RankoBg87 7327 Napisano Mart 30 Ne silazi, 3291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Povrsina se smirgla ili se potapa u aceton. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 914 Napisano Mart 30 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam sa držačima, štampam kao ove sa KP što je okačio @kockica55. Oni su otprilike 50 dinara materijala po komadu (štampam u PETG zbog sunca i toplote), plus barem jedan SMS na broj po vašem izboru. Štampam 5 komada za Branka (Kockicu), 5 za Srđana, Mick je hteo par komada i Alexa jedan... Al što kažu, ni meni ne deluje da bi se nalepnica držala na ovom hrapavom. Probao sam da peglom preko papira za pečenje istopim to malo da bude glatko, al sam preterao i upropastio jednu Ja vam ih dajem ovako ako hoćete, a vidite dal folija dal još nešto preko, nisam pametan za to, ja sam svoju zalepio direkt na vile. Ako neko ipak neće, nije drama, ne morate da uzmete ništa, baciću ih u neku temu "poklanjam". @MaxiS moraš potražiti na nekom od ovih sajtova, ne znam ni koji je to auto ni deo nit bih da ti nađem nešto pogrešno Pored svih spomenutih, postoji i www.printables.com Kako šta budem štampao izbacujem ovde da vidite ideje šta su sve ljudi kopali zabavno što za motore što za druge stvari, dobio sam neke zanimljive fajlove, a nije dildo za Saleta Za PETG se jako teško hvata lepak i Boja, možda je ASA ili ABS pa prefarbati najbolji izbor za to.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 556 Napisano Mart 31 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, mozete li da mi posaljete fajl za 3d model za ove plocice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6716 Napisano Mart 31 Nemanja Stojanović, 1830 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, RankoBg87 said: Povrsina se smirgla ili se potapa u aceton. Ne znam dal bih potapao u aceton, da ga ne pojede previše. Viđao sam da se stavljaju predmeti u kutiju u kojoj je aceton da isparava, pa se ostavi pola sata-sat recimo. Svakako verujem da treba nešto da se uradi sa površinom. 23 hours ago, Bojan_87 said: Za PETG se jako teško hvata lepak i Boja, možda je ASA ili ABS pa prefarbati najbolji izbor za to. ABS ne mogu da štampam, zahteva mnogo topliju površinu. 11 hours ago, Nolanka said: Kolega, mozete li da mi posaljete fajl za 3d model za ove plocice? Našao sam samo ovaj zapravo, mislio sam da će biti još neki al jok. Takvi isti su na KP. Odštampao sam danas bočne deflektore vetra za V-Stroma I još neke figurice pepa praseta... al ne verujem da vas to zanima 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 293 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kome idu deflektori za Stroma, može li slika kad su montirani? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5042 Napisano Mart 31 Drug član, 3099 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Skittles je napisao: I još neke figurice pepa praseta... al ne verujem da vas to zanima Sa sigurnošću ti mogu reći da će Pepa izazvati veće oduševljenje i sreću nego Strom deflektori 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10200 Napisano Mart 31 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno postoje programi koji na osnovu fotki mogu da naprave 3D model osobe i naravno, mogu da se provuku kroz kojekakve filtere/programe te da se dobije izgled kao iz crtaća, pa da se onda to štampa. Lep poklon - njegova figura/lik u 3D. Jedino što zahteva da se neko potrudi i da ga lepo ofarba, radi realističnijeg izgleda. Malo kičerica, ali... Sliku svoju ljubim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8152 Napisano Mart 31 Drug član, 2307 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Iphone pro modeli imaju lidar senzor i mogu preko aplikacija da se koriste kao 3d skeneri, nisam jos probao ali javljam kad probam. Uskoro i ja aktoviram svoja dva stampaca koji vec godinama skupljaju prasinu pa se prikljucujem akciji. Podseti me ovo na koronu kada sam bio u grupi “Vizionari Srbije”, stampali smo vizire 24/7, stampaci se kvarili od forsiranja, materijal nam nestajao… pa trcali jedni drugima dobacivali delove i delili filament/materijal ko je koliko imao…. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6716 Napisano Mart 31 Nemanja Stojanović, 1830 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, VPetar said: Kome idu deflektori za Stroma, može li slika kad su montirani? Iz projekta fotografija kaže da izgleda ovako: A javiće se vlasnik kad montira Završio sam i ovaj interesantan "švajcarac" za memorijske kartice. Zgodno za one koji snimaju dosta dok voze. Možda odštampam i sebi jedan, mada ja nemam toliko kartica @misa-pei verujem da neki AI može da napravi figuricu u stilu onih funko pop, viđao sam da ljudi to prodaju. Akciji se pored Nikole i Šarkija pridružio i @Bojan_87 koji može ABS i ASA. Hvala momci, legende ste! 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 371 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Meni ako mozes da isprintas zenski polni organ i da ispod pise KRICAK. Spreman sam bas da platim to. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 607 Napisano April 1 Zainteresovan, 492 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittlesima li bocnih deflektora za nxa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5042 Napisano April 1 Drug član, 3099 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, AlekShu je napisao: Meni ako mozes da isprintas zenski polni organ i da ispod pise KRICAK. Spreman sam bas da platim to. Baš si mazohista...pa nije to štampani SILIKON!!! Ne treba sebe da povrediš! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 371 Napisano April 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mick je napisao: Baš si mazohista...pa nije to štampani SILIKON!!! Ne treba sebe da povrediš! Da se pogura po netu malo, garantujem ti da bi postala masovna proizvodnja. Zamisli nastampa se par stotina komada od neke najjeftinije plastike ili gume, nisam strucan oko materijala, i na sledecem masovnom skupu poleti rafal toga prema kordonu Promenio April 1 član AlekShu slovne greske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...