srbac 2816 Napisano juče u 20:10 Andragog, 5394 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Smorili su sa ovom Tenere više, makar kardan da stave, ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 20:12 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Zontes 703 T Polozaj sedenja gornji deo opusten i koramn je lepo uklopljen Za moju visinu od skoro 190 malo mesta za noge, tj bas su savijene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 20:18 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Rieju advanture 307 rally i avantura 607 Jednu stvar bih napomenuo da mi prekidaci i sve to bas izgleda jeftino... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 20:21 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan AJP 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 180 Napisano juče u 20:40 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, OgiBG je napisao: Zontes 703 T Polozaj sedenja gornji deo opusten i koramn je lepo uklopljen Za moju visinu od skoro 190 malo mesta za noge, tj bas su savijene. I vizir ovako na slikama deluje veliko, obećava da će lepo da štiti. Naravno praksa može da bude skroz drugačija, ali deluje dobro ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 20:43 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao da su ga spakovali kako treba, ali praksa je drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 20:45 (promenjeno) Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO 1000mtx Kazu da ima 199kg bez tecnosti Ja sad ne znam mozda sam lose cuo ali ja cuoh danas da ima 2 cilindra... Promenio juče u 20:48 član OgiBG 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2816 Napisano juče u 20:53 Andragog, 5394 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan 945ccm 83kw verovatno 230kg sa svim tečnostima, posto tu kada kazu suv, ne racunaju ni ulje u vilama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 20:54 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan BMW 450GS Malo cudnih informacija Dolazi sa livenim felnama ali se moze doplatiti za druge 1200€ Inace samo na ovu plavu verziju moze da se dodaju frabicki drugi tockovi koji su tubeles. Na osnovnu verziju ne. Inace ta plava rally premium kako se vec zove ima onaj sistem bez kvacila tj mozes da ga koristis a i ne moras... 9600€ kosta u toj full verziji Malo mnogo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3760 Napisano juče u 20:56 Drug član, 1809 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, OgiBG je napisao: BMW 450GS Malo cudnih informacija Dolazi sa livenim felnama ali se moze doplatiti za druge 1200€ Inace samo na ovu plavu verziju moze da se dodaju frabicki drugi tockovi koji su tubeles. Na osnovnu verziju ne. Inace ta plava rally premium kako se vec zove ima onaj sistem bez kvacila tj mozes da ga koristis a i ne moras... 9600€ kosta u toj full verziji Malo mnogo... kako ti se cine gabariti njegovi i u odnosu na visoke vozace.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2075 Napisano juče u 21:17 Drug član, 1417 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 9600eur..... Satrace ih CF 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 21:26 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš Na ovaj model ne moze da se sedne/proba Na ovaj moze Za moju visinu iskreno mali... Msm da je maks za 180 2-3 Izgleda mi kao da ne vredi 5000€ Oni se pravdaju tim da je nov agregat... pokazao sam im sta vozim i gde i gde ja zamisljam da motor treba da ide, fino su mi objasnili da ovo nije motor za mene 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 21:44 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da zaboravim mozda i najbitnije Kawasaki KLE 500 Mozda nije haj tek klirens ogibljenje ovakvo onakvo Ali kad sednes na tu novu spravu kao da sam seo na neki dobro poznati motor Prosto mi je polozaj necu reci idealan ali tu je veoma udoban. Seo sam posle na nx500 i mogu reci da bi moje pare otisle na zelenog japanca... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 671 Napisano juče u 21:48 Zainteresovan, 452 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, OgiBG je napisao: CF moto 1000SR V4 Nisu dali nikakav odgovor kad? Koliko? Itd... (Nema table nidje) Bas je bila guzva danas zbog predstavljanja novog mtx... Hvala drug na dobrim fotkama! Kako ti izgleda uživo? Meni je motor na slikama prelep, oduševljen sam. Bukvalno mi izgleda kao Ducati Panigale za nas obične smrtnike. V4 agregat sa 210 konja + ako sam dobro razumeo Akrapovič koji će da se ugrađuje fabrički + brdo opreme + neki MotoGP ulični fazon koji se meni sviđa. Na sve to, kažu da će da ima manje od 200kg bez tečnosti. Ako ovo bude konačna verzija, čekam da vidim okvirnu cenu koju će CFMoto da napravi i biću na ozbiljnim ali slatkim mukama i razmišljanju šta da radim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 22:05 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Sa ove daljine(jer mu se ne moze prici) izgleda odlicno. Ja ne volim ovu vrstu motora al sam se ovde vratio dva puta da ga opet vidim. E sad mene tu vise plasi to sto su tako isto pokazali i mtx 2023 pa kad je predstavljen zvanican model 2024 izgledao je „jeftinije" Sto se tice bilo kakvih informacija za bilo koji CF MOTO nema zvanicno msm na cenu i datum kad startuje, ali ce to oni najaviti sto pre, takav im je trend svake godine neki novi model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 22:16 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki sv-7 GX GSX-R1000R 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 22:21 (promenjeno) Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan @Bolence91 Kymco S400 2026 Promenio juče u 22:22 član OgiBG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano juče u 22:25 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima jos nesto sutr sam do 17h na sajmu. Nisam zaboravio air bag prsluke samo ih nisam nasao danas Neki zakljucak ovog prvog dana Ako me vidite da na novom AJP zlatnom nek se zna da sam dobio 7-micu na loto. Msm da su im masine bas ozbiljne i uzivo isto tako izgledaju. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1557 Napisano juče u 22:27 Drug član, 1269 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A taj QJ Rhino 900? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8116 Napisano pre 23 sati Drug član, 2728 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, OgiBG said: Ako me vidite da na novom AJP zlatnom nek se zna da sam dobio 7-micu na loto. Samo boja ili je taj zlatni neka bolja verzija ? Pošto su ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 824 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @živke Koliko sa slika vidim, Ohlins vs Sachs? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 716 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, OgiBG said: Ako nekog zanima jos nesto sutr sam do 17h na sajmu. Gde je bre ta HONDA CB1000GT ??! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 715 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Bice danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 748 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 Prijavi odgovor kao problematičan Obidji Hondu, novi cb1000gt je bomba, jel su izbacili v3r? I prosnjufaj da li ce biti cb500sf za eu? Realno ga Honda pojacala hvala bogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21188 Napisano pre 15 sati Integrisan, 6565 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li KTM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...