Jump to content

Moto Zajednica

Heavy enduro ekipa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L
On 25. 5. 2026. at 16:05, Punktmann je napisao:

@živke ls2 dart sam ja imao i 3 sezone sam ih koristio. Lagane prozracne imaju zastitu na dlanu i na zglobovima. Ja sam ih tada nasao na akciji za 3k din.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Iste nosim i ja evo već treća sezona, samo njih kad god vozim. Deluje mi dobar kompromis između zaštite, dugotrajnosti, udobnosti i cene

Promenio član Skandi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800

A da ja vas pitam - koje pantalone da su prozracne a da mogu za asfalt i da mogu da se upasu u cizme? Sta nosite na voznjama koje ukljucuju offroad?

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Ja nosim Acerbis X-Tour i jaknu i pantalone, to mi je jedino i što imam (ova kombinacija sa profilne). Sa jakne sam poskidao unutrašnje postave i otvorim sve luftere kad je toplo (ima jakna dosta luftera). Pantalone imaju luftere pored kolena i nogama mi je retko vruće. Jedino dole u delu u čizmama, ali mislim da će to tako biti sa svakom čizmom. Ja ih uglavnom nosim upasane u čizmu (osim ako je kiša, onda bi ih ostavio preko). Ali ja sam debil pa sam uzeo belu opremu. To nikome ne savetujem, pogotovu ko vozi off.

Možda bi i gledao nešto prozračnije da samo off vozim, ali mi je neki super kompromis za sigurnost i vožnju na asfaltu.

• Advanced Member, 2517 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Ja od početka moto karijere koristim isključivo mesh prozračnu opremu sa štitnicima koji dolaze uz njih. I jakna i pantalone su čisto putno orjentisane.

Kada je hladno samo dodajem slojeve. Znojim se mnogo i oprema koja nije prozračna mi ne dolazi u obzir (imam zimske pantalone u kojima se uredno smrznem ako je ispod 10 stepeni, ali to me uopšte ne sprečava da budem mokar od potparenosti :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja