yogibear 17111 Napisano Mart 3 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli, mopedi, skuteri, rezervni delovi, oprema i pribor, proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji… standardni je sadržaj Međunarodnog sajma motocikala. Ova specijalizovana, atraktivna i sadržajna sajamska manifestacija, namenjena ljubiteljima dvotočkaša, bavi se afirmacijom i promocijom moto sporta. Uz predstavljanje dostignuća svetske moto industrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju. Hala 4 20 – 25. mart: 10:00 – 20:00 h 26. mart: 10:00 – 19:00 h pojedinačna ulaznica: 700 RSD grupne ulaznice*: 500 RSD grupne ulaznice za učenike i studente*: 400 RSD Family Day*: 1.400 RSD parking za automobile (po satu): 200 RSD *Grupna poseta podrazumeva posetu najmanje 20 osoba. Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica. Plaćanje se vrši direktno na blagajni ili preko tekućeg računa. *"Family Day" ulaznica važi za roditelje sa decom do 16 godina starosti. Izvor: 9 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 216 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako ide kada je sajam u toku, da li može da se provlači pored rampe motorom kao što radimo kada nema sajamskih dešavanja ili mora da se plaća karta i za parking za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1206 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se provuces, normalno. Parking ne placas, samo ulaz u halu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 169 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je tako bilo i na naplatnim raspada autoputa, ali kao i svuda videò nadzor je učinio svoje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 54 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Za motore besplatan parking na sajmu barem zadnje 3 godine bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toskke 6 Napisano Mart 13 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha 70. rodjendan, sajamske cene za 2025 modele kao standardne od pre mesec dana... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 1 Napisano Mart 15 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan U fazi sam nabavke svoje prve moto opreme pa me interesuje da li će na sajmu biti odredjenih popusta na kacige, odela i ostalu zaštitnu opremu? Hoću reći da li se isplati kupovati sve na sajmu. Hvala unapred na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2804 Napisano Mart 15 Drug član, 1318 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu obično bude sajamski popust od, neka me neko ispravi ako grešim, 10% na svu robu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 1 Napisano Mart 15 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko cene pre toga neće biti povećavane onda to i nije tako loše ako se uzima kompletna oprema, kao u mom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirke97 0 Napisano Mart 15 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 80 Napisano Mart 16 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, pirke97 said: Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Bice Honda na sajmu ove godine koliko sam upucen.Trebalo bi cena biti snizena e sad koliko to ne znam. Promenio Mart 16 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 497 Napisano Mart 16 Zainteresovan, 656 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, pirke97 said: Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Trgovina je takva, nemam iskustva, ali verujem da se moze. To je onaj odgovor "moram pozvati šefa za popust" ali ne verujem prvog dana, poslednjeg dana pred kraj kad pomisle da vise nece prodati nijedan na sajmu, uleces ti sa ponudom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1973 Napisano Mart 16 Drug član, 1096 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, pirke97 said: Zdravo svima, da li neko možda zna da li će i Honda motori biti na sajmu ove godine? Konkretno me zanima model CB650R i da li se može očekivati neki popust na trenutnu cenu od 8.999 evra. Takođe, često sam nailazio na komentare da se cena motocikla može spustiti pregovaranjem, pa me zanima koju otprilike cenu mogu tražiti kao nižu? Hvala unapred na odgovoru! Licno moras pricati i po mogucstvu ako jos mozes sa nekim glavnim, inace ce te otkaciti verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 813 Napisano Nedelja u 10:23 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je popust u Hondi od 1000e na motore iz 2024. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3966 Napisano Utorak u 06:29 Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Zašto Suzuki nije dao neku akciju za Strom 800DE? Svi su na popustu samo taj model nije sad je baš velika razlika 800 i 800DE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 187 Napisano Utorak u 19:19 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je broj DE koji su dobili za 2025 iz fabrike znacajno manji od potraznje pa nema potrebe za popustom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5591 Napisano Utorak u 20:14 Ne silazi, 4948 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, mick je napisao: @slobasuper9 Zašto Suzuki nije dao neku akciju za Strom 800DE? Svi su na popustu samo taj model nije sad je baš velika razlika 800 i 800DE? Sloba je rekao da nema potrebe za popustom za 800DE. Njega krivite 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3966 Napisano Utorak u 20:20 Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Jovan Ristic je napisao: Sloba je rekao da nema potrebe za popustom za 800DE. Njega krivite Pa zna gde je keš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2473 Napisano Utorak u 21:23 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim svima, da probam...Popuste su dali na neke modele pre 7-10 dana, (oko Blažine kupovine), potom u poslednjem momentu za još 2,3 modela...Za 800DE nisu dali zato što su imali kampanju sa gumama pa mnogo koštalo, komplet guma po motociklu bačen,mora da nadomeste.Šalim se. Otkud znamo zašto nisu dali. Jel stvarno mislite da Suzuki daje nekakva objašnjenja jednom distributeru u maloj Srbiji? Ne. Dobije se samo mejl i to je to. Fabrika: Nema GSX R-a zbog euro norme. Distributer: Ali mi možemo i EURO2 da uvezemo, plakyyy.Fabrika: I to nas baš zabole patka. 1 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SnupkoSRB 1 Napisano Utorak u 23:18 U prolazu, 10 postova Lokacija: Srbija Motocikl: No Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je hoce li i KTM spustiti cene za njihove najnovije modele, povodom trenutne situacije u kojoj se nalaze (bankrot). Trenutno najbolju ponudu po mom misljenju ima Yamaha, ipak 5 godina fabričke garancije i jos 7 posto popusta nije malo. Otom potom, videćemo šta se nudi na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1943 Napisano Sreda u 07:16 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nece. KTM je preko za oko 2000€ povoljniji nego u SRB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1671 Napisano Sreda u 07:47 Drug član, 456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, SnupkoSRB je napisao: Trenutno najbolju ponudu po mom misljenju ima Yamaha, ipak 5 godina fabričke garancije i jos 7 posto popusta nije malo. Pa onako, ne bih da ti rušim sneška ako si namerio da pazariš neku Yamahu, ali prvo to što popust nije na sve modele, drugo što oni svakako imaju jake cene i sa povremenim popustima se približavaju koliko toliko realnoj ceni i naravno da potencijalni kupci budu ushićeni i misle kako su pazarili povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3966 Napisano Sreda u 08:21 Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ej jedno pitanje jbg @slobasuper9 ti si trenutno jedini predstavnik dilera.... Da li ćemo moći da sednemo na motocikle ove godine ili će se ponovo štampati papiri sa porukama ''NE sedaj'' Ono prošle godine baš nije bilo ok...a tako sam hteo zadnjicu na neka da smestim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5930 Napisano Sreda u 08:33 Pana, 568 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Јесам опет закаснио да се пријавим за жири кастинга промотерки ? Волонтирао би ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1671 Napisano Sreda u 08:50 Drug član, 456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @Jašim Nisi zakasnio, jedna mala insajderska informacija da sigurno prolaze oni koji ne pitaju: "Mala jel ideš uz motor?!" 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...