misa-pei 11083 Napisano Mart 19 Drug član, 3443 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su oni već sada na 70%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Mart 19 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Jovan Ristic je napisao: Indijci će biti novi Kinezi. Nemaju indijci tu disciplinu i taj način rada. To su lenje guzice koje nemaju baš tolikog kapaciteta kao kineski radnici. Jes čudna izjava ali nekako tako doživljavam indijsku privredu ma kolika ona bila. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supreme 93 2 Napisano Mart 19 U prolazu, 4 postova Lokacija: Београд Motocikl: Ускоро... Prijavi odgovor kao problematičan Таман идем у суботу, баш ме занима шта има у понуди од квалитетних мотора. Послато са SM-A546E помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1398 Napisano Mart 19 Drug član, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, moji utisci - ima lepih motora, mnogo lepših uživo nego na fotkama. Npr, RE Himalayan. Drugar se zagrejao za njega, pa smo ga detaljno razgledali. Baš lep motor. I BSA su mi se dopali, ali i Benda. Veoma lepe modele imaju. Kada je reč o brendovima, glavni utisak mi je da je Honda došla sa dva i po motora i kao boli ih kurac. Tužno. Zato KTM, RE, Triumph, Yamaha imaju gomilu modela. Osim što sam na sajam otišao da bi drugar uporedio Hondu Rebel (koje nije bilo, debili) sa ostalim motorima, bio sam i da bih video šta ima od opreme. Nema opreme. Tj ima Motoland, Komp co ili kako se već zove i još dve neke i to je to. Svratio sam i do automobila. Tu je glavni utisak - goooooomila kineskih automobila, sa svim dodacima (kao i na motorima) za daleko manje para. Međutim, moderni automobili su svi na isti šablon - neke pastelne plave ili zelene boje, uglavnom su sivi, ima tu i tamo crnih i poneki crveni. Kada je reč o dizajnu, sve isto, bezlično. Da li vredi otići? Jedino ako planirate nešto da kupite. Neko je ovde okačio od Shonesana video sa sajma, tu sve može da se vidi šta ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supreme 93 2 Napisano Mart 19 U prolazu, 4 postova Lokacija: Београд Motocikl: Ускоро... Prijavi odgovor kao problematičan На прошлогодишњем сајму сам више времена провео на делу где су аутомобили јер см гледао ауто за мене и сестру, међутим оно што ми је запало за око је да су сви они аутомобили који делују велики споља, изнутра имају мало простора, посебно на задњој клупи. Ове године ћу више времена провести на делу за моторе, јер ме баш занима шта ови кинези нуде и какав је квалитет. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 30 Napisano Mart 20 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 3/18/2026 at 12:25 AM, Petak said: Mozda glupo pitanje, tek treba da krenem obuku pa bi radije sa svojom opremom za koju znam da mi pase, da li ima smisla doci na sajam i pokupovati kacigu, jaknu, pantalone i ostalo. Kontam lako je za sve sem pantalone, bio bi bas prizor da krenem da se skidam u gace za probanje Vidi se da nisi bio dete tokom devedesetih :-). Mi smo se skidali i probali farmerice na pijaci iza tezge, u sred zime. Imali smo srece ako je tu bila neka ponjava koja je "razdvajala" tezge i dole neki karton i stiropor na koji cemo stati . Salu na stranu, sigurno ima neka improvizovana kabina, a i pitaj ljude na standu, gde bi mogao da probas pantalone. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Mart 20 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, grdoje je napisao: Vidi se da nisi bio dete tokom devedesetih :-). Mi smo se skidali i probali farmerice na pijaci iza tezge, u sred zime. Imali smo srece ako je tu bila neka ponjava koja je "razdvajala" tezge i dole neki karton i stiropor na koji cemo stati . Salu na stranu, sigurno ima neka improvizovana kabina, a i pitaj ljude na standu, gde bi mogao da probas pantalone. Ma nismo ni probali...prislone ti i vide odoka... 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 30 Napisano Mart 20 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Pedja Ča said: Ma nismo ni probali...prislone ti i vide odoka... I uvek su po pravilu bile bar za broj vece da budu taman i "zaNaGodinu" ..... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Mart 20 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, grdoje je napisao: I uvek su po pravilu bile bar za broj vece da budu taman i "zaNaGodinu" ..... Taj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 432 Napisano Mart 20 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Nekad su japanci pogasili evropljane, sad kinezi nastavljaju sa japancima i evropljanima, indijci se polako javljaju... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 112 Napisano Mart 20 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je malo OFF Topic, ali i nije.. Naime, imam neizmernu potrebu da se zahvalim kolegi koji je moje zaboravljene kljuceve u koferu, izvadio, i stavio na sigurno i manje upadljivo mesto ispod instrument table. VELIKO HVALA! Posle 3H na sajmu sam primetio da mi nema kljuceva, odem do motora koji je bio parkiran u nizu sa ostalim dvotockasima, i nadjem kljuc ispod instrument table - NA SIGURNOM! Ako je slucajno neko sa foruma, neka se javi da castim neki rucak, bice mi zadovoljstvo! 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 20 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Morace evropljani i japanci da nude jos dodatne opreme uskoro, akcije itd... Osim BMW, on je za visu srednju klasu + 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 339 Napisano Mart 20 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nove ispod čekića. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2468 Napisano Mart 20 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evropljanin uskoro mogu da zatvaraju fabrike automobila ako nastave sa proizvodnjom kanturina od 30+ hiljada evra...Pojedoše ih kinezi...Renault Clio hibrid od 27590-30390e... To je cena sa sajamskim popustom od 1800e...Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17940 Napisano Mart 20 Integrisan, 8769 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može mali auto više da bude jeftin. Zato što od malog auta ljudi očekuju da imaju sve kao u velikom. Era jeftinih automobila se završila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1855 Napisano Mart 20 Drug član, 2161 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Oprema čini mi se nikad jeftinija na sajmu. Kupili smo od kaciga, preko jakni rukavica ,kišnih odela do čizama sve. Sve u motolandu. Kod njih na kasi konstantno se red čeka za placanje koliko ljudi kupuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2468 Napisano Mart 20 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može mali auto više da bude jeftin. Zato što od malog auta ljudi očekuju da imaju sve kao u velikom. Era jeftinih automobila se završila.Ali kod Kineza može i toSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Mart 20 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove vaše slike, pa moram da pitam, gde su ženske? Šta se dešava? Nisam išao dugo na sajam, nije valjda tako u poslednje vreme? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17940 Napisano Mart 20 Integrisan, 8769 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, vidakn said: Ali kod Kineza može i to Sent from my SM-A556B using Tapatalk Nekad je porodični auto mogao da se kupi i za 10000. Npr. Neki Logan. Sad ne verujem da ima nešto ispod 15000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2468 Napisano Mart 20 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, Panda 15400e klotara.Dacia Sandero 15000e isto klotara.Logan 16889e klotara.Da uporedim Dacia Jogger plin/benzin 2022. u najvećem paketu opreme i svim mogućim dodacima na tu opremu (rekao prodavcu da štiklira sve što postoji od dodatnih paketa) je bila 16600e.Sada je u tom paketu oko 23000e.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1398 Napisano Mart 20 Drug član, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Luka9905 je napisao: Gledam ove vaše slike, pa moram da pitam, gde su ženske? Šta se dešava? Da, to nisam prokomentarisao gore kada sam prenosio utiske. Ženske su zapravo neke devojčice, oko 20 godina. Jesu lepe, ali baš deca. I srećom su bile pristojno odevene. Nisam primetio nešto plastično iz Dubaija da je bilo na nekom od štandova 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 20 Ne silazi, 4034 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Luka9905 said: Gledam ove vaše slike, pa moram da pitam, gde su ženske? Šta se dešava? Nisam išao dugo na sajam, nije valjda tako u poslednje vreme? Es lud, pa oš žena nekom da pročita?! Briši. Sve poričemo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Mart 20 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja pitam za druga... Mene to ne zanima, ne gledam... 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supreme 93 2 Napisano Mart 20 U prolazu, 4 postova Lokacija: Београд Motocikl: Ускоро... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Morace evropljani i japanci da nude jos dodatne opreme uskoro, akcije itd... Osim BMW, on je za visu srednju klasu + По ономе што сам гледао у рецензијама, Сузуки В-Стром је једини Јапанац који може да се купи за неке разумне паре, док је испод тога ценовно (а у његовом рангу) ЦФ мото и Бенели (за QJ moto не знам има ли квалитет), мада не знам какви су што се тиче квалитета и опреме. А Африка твин је јако скупа исто као и БМВ, Тријумф, итд... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 959 Napisano Mart 20 Drug član, 849 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako jednostavno, razumno ne postoji kad yu motocikli u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...