Blackened 2392 Napisano Septembar 28 (promenjeno) Drug član, 1234 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Isto, na nekoj tezoj offroad voznji pre nedelju dana mi spao auspuh, nisam bas odmah primetio, posle minut nesto dubok zvuk . Ali inace Raid se solidno cuju i imaju blagu vibraciju. Ali nije strasno. Takodje mi nije sjajan osecaj na naginjanju ali drze bas pristojno suvo/mokro i navikne se brzo i na osecaj. Voleo bih da probam Anakee Wild van puta, sigurno je odlicna. Ali nezgodno za nju tek kazu da se brzo trosi. Sve mi ih je zao na asfaltu voziti. Promenio Septembar 28 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 1099 Napisano Septembar 29 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka guma sa ,,kramponima'' se cuje i ima neke vibracje, ja to i ne osecam... Ali da guma ima jednu sepcificnost a to je da kad krenes da obaras motor potrebno je da se predje neka granicu i onda se obori ima taj neki cudan osecaj kao da ces da se preturis, ali kad se naviknes iskreno mislim da bolje gume nema za sad... Interesije me kakva je nova TKC80 2 Anakee Wild se trose kazu ljudi maks 5000km, ali opet ima tu mnogo toga kako vozite u kojim uslovima itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...