Jump to content

Moto Zajednica

Gužva je u gradu? // Biće još gužve // 28. jun. Svi u Beograd // 28.06.2025 skup 16:00h polazak u 17:00h // Ikea Parking Beograd

Recommended Posts

• Drug član, 1184 postova
  • Motocikl: Lep
11 minutes ago, Bigor said:

E moram i ovo da napisem, sad u povratku naidjem do kolege u garazu (baza za druzenje) i tu naidje lik koga poznajemo koji je isao u cacilend motorom. Sta se radi, ucijenili su moto klubove koji prave motoskupove na lokacijama koje pripadaju opstini, sportski centri, parkovi, trgovi itd, da moraju dati nekog od svojih u povorku jer im nece ustupiti vise lokacije.
Veli lik, ziv blam ga pojeo, a i ostali se posakrivali i izlijepili boje kako se ne bi ofirali, bili 15-20 min i paljba. U glavnom niko od njih nije svojevoljno dosao ali opet eto dosli su emoji2369.png

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

Sto se vracamo na to da smo picke. I panduri tuku studente i pucali bi po narodu (kao i vojska) jer "moraju", isto su pricali i '90tih. Tako da... ovi su nazalost, savrseni za nas.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 359 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500
Pre 2 sati, Bigor je napisao:

E moram i ovo da napisem, sad u povratku naidjem do kolege u garazu (baza za druzenje) i tu naidje lik koga poznajemo koji je isao u cacilend motorom. Sta se radi, ucijenili su moto klubove koji prave motoskupove na lokacijama koje pripadaju opstini, sportski centri, parkovi, trgovi itd, da moraju dati nekog od svojih u povorku jer im nece ustupiti vise lokacije.
Veli lik, ziv blam ga pojeo, a i ostali se posakrivali i izlijepili boje kako se ne bi ofirali, bili 15-20 min i paljba. U glavnom niko od njih nije svojevoljno dosao ali opet eto dosli su emoji2369.png

Šta da se radi!! Pa nek skoče u Dunav sa sve motorima i bojama!

Promenio član MatorKonj
  • Sviđa mi se 11
  • Hvala 2
  • Podržavam 8

• Drug član, 752 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu
25 minutes ago, Bigor said:

U glavnom niko od njih nije svojevoljno dosao ali opet eto dosli su emoji2369.png

U ovome je poenta. Mogu delimično da razumem ljude kojima je ucenama ugrožena egzistencija, ali ove koji se prodaju za sitan ćar, za parče zemlje koje dobiju na korišćenje par dana godišnje, koji se prodaju za par crvenih i ostalo nemam reči... 

Imali su kacige, skrivali su se, ali se od sebe se ne mogu sakriti. Sutra će se pogledati u ogledalo i videti jedno veliko ništa. 

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 11

• Drug član, 3057 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
U ovome je poenta. Mogu delimično da razumem ljude kojima je ucenama ugrožena egzistencija, ali ove koji se prodaju za sitan ćar, za parče zemlje koje dobiju na korišćenje par dana godišnje, koji se prodaju za par crvenih i ostalo nemam reči... 

Imali su kacige, skrivali su se, ali se od sebe se ne mogu sakriti. Sutra će se pogledati u ogledalo i videti jedno veliko ništa. 
Sve se slazem, napisao sam ovo da objasnim koliko su podli i spremni na svaku ucjenu, ne da opravdavam one koji su popustili pod pritiskom

• Podržavam 1

• Cool tip, 3155 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady
IBB.CO

Image 513880483-10235594493993355-1718597017248743460-n hosted in ImgBB

IBB.CO

Image 514052812-10235596828811724-6998168480585250371-n hosted in ImgBB

• Sviđa mi se 7

• Svrati ponekad, 257 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9
Veli lik, ziv blam ga pojeo, a i ostali se posakrivali i izlijepili boje kako se ne bi ofirali, bili 15-20 min i paljba. U glavnom niko od njih nije svojevoljno dosao ali opet eto dosli su

Pa pokušaću da prebrojim da li je beše 4 ili 5 klubova isto tako bilo pozvano,
i javili su da su odbili poziv.

A čuli smo i da je MAS odbio da poziva klubove članove, i da im je rekao da zovu sami klubove koji su članovi MAS-a

Tako da šta reći, sem pi*ke,
Ili izgovori,
dosta njih je odbilo i ništa se nije desilo

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• -, 1837 postova
  • Motocikl: /
6 hours ago, Bigor said:

Ma jao, sledeci put kad ga vidis kazi mu da jede govna. Cak ucenili... Sto ne volim to, kao ucenili me, morao sam. Nisi, nego ti lepo, rekli kad ti treba nesto javi...

• Sviđa mi se 7
  • Haha 1
  • Podržavam 8

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000

Još jednom mi je bilo zadovoljstvo! Još jedan dan pun emocija!

Deluje mi da smo ostavili jak utisak na ljude. Nama je prišlo par ljudi, i upravo to reklo. Jedna žena je prišla i kaže da je mislila da kružimo, jer nije mogla da poveruje da nas je toliko

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sviđa mi se 9

• Ne silazi, 1252 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
  • Drug član, 3057 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Ma jao, sledeci put kad ga vidis kazi mu da jede govna. Cak ucenili... Sto ne volim to, kao ucenili me, morao sam. Nisi, nego ti lepo, rekli kad ti treba nesto javi...
Necemo se gledati

• Podržavam 1

• Integrisan, 8829 postova

image.thumb.jpeg.414210bdd04a37e55c1bc5c88f0f095f.jpeg

Sinoć su pobedili. Na poene.

Ali, nismo se ni tako lako povukli. Bio sam potpuno impresioniran narodom, kod Londona su 4x morali da bace suzavac, pa da se ljudi povuku.

Pravo pitanje, za sve nas je, šta sad? Šta dalje? Eskalirali su igru.

Moje mišljenje - sada se ne smemo povući. Ni u ovoj partiji. Pritisak mora da traje. Na svakom koraku.

Kada kukavica shvati kako i u tom razvoju događaja može da izgubi, e tada će proraditi njegova priroda i, kao Asad, samo će jedno jutro pisati poruku iz tog novog, multimilionskg aviončića, koji je našim parama svojoj guzici kupio. U gepeku sa otetim (prokletim) milijardama i možda par boca vina, koje ga lože (ako takav nesoj bilo šta može uopšte da raduje).

Neverovatno je, moj utisak dana juče, koliko su spremni da siluju Srbiju.

Zanimljivo je i ono što smo sinoć čuli od Žandarmerije, onako preko štita, u pola glasa... Ali nije za javnost. Biju oni, ali kako da vam kažem, nemo onog žara u očima.

Zaista mislim da se taj kartel klati, a mislim i da to znaju.

• Sviđa mi se 9
  • Hvala 1
  • Podržavam 3

• 8-bit, 1970 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650

Da li ima negde da se pročita šta su pričali na Slaviji. Od buke nisam mogao da čujem.

• 4_tocka_i_karoserija, 2185 postova
  • Motocikl: -
Pre sat vremena, severian je napisao:

Zanimljivo je i ono što smo sinoć čuli od Žandarmerije, onako preko štita, u pola glasa... Ali nije za javnost.

Kako držati magarca u neizvesnosti?

Ne znam kako sad baš od tebe, ali ove stilske figure smo više puta čuli od onog.

Bez veze.

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• Drug član, 2790 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre 1 sat, severian je napisao:

Sinoć su pobedili. Na poene.

Ja nekako više ne gledam poene...možda ćeš se složiti...lično poučen iskustvom 9. Marta, devedesetih, skidanje Slobe...svuda su leđa normalnih pucala pod pendrecima i...ništa!

Na žalost moje iskustvo mi govori da će ovaj da ode i to će se desiti neminovno, ja se iskreno nadam sa što manje polomljenih kostiju.

Mene više brine kako dalje...jer po ko zna koji put ponavljam...ostadoše nam svi ti neki ljudi koji mentalno više nisu sposobni da obrađuju informacije koje dopiru do njih. Moj strah je od njih...od običnih ljudi koji su bez zezanja mentalno izmenjeni. Bukvalno ima je IQ umanjen kroz propoagandu svih ovih godina.

Još gore...dobar deo učenih i onih koji bi mogli da naprave promenu u Društvu su već otišli napolje ili se spremaju da odu. Iskreno baš smo u velikom problemu kad se ova saga završi...a završiće se.

Ne mogu čak ni da kažem onu floskulu...Nek nam je Bog u pomoći jer ni to nije realno reći.

I da... evo jedne od dražih fotki ovih dana :) 

image.thumb.png.cdb377aeb4640d632423760585dff778.png

Promenio član mick
  • Sviđa mi se 5
  • Tužan 1
  • Podržavam 2

Pre sat vremena, zaludan je napisao:

Kako držati magarca u neizvesnosti?

Ne znam kako sad baš od tebe, ali ove stilske figure smo više puta čuli od onog.

Bez veze.

Nije mi bas jasno sta ti smeta? Neću da dovodim u moguću nepriliku konkretne ljude, jer se zna ko je gde od njih bio raspoređen sinoć, a hoću da ohrabrim našu stranu. Da je daleko to od monolita, mnogi su to sinoć i videli. Miljama daleko od entuzijazma u sukobima, kao npr 90tih...

Ako ti nešto nije po volji u tome, šta da ti radim. 

PS. Šta si radio juče posle 21?

pre 30 minuta, mick je napisao:

Još gore...dobar deo učenih i onih koji bi mogli da naprave promenu u Društvu su već otišli napolje ili se spremaju da odu. Iskreno baš smo u velikom problemu kad se ova saga završi...a završiće se

Ovo si potpuno u pravu. Kada se jednom stvar okonča, bićemo opet u velikom suštinskom problemu, jer moramo pobediti sebe. 

Već smo jednom gledali kako se to sa neuspehom završava. Tu mi je nada da je ova generacija ustvari bolja. Nadam se duboko. 

• Drug član, 2803 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Da se vratim na bajkere i Caci...

Morali su jer im opstina daje zemljiste?

Pa pametnjakovici, to isto zemljiste drze oni kojinsu vas poslali!

Kad ih skinemo, nece se pitati oni za zemljiste. 

Ali niko ne vidi dalje od nosa. Egzistencija na poslu i ucena?

Pa naravno, kad prihvatate ucene i drzite gamad na vlasti!

Ode mi nedelja u PM, umesto da se bar jedan dan opustim malo uz GP.

Koji smo mi nebeski narod, neverovatno.

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 298 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Mislim da je dobro sto je eskaliralo, gubila se motivacija za mirne proteste. Nije realno ocekivati da neorganizovan goloruk narod napadne i savlada organizovanu i opremljenu okupacionu vojsku u uskim ulicama gde mogu najbolje da iskoriste svoju formaciju i stitove. Bio sam kod crkve Svetog Marka gde je doslo do manjih sukoba, tu je bilo dovoljno siroko zbog parka pa nisu mogli da naprave cep i potiskaju narod, dok nije dosla zandarmerija u vecem broju sa hamerima. Iz Kneza Milosa kod Londona su iskoristili nizbrdicu i uske ulice da uz suzavac suzavac potisnu narod. Takodje sam cuo reakcije pandura gde izrazavaju nekakvu simpatiju narodu, takvih pojedinaca je verovatno bilo u svakoj zlocinackoj vojsci.

• Sviđa mi se 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2185 postova
  • Motocikl: -
pre 29 minuta, severian je napisao:

Nije mi bas jasno sta ti smeta? Neću da dovodim u moguću nepriliku konkretne ljude, jer se zna ko je gde od njih bio raspoređen sinoć, a hoću da ohrabrim našu stranu.

Ako nije jasno šta smeta u "ja znam, ali neću da vam kažem", ja ne umem da objasnim.

P.S. u kafani, s društvom.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja