Jump to content

Moto Zajednica

Uzicka Republika - Voznja za Marka - Nedelja, 13.07.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

Ja ne znam ništa oko organizacije verujem da se to tek dogovara kako će izgledati, da li će se nešto unapred regulisati itd... Marko i ostali se nalaze u zatvoru, to je sve jedno uz drugo sa zgradom policije, opštine i odmah pored trga. Neko će sigurno biti tu da sprovede, treba sačekati organizatore.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: XT1200Z
pre 3 minuta, Don_Kihot je napisao:

treba sačekati organizatore

Imaš li nečiji kontakt, da se čujem (ili vidim) sa njima?

Promenio član kloktor

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav dobri ljudi! Javljam se ispred Markovog moto kluba. Mi planiramo dolazak u Beograd pa zajedno sa vama za Uzice.

Za svaku ostalu informaciju kako mozemo da pomognemo i sta vec ostavljam dva broja telefona

Borko-0655444811

Bojan-069617623

Hvala vam puno!

• Sviđa mi se 20
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

Poslaću ti na pp, samo da vidim ko gde šta.

EDIT Ok, sad vidim da smo i to rešili, postavismo u istom minutu poruku.

Promenio član Don_Kihot

• U prolazu, 2 postova

Nas drug i kolega Marko Radovanovic je clan moto kluba Guardians iz Uzica. Clanovi kluba ce se pridruziti organizovanoj koloni iz Beograda u 10 sati kako je i najavljeno. Hvala na podrsci svim bajkerima. Vidimo se u nedelju....

PUMPAAAAAAAJ.....

• Sviđa mi se 14
  • Podržavam 1

• Drug član, 953 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
pre 7 minuta, KIBA_UE je napisao:

Pozdrav dobri ljudi! Javljam se ispred Markovog moto kluba. Mi planiramo dolazak u Beograd pa zajedno sa vama za Uzice.

Za svaku ostalu informaciju kako mozemo da pomognemo i sta vec ostavljam dva broja telefona

Borko-0655444811

Bojan-069617623

Hvala vam puno!

Jako je važno da nam pronađete parking za veći broj motora gde nećemo dobiti kazne za nepropisno parkiranje....:stabre:

Prepostavljam da većina učesnika slabo poznaje Užice pa će nam taje deo u organizaciji biti važan. Najsigurniji su neki parking prostori oko supermarketa, hala, stadiona......

• Drug član, 972 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Kolega @kloktor i @profesorkosmosic vec rade na tome, do UE da porazgovaraju i sa organizatorom protesta...ocekujemo povratne informacije. Sada vidim i da ce Markove kolege iz MK biti sa nama, spojicu sve i javljamo cim sve poszlozimo...

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 2

• Malinar u pokusaju, 1799 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Zaista ne mogu da verujem kakva je ovo paranoja. Šta kažu pravnici, kako imaju pravo da ih drže zatvorene mesec dana?

Inače, pošto radim za ino servis koji je 24/7, vikendi su mi uglavnom radni, ali smo mislima i ako zatreba, finansijski, uz kolegu i ostale koji više ne mogu da trpe svakakva zlodela bivših i sadašnjih vladajućih struktura.

Ovakvi potezi dokazuju da se dotični uprpio opasno i to sa razlogom.

• Integrisan, 7954 postova
  • Motocikl: TDM 900

U Smederevu su odveli neku ženu na informativni razgovor. Pokupili je na poslu, lisice i u stanicu. Ne znam zašto lisica ako se ide na razgovor?

• Zbunjen 1

• Ne silazi, 1252 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Žao mi je što ipak neću moći da se pridružim ali mislima i ako još nekako mogu pomoći sam sa vama. Pokažite da moto zajednica svoje ne ostavlja na cedilu. Mnogo je vlast uplašena i verujem da niko a pogotovo samozvani Amon Ra ne spava bezbrižno a i verujem da još malo neće moći ni da spava. Samo napred i pumpajte u Užicu za Marka.

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

Upravo se vratili iz Užica. Situacija je sledeća ...

Skup prijavljen, parking obezbeđen (bravo za lokalce).

Ljudi iz kluba se čuli sa Markovom suprugom i ocem. Markovi nemaju ništa protiv da se svrati pored njih (lokacija poslata organizatorima). U slučaju da postoji neko kome je neprijatno (ili iz nekih ličnih pobuda) i ne želi da svraća, dogovorićemo se u Požegi šta i kako.

Na kraju, uspostavili smo kontakt sa ljudima iz Užica vezano za saborce u pritvoru. Uverili su nas da u ovom momentu ne treba nikakva pomoć za članove porodica. Ostali su u obavezi, ako se situacija promeni, da nas obaveste. U tom slučaju, mi treba da se organizujemo onako kako samo mi umemo.

Za kraj napomena, iako smo već svi svesni toga, u nedelju mirno, dostojanstveno i pametno. Bilo kakav incident nam ne ide u korist.

Vidimo se!

p.s. Utisak dana ... U nedelju cela srbija ide u Užice. Užičani idu u Beograd. Da se vrate u Užice. :lol:

• Sviđa mi se 27
  • Hvala 3
  • Podržavam 2

• Drug član, 1811 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Skupićemo se, samo da vidimo ko bi išao... Stay tuned, što kaže Kloktor. 😉

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 959 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Ekipo, ja sam na putu, vraćam se pravo u Ue da podržim brata @Marko05💪

Dajte neku okvirnu satnicu da napravim putni plan.

Vidimo se.

• Sviđa mi se 1

pre 6 minuta, the_doctor je napisao:

Markova kuća, lokacija pritvora, itd.

Od pola tri pa do četiri. U zavisnosti od broja motora pomeraće se i događaji. Teško nešto preciznije.

• Hvala 1

• Integrisan, 8829 postova

Ovo sve je duboko dirljivo!

Zaista je moto priča nešto najlepše čega sam bio deo, a svačega sam bio deo. 

Ja krećem u 02h ned ka Uzicu, da se pridružim u 14h koloni.

Neka se slije cela Srbija u Užice! A mi svi do naseg brata Marka! 

• Sviđa mi se 7
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1418 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Idemooooooo!

Jebem li im sve na svetu prokleto, odgovaraće za sve.

• Sviđa mi se 3
  • Haha 1

• Drug član, 972 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Jos malo vise od 24h do voznje koju ce Uzice da pamti! :) 

Jos malo vise od 24h do grmljavine koja ce zatreti prozore (a mozda i jos po nesto :P ) kad stanemo ispred zgrade gde se Marko trenutno nalazi...

• Sviđa mi se 8

• Integrisan, 10354 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Oprosti Marko sto necu ovoga puta biti tu!
Resto Vitezovi, neka vas gume drze, pamet u glavu

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 480 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
17 hours ago, kloktor said:

Upravo se vratili iz Užica. Situacija je sledeća ...

Skup prijavljen, parking obezbeđen (bravo za lokalce).

Ljudi iz kluba se čuli sa Markovom suprugom i ocem. Markovi nemaju ništa protiv da se svrati pored njih (lokacija poslata organizatorima). U slučaju da postoji neko kome je neprijatno (ili iz nekih ličnih pobuda) i ne želi da svraća, dogovorićemo se u Požegi šta i kako.

Na kraju, uspostavili smo kontakt sa ljudima iz Užica vezano za saborce u pritvoru. Uverili su nas da u ovom momentu ne treba nikakva pomoć za članove porodica. Ostali su u obavezi, ako se situacija promeni, da nas obaveste. U tom slučaju, mi treba da se organizujemo onako kako samo mi umemo.

Za kraj napomena, iako smo već svi svesni toga, u nedelju mirno, dostojanstveno i pametno. Bilo kakav incident nam ne ide u korist.

Vidimo se!

p.s. Utisak dana ... U nedelju cela srbija ide u Užice. Užičani idu u Beograd. Da se vrate u Užice. :lol:

Hoce li Suljaga da pojaca za nedelju , pitam za druga. Treba nama za  super moc koju Uzicani imaju kad uzmu komplet lepinju.

• Haha 3

• Drug član, 1418 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
On 10. 7. 2025. at 22:11, Vaske4s je napisao:

Drage kolege,

svedocili smo prethodnih meseci raznim nacinima pritisaka pre svega na studente koji su pokrenuli jednu lavinu desavanja, emocija i nade da cemo se jednog dana u skorijoj buducnosti okupiti na najvecoj proslavi u Evropi. Ne umanjujuci njihov doprinos u budjenju energije za koju smo, verovatno, vecina nas, mislili da je izgubljena u mracnim dubinama nasih dusa, ovoga puta, u fokus bih stavio desavanja u nasoj zajednici. Svedoci smo budjenja ''Uzicke Republike'' gde je jedan od nas, naravno, nepravedno, a mi na nepravdu ne cutimo, odvojen od svoje porodice, sprecen da bude uz njih u, za jednog mladog COVEKA,  najvaznijem momentu u zivotu.

Smatram da mi kao zajednica i grupa koja je svoj, bez lazne skromnosti, dala ne tako mali doprinos u celokokupnom razvoju dogadjaja, ne mozemo i NE SMEMO da ostanemo nemi na ono sto se desava nasem kolegi @Marko05.

Kolega Marko je kod kuce, u iskrenoj borbi za pravdu, u jednom nesebicnom gestu,  ostavio malo dete i trudnu suprugu i to ne smemo da zaboravimo  ni danas, ni sutra ni svakog dana koji nam predstoji.

Pozivam sve ljude iskrene, dobre volje, koji veruju u makar delic pravde i istine za koju stotine hiljada ljudi koraca ulicama Srbije prethodnih osam meseci na jos jednu pravdoljubivu voznju podrske kolegi Marku, ali i svima onima koji trpe nepravdu, kako prethodnih osam mesci, tako i prethodnih deset i vise godina, da jos jednom pokazemo snagu solidarnosti, da jos jednom pokazemo da necemo cutati, da jos jednom pokazemo ono cuveno ''NAS JE IPAK VISE''.

Okupljanje za kolege iz Beograda, neka bude, simbolicno, parking Emmezeta na Bezanijskoj kosi, parking na kom smo se prvi put masovno skupili u ''Voznji za Sonju'':

WWW.GOOGLE.COM

★★★★☆ · Продавница робе за домаћинство

Vreme okupljanja: 10:00h

Vreme polaska: 11:00h

Predlazem da se na ovoj lokaciji nadjemo sa kolegama sa severa zemlje (da ne navodim gradove i mesta pojedincano i nekoga slucajno ne izostavim i nenamerno uvredim). Imajuci u vidu da se vec mesecima organizujemo i da postoje raznorazene instant messaging grupe, zamolicu vas da medjusobno iskoordinrate polaske iz vasih sredina kako bi u navedenom vremenu bili na lokaciji skupljanja.

Takodje, za kolege iz drugih delova Srbije vazi molba da se loklano organizujete i da se svi zajedno nadjemo na sledecoj lokaciji u 14h00min  na parkingu Lidla u Pozegi:

WWW.GOOGLE.COM

★★★★★ · Супермаркет

Formiranje kolone i polazak sa ove lokacije je u 14h30min

Ostale detalje cemo iskomunicirati kada se svi skupimo kod Lidla.

U ovom momentu, nemam potrebne informacije, pa cu zamoliti kolege @kloktor  i @Blaza da napisu jedan broj racuna gde cemo skupljati donacije za Marka i njegovu porodicu, ali bih naglasio da je, po predlogu kolege @kloktor pre svega ljudski, a onda i lep gest, da deo donacija presumerimo i na ostalih sestoro uhapsenih jer, recimo, i medju njima je jedan profesor, koji je samohrani roditelj, sa hronicnim bolestima...mi jesmo iz jednog ''esnafa'' koji mozemo da nazovemo bajkeri i stojimo uz svoje, ali smo pre toga ljudi.

Imajuci u vidu moje (ne)iskustvo u organizovanju ovakvih voznji, zamolicu iskusnije kolege da budu slobodne i daju sugestije oko lokacija/tajminga koje sam naveo u recenicama iznad.

Sve eventualne izmene bice unosene u ovaj inicijalni post pa vas molim da povremeno obratite paznju na to.

Za kraj poruke, nadam se da se vidimo u sto vecem broju jer Marko i svi ostali to zasluzuju!!!

Vaske , ajde molim te samo kratko potvrdi, vremena skupljanja i vremena polaska, ne bilo ti tesko, dosta ljudi me zivka jer su dobili neku sliku na viber pa tamo stoji polazak u 10 sa Emezete, pa da mogu da im rastumačim da ne zajebem nekog.

Hvala.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja