alexanto 9168 Napisano pre 15 sati BJB Maxi Scooter Club, 6536 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam već na sastanku redarske službe da nipošto ne treba povlačiti paralele sa februarskim odlaskom u NS ili sa 15. martom. Tad su ćacad bila solidno neorganizovana. Ukinuli vozove i buseve, malo kukali preko medija biće sranja i to je to. Ovih dana je skroz druga situacija, realno je od njih očekivati sve vrste podvala, podmetanja nogu i manipulacija. Da ne pominjem odnos poliĆije prema učesnicima protesta. Do tad su bili suzdržani koliko - toliko... Nema nam druge, delovaćemo u skladu sa situacijom taj dan. Pratićemo stanje, pokušaćemo da imamo ljude "u izvidnicama" da predupredjujemo njihove korake ali realno treba očekivati "smicanja" svih vrsta. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1447 Napisano pre 15 sati Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan sta na kraju bi? taman sam hteo da se prijavim,.. kad ono,.. moze li pojasnjenje? Kratko! Spisak, lokacija?,.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22216 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8961 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, 3OPAH je napisao: sta na kraju bi? taman sam hteo da se prijavim,.. kad ono,.. moze li pojasnjenje? Kratko! Spisak, lokacija?,.. Zoki, prvi post teme. Kratko. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1447 Napisano pre 15 sati Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kako cemo glasati ako se vec sad "iscepkamo"??? oko podrske? polaska? dolaska? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1447 Napisano pre 15 sati Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se suština ove teme ne bi zaboravila, nastavimo spisak, idemo na komemorativni skup, a ne na svadbu da bi se delili na mladinu i mladoženjinu stranu. 1. Severian. 2. Sashac. 3. Skittles. 4. BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) 30. Mischonni 31. Dulic 32. NIKOLA 1 33. Aleksandar Gal & Aleksandra Gal i za sada (+21),a bice bar jos toliko,nadam se! 34. živke 59(0). Vaske +4 581. Pedja1971 582. Hacky 583. Blackened 584. Pashutin 585. Robi 586. Saša 587. Vucko 588. Koja 589. (radim li ispravno sa spiskom)? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1325 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sve gore - ako zatvore autoput treba otici i otvoriti rampe i voziti normalno. 9 hours ago, alexanto said: Možda da produžimo za Ilok pa dodjemo od Futoga? To bi bio rebus pravi... Plan B je tu, bez prelaska Dunava, direkt na Big. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1265 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 494 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je na kraju pobedila sluzba. Uspela je da nas podeli, za sad na dve grupe, a kasnije videcemo. Ja sam se odavno opredelio, cekam instrukcije i spreman sam na svaku promenu, dopunu, alternativu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16612 Napisano pre 14 sati moto merkat °°, 5011 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je sujeta jaca od sluzbe. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1280 Napisano pre 14 sati Drug član, 1078 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo da BUS kreće u 8,00 sa parkinga Zmaja i sa Belim zečevima se raspoređuju na punktovima u Novom Sadu radi podrške studentima u organizaciji i obezbeđivanju komemorativnog skupa ispred železničke stanice. Zato je neophodno da dođu što ranije. BJB kreće pola sata kasnije sa parkinga ispred Tempa, kako bi sačekali što više kolega iz južnih, zapadnih i istočnih delova zemlje da dođu, jer nije realno da krenu u 5,00 i da stignu u BG pre 8,00. Zatim se kreće ka NS i dolazi do parkinga BIG-a, odakle se dalje organizovano peške ide do železničke stanice. Povratak bi trebalo takođe objaviti, satnicu i trasu. Ako je to tako ne vidim mesta bilo kakvoj polemici, zašto se ide razdvojeno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4522 Napisano pre 13 sati Drug član, 2865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, ske je napisao: Izgleda da je na kraju pobedila sluzba. Uspela je da nas podeli, za sad na dve grupe, a kasnije videcemo. Ja sam se odavno opredelio, cekam instrukcije i spreman sam na svaku promenu, dopunu, alternativu... Nisu baš dve grupe...koliko sam uspeo da ispratim....bila je jedna grupa...ona najveća BJB od njih je nastala BUS koji je od ludosti zastranio...posle toga iskočili su Bajkeri i bajkerke...po Vojvodini su jezdili Beli zečevi a kad su se između sebe izdrljali i posvađali izletela je neka ekipa pod nazivom BNS šta god to značilo https://www.youtube.com/watch?v=uc-1iNR6We4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3310 Napisano pre 13 sati (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2916 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @djoljiDelimično tačno, ovaj prvi deo. Što se tiče povratka nema organizovanog povratka. Vraća se svako po svojoj volji. Problem je organizovati povratak većeg broja ljudi jer će NS biti prepun tada. Šta BUS planira nemamo pojma, samo nagađamo jer sa njima nismo imali nikakvu komunikaciju i zato smo promenili mesto polaska i vreme. Ako se u međuvremenu jave i predlože nešto zajedničko - možda se i dogovorimo. Promenio pre 13 sati član ZEMZEM 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 22 Napisano pre 13 sati U prolazu, 43 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/1/2025 at 9:33 PM, severian said: Braćo i sestre, drugarice i drugovi... Studenti, đaci, milicajci... Studenti su upravo pozvali sve nas, na komemoraciju, godišnjicu pada nadstrešnice - u Novi Sad. Iskreno mislim, osećam, bez mnogo prazne priče, da sve što vozi motor, a nije ćaci, tog dana treba da bude tamo! Detalje ćemo dogovoriti usput... Ali, zaista mislim da je vreme za istoriju. Makar, ovu na 2 točka. Bez rasprave, polemike. Svi za jednu stvar! Okupljanje Subota 1. Novembar 08-8.30h Parking ispred TEMPA (u bliini Kvantaske pijace) (Parking Tempa nalazi se u neposrednoj blizini Kvantasa i izlaza na Auto put ka Sidu - vidi sliku) Molim vas da ne kasnimo. Kolona kreće u tacno u 8.30h (u smeru strelica sa donje slike). Pomozite redarima (bice vidno obelezeni prslucima) da sve protekne kako treba! Idemo auto putem do Stare Pazove (nema placanja putarine!), a dalje starim putem. Detalji o ruti i mestu parkiranja, nakdnadno nakon koordinacija sa svima sa kojima se treba koordinirati! VIDIMO SE! Drustvo vidimo se 1. Novembra kod Tempa 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13690 Napisano pre 13 sati Drug član, 603 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bdada je napisao: Nekada je sujeta jaca od sluzbe. Takoe, nisu džabe ona 4 slova C okrenuta svako na svoju stranu. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12593 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 1324 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora ovo ovako nužno da bude loše. Ako ovi ( a očekuje se) odluče da blokiraju puteve za NS polazak u više kolona i različitim trasama može njima otežati posao a obezbediti prisustvo motora. Pripremite više strategija (ne javno) i shodno situaciji tog dana odlučite. Kako god čekamo vas u NS. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4522 Napisano pre 13 sati Drug član, 2865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Interceptor BP je napisao: Ne mora ovo ovako nužno da bude loše. Ako ovi ( a očekuje se) odluče da blokiraju puteve za NS polazak u više kolona i različitim trasama može njima otežati posao a obezbediti prisustvo motora. Pripremite više strategija (ne javno) i shodno situaciji tog dana odlučite. Kako god čekamo vas u NS. Ja znam u tom sučaju koja je strategija za @House i @Tumbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12122 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 2176 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mick je napisao: Ja znam u tom sučaju koja je strategija za @House i @Tumbe Izvrtanje na leđa, kao kornjače... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 226 Napisano pre 11 sati Drug član, 1176 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mick je napisao: Nisu baš dve grupe...koliko sam uspeo da ispratim....bila je jedna grupa...ona najveća BJB od njih je nastala BUS koji je od ludosti zastranio...posle toga iskočili su Bajkeri i bajkerke...po Vojvodini su jezdili Beli zečevi a kad su se između sebe izdrljali i posvađali izletela je neka ekipa pod nazivom BNS šta god to značilo https://www.youtube.com/watch?v=uc-1iNR6We4 Samo jedna ispravka Beli Zecevi su radili svoj posao, nisu jezdili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4522 Napisano pre 11 sati Drug član, 2865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, motoras je napisao: Samo jedna ispravka Beli Zecevi su radili svoj posao, nisu jezdili O tome i pričam treba biti u pokretu...svakako je dobra priča nevezano za razloge. Cilj je isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 151 Napisano pre 11 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako smo se uvek okupljali i organizovali preko BJB,ne vidim razlog zasto bi se usmeravali i trolovali preko nekog drugog,tako da ono vreme i lokacija koje nam je postavio BJB nam je merodavno.Imam samo nedoumicu zbog parkinga u NS.Elem,parking kod BIGa je dobrih 1,5 km od stanice udaljen i trebalo bi da idemo peske taj deo.OK.Ko vodi brigu o motorima ? Ako bude kao 01.02. tu ce biti par hiljada motora (kofera,kaciga,bisaga).Ko ce povesti racuna o tome?Da li imamo neku redarsku sluzbu zaduzenu za bezbednost nasih stvari? Znam,svako brine za svoje,ali ovo nije moto skup gde dolaze samo dobronamerni ljudi.Da ne zaboravimo da ima onih koji na nas dolazak u NS gledaju vrlo neprijateljski,a tu ne mislim na Policacije.Da nam se ne desi situacija da dok budemo kod stanice,neko izlupa gomilu motora ili pokrade ili sta god drugo lose,posto ga zakon goniti nece. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 267 Napisano pre 10 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Toliko grupa, toliko velikih bajkera, a studente jutros napali u Jabuci kod pančeva. Svaka nam čast braćo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12148 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2872 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan To selo je leglo kriminala.Uglavnom su svi navijaci partizana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 614 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mick said: Nisu baš dve grupe...koliko sam uspeo da ispratim....bila je jedna grupa...ona najveća BJB od njih je nastala BUS koji je od ludosti zastranio...posle toga iskočili su Bajkeri i bajkerke...po Vojvodini su jezdili Beli zečevi a kad su se između sebe izdrljali i posvađali izletela je neka ekipa pod nazivom BNS šta god to značilo https://www.youtube.com/watch?v=uc-1iNR6We4 @mick da li je bilo grupa (MK su grupe zar ne) i pre BJBikers foruma? BJBikers nije samo Srbija tj clanovi nisu samo iz Srbije nego imamo clanove iz ex-Yu drzave. Mogu i kolege iz drugih drzava da dodju 01.11 u NS sto se mene tice bez izuzetaka. P:S: Svi koji su bili clanovi ili koristili priliku da se okoriste od OKG treba poslati u proslost bez imalo empatije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2323 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, AlekShu je napisao: Toliko grupa, toliko velikih bajkera, a studente jutros napali u Jabuci kod pančeva. Svaka nam čast braćo. Nemoj tako. Postoji 19 igrača, koji rukovode studentima. I dobro su organizovani (što je sasvim u redu, jer treba posle organizovati državu). Zašto ne istupe u javnosti, povodom ovakvih situacija? Oni to znaju, najbolje. Bajkeri nisu "topovsko meso." I to je jedan od razloga promene mesta okupljanja i zasebnog dolaska. Promenio pre 8 sati član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Che011 21 Napisano pre 8 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan optimistični predlog... Pošto će definitivno biti mnogo bajkera, ali isto tako i ljudi koji će svakako zaglaviti pred Novim Sadom da svako ko ide sam motorom poveze po jednu što bi moja deca rekla "random" osobu koja je zaglavila negde ispred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21069 Napisano pre 8 sati Integrisan, 6520 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan "Putevi Srbije"objavili: Većina puteva ka Novom Sadu zatvorena NOVA.RS Na sajtu Javnog preduzeća "Putevi Srbije" objavljene su promene režima saobraćaja koje stupaju... Klasika, bolest uzima maha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...