živke 9311 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3196 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ludilo. Ja sam 300 evra platio pre 2 god ako se dobro sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 773 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, sst je napisao: Bila super prvih pet, šest hiljada km. Izvinite, bila super prvih pet, šest hiljada po offroad-u. Po asfaltu skoro do kraja super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1914 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1028 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sst said: Jedina mana im je cena 50K za prednju i zadnju. Generalno su gume poskupele. Na reifen nije bas tako strasno. Raid 125E prednja (110/80-19), zadnja je oko 158e (150/70-17). I ovi sto donose iz DE uzmu 30-50e. Da to je to, verovatno je Raid veoma slicna tkc70rocks, isto tako traje, mislim to je neki najbolji balans, a ne zrtvujes nista posebno, samo malo lovu, jer moras zadnju uzeti jos jednom za vreme prednje. ALi onda uzivanje nova zadnja guma opet. Ako bi uzeo Michelin Wild ili neke tog tipa, to asfalt pojede jako brzo. Evo i ova XT+ dakar, namenski sam stavio za ovaj mesec samo, ali osetno nestaje krampon posle svaki voznje. Za neki put gde ima vise asfalta je neprihvatljiva. Promenio pre 5 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...