тене рас 382 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Скоро видех серијал, свака част момчини за снимљена видеа Promenio pre 17 sati član тене рас 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7465 Napisano pre 13 sati Enduraš, 6753 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad je stvarno velika nizbrdica meni je najsigurnije sići sa motora, ugašen u brzini , kvačilom se dozira zadnja, a naravno prednja je glavna. Ovako nekako, ovo je kad se pravio gasovod, pa krčili šumu, baš je bilo dobro za vožnju. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7466 Napisano pre 8 sati Advanced Member, 2543 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kojoj varijanti bih se osećao sigurnije pored motora nego na njemu. Ako bi nešto bilo toliko strmo da ne smem voziti, pretpostavljam da ne bih smeo ni pored motora Na praksi je da me uveri u suprotno. A nisam imao ni potrebe da gasim motor na spustu iako je bilo strmopizda. Ovo verovatno zavisi i od motora. Sve što ja vozim ima solidno jako motorno kočenje. U prvoj, nizbrdo neće nekontrolisano ubrzati (podrazumeva se ISKLJUČEN ABS kod novijih motora). Jedan trik protiv blokiranja zadnjeg točka na nizbrdici: pored pritisnute kočnice dodati i malo gasa. Pretpostavljam da je samo pitanje gde je kome granica prihvatljivog, dokle se osećamo bezbedni i da imamo kontrolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 641 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 547 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Na vecim motorima koji imaju kill switch moze tako nizbrdo na kvacilo, EXC mi je u takvim situacijama palio nizbrdo. Uz praksu sve dodje na svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7465 Napisano pre 7 sati Enduraš, 6753 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek na slici se ne vidi koliki je to uspon, tj nizbrdica, ali me je bilo strah da ne preletim preko kormana prilikom kočenja, nisam mogao ni da hodam pored motora, bukvalno smo zajedno klizali nizbrdo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9513 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Ne silazi, 3260 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Spust sa prethodne strane od koga je krenula cela priča je takav da motor sa oba blokirana točka i bez vozača već solidno klizi. Dugačak je, skupilo bi se dosta brzine, a nema mesta da se uspori pre kraja, nego se ulazi u krivinu. Nema govora o kvačilu i motornom kočenju. Za kraj, drugar koji je bio sa mnom redovno tu vozi KTM 200 exc, spušta ga uglavnom bez problema, ali sa MT nije siguran da bi mogao. Oseća se težina. @aca-pn gde je ovo ? Promenio pre 7 sati član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7465 Napisano pre 7 sati Enduraš, 6753 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Trasa gasovoda pored Čestobrodice, samo što tu više ne može da se vozi, iskopali su poprečne kanale da odvode vodu, postavili neku žicu preko cele površne. Nije da nisam pokušao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2081 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1116 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gliga said: Ne znam u kojoj varijanti bih se osećao sigurnije pored motora nego na njemu. Tako i meni deluje, jedino sam van motora kada ga okrecem na brdu za 180 stepeni - Jer ako hodam uz njega, i krene brze, sta onda da radim, da trcim . Kada si na njemu mozes nekako balansirati. Verovatno ako podje nesto naopako mora se spustiti motor/pasti sto pre. Ali sigurno ima situacija da bi bilo bolje malim koracima uz motor. A onda gasenje motora ima smisla jer zadnja kocnica nije dostupna. I mozes nogama malo vise kociti nego kada sedis. Vozio sam neke bas nezgodne nizbrdice na laksim motorima, po kojima se ne moze ni hodati, jedino cetvoronoske na guzici se moze spustiti koliko je strmo i klizavo. Jako stresno pogotovo ako je krivudavo ali sam bio na motoru i mic po mic, sto sitnije. Promenio pre 6 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...