Jump to content

Moto Zajednica

NEW Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 274 postova
  • Motocikl: FJR1300A

@Tumbe Napisao sam to zbog tube type točkova, ne mogu da se nagovorim na iste 😀 A baš mi se sviđa. Nije mali, ja sam 190/80. Auspuh je taj standardni tako nisko da bi kupili Akrapovića koji stoji kako treba 😂

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 508 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT
pre 14 minuta, Robi je napisao:

stoji kako treba 

Pošteno, akrap dobro pristaje.

Ali mi je ovo sto si visok 190, dalo dobar uvid u veličinu motora.

A kako reče @Gliga i težina mora biti takva.

Ipak ovo gabaritno uopšte nije mali motor.

Vreme će pokazati, ali i dalje mislim da ovaj KLE ima potencijal za dobru prodaju u Srbiji.

Jbt, sad videh da je na sivom totalno drugačije sedište.

Dobra opcija, u zavisnosti od potreba...

Promenio član Tumbe
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 2788 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Gledam ovaj video, stvarno mnogo lep motor. Mislim da će mu to biti jedan od glavnih aduta.

Nego kada bi uopšte on trebao da se nađe u prodaji, zna li se ? Kod nas ?

Promenio član živke

• Svrati ponekad, 406 postova
  • Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE

Ako nekog zanima kako izgleda sa strane polozaj nogu na zemlji.

Isto sam visine 189-190 

Mene je iznenadio ima dosta mesta.

Inace devojka koja je fotografisla mene je 171 i nije mogla sa obe noge da dodirne pod kad je sela(ili je vrhovima prstiju mogla ne mogu da se setim sad...🤨)

IMG_8114(2).thumb.jpg.6bfd4230676e7e6ba8c36b598a8ba9ce.jpg

Promenio član OgiBG
  • Sviđa mi se 3

• Integrisan, 6636 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Za nas sto se bojimo tube type pneumatika, moze li da se uplati Atlas24 kao i za auto, ako mi se probusi guma lepo nazovem i iskoristim slepanje zbog toga?

• Drug član, 1464 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ako ostane na busenju to je extra. Unutrasnja guma zna da pukne kao balon, sto zna dovesti do momentalnog gubitka kontrole. Zadnja i nekako da se iskontrolise ako se vozac ne uspanici pa zabode kocnicu. Prednja felna nema "safety bead" sto znaci da guma sleti sa felne poprilicno lako. Ne mora se desiti nikada ali ja licno ne zelim da vozim 120+km/h i razmisljam o tome... 

Sto se mene smatra sve sto je predvidjeno da se preko 50% vozi na drumu, mora biti tubeless. Unutrasnje gume na putnim motorima su promasaj i nepotrebno drndanje. 

Promenio član Rider000

• Andragog, 5441 postova
  • Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450

KLR650  se može voziti skoro ceo dan sa probusenom prednjom. Nezgodno je kad izleti unutrašnja ali se išupa i iseče i teraj do kuće ... Mani me Youtube i njihovih zaključaka. 90% njih što nešto priča i popravlja, to radi prvi ili drugi put...

Zašto je ovaj tip pao, to je pitanje....

Promenio član srbac

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

O cemu pricas ti, ovo je amaterski video, nikakav influencer, covek ostao bez prednje gume fakticki😀 Ukoliko ne pukne, unutrasnja guma gubi pritisak od 2 do 0 bara kroz 2 sekunde. Svaka cast svakom ko uspe da reaguje za to vreme. Pa imamo ovde i kolega na forumu koju su leteli po drumu zbog unutrasnje gume. Kad se desi pri brzini, mozes samo da se nadas da ti ne ide kamion ili auto u susret..

To je ono najgori moguci scenario. Šbbkbb ali motor je ionako rizicno prevozno sredstvo, sto jos vise rizikovati kad je bespotrebno.

Dovoljno da zbog jednog eksera ostanes na drumu na +40 i patis se da skidas tocak, cupas unutrasnju... Zamenis pa ustines unutrasnju pa sve ispocetka😄 

Ni na krosevima ih vise ne koriste, kamo li putnim motorima. 

Promenio član Rider000

Jeftinije za proizvodnju. Ionako pola vozaca ni ne zna sta je unutrasnja guma. Skoro sretoh lika sa Afrikom, kaze ima set za krpljenje, a ono set za tubeless... Nije ni znao da mu motor ima unutrasnje gume.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja