mick 3934 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 2564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, ProMaster je napisao: Oko svega ostalog se slažem, ali oko ovog ne. Možda je do mene, ali ja bih se izvinio u toj situaciji drugoj strani, a isto tako bih očekivao da mi se neko izvini.. Od sinoć znam celu priču, samo nije na meni da je sad iznesem, ima ko će, tako da će biti sve mnogo jasnije. A u slučaju da se tema zaključa, pošto ovo više nikuda ne vodi i ono što se piše je, ne znam ni kako bih nazvao, zamolio bih Alexanta ili ko je već admin, da je po potrebi otključa ili objavi tekst koji dobije. Pazi...ja evo od subote čekam @saxi da se oglasi i meni lično izvini zbog mešanja lično mene u svoje planove a da me nije pitao...šta više, čekam i pojašnjenja za sve stvari koje je kroz Viber grupu radio a koje su do mene od strane drugih kolega dolazile...praktično me je čovek nesvesno cimao svojim postupcima. Nikako da se to desi... Nekako stičem utisak da ne kapiraš zašto je važno da se stvari isteraju na čistac...što se mene tiče apsolutno nema veze sa organizacijom jer se ovde meša organizacija same vožnje za koju nam trebaju redari i organizacija nakon parkiranja motora...taj drugi deo većina nije htela da dira već je ostavljeno kao lična želja jer kad se sa motora siđe obični smo građani, sa čime se slažem. E taj deo je saxi pokušao da napravi zajedno sa korišćenjem MOTORA...pokušao je to da napravi za svoje lične interese kako bi stvorio nekakvu ekipu bajkera koji idu bez motora i kao štite nešto...ulaze na teren kao neka bitna ekipa....prosto to u moje ime NE MOŽE da se ja ne pitam a nisam se pitao. Znaš li zašto to nije dobro...zato što je na taj način dao legitimitet vlastima da nam crtaju mete na čelo jer se u potpunosti menja svrha moto zajednice, iz podrške studentima se ide u napad na ''nekog'' kroz retoriku kao neke zaštite uz saradnju sa nekim frakcijama. To druže moj ne može tako opet kažem u moje ime i zato očekujem pojašnjenje i izvinjenje. Svako od nas ima neku priču ali insistirati da su ljudi sa foruma napravili subotu je baš neprimereno... Promenio pre 11 sati član mick 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14385 Napisano pre 11 sati Cool tip, 3083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Em sto sam se jebavao kao manijak i pored svih svojih obaveza, em sam organizovao smestaj u svakom gradu da su poceli da me zajebavaju da valjam migrante pa imam svukud gajbe, em sam sad pomogao da se smesti preko 40 bajkera, em skupljao pare kao budala, em jurio da kupijem i da raznosim studentima potrepstine, em jurio oko kolona da se ne desi neko sranje u voznji, glumio policajca na raskrsnicama i nekakvog bodyguarda i sad se objasnjavam sa nekim ko nije radio nista ili bivam optuzen i napadnut da sam sns banda... Prijatelji moji, iako vama nebitno skroz, ja se povlacim iz bilo kakve organizacije na bjb-u i ustupam mesto nekome drugome. Ugasicu se i iz viber grupe organizacije. Hvala Sevetu i Pablu sto su mi vratili stari nick, svaka cast na tome. Definitivno se gasim i na Bjb forumu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 549 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ću ispasti smešan sada, ali rešenje za ovo je napraviti moto skup sa jednim ciljem, da se sprovede moto plenum. I onda svaki predlog na glasanje i svako može da šta god predloži, kaže, šta hoće, javno glasanje i ćao. Promenio pre 11 sati član milosducati 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3934 Napisano pre 11 sati Drug član, 2564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, dvlns je napisao: Samo da dodam jos ovo, jasno je da ste kod studenata i gradjana napravili sliku da ste svi spremni i da ste zastitnici sto se vidi i po komentarima isto kao sto je jasno da u toj koloni nisu bas svi spremni i zamislite da je krenulo sranje a ljudi sednu na motore i pobegnu (sto bi se sigurno desilo i nije za osudu). Kakvi bi komentari dalje bili. Ljudi su i bez toga nakon parkiranja u subotu sedali i odlazili jer su kapirali da je promašaj bio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11452 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2646 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, sashac je napisao: Definitivno se gasim i na Bjb forumu. Ja sam potpuno nebitan lik na forumu, ali stvarno ne bih želeo da se povučeš. Lično te smatram jednim "od stubova" ove družine ... Bilo je vožnji i pre studentskih protesta, biće ih i posle. Tvoje iskustvo znači svima nama, u mnogim stvarima. 3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3934 Napisano pre 11 sati Drug član, 2564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, milosducati je napisao: Možda ću ispasti smešan sada, ali rešenje za ovo je napraviti moto skup sa jednim ciljem, da se sprovede moto plenum. I onda svaki predlog na glasanje i svako može da šta god predloži, kaže, šta hoće, javno glasanje i ćao. To je trebalo ooodavno uraditi a ne sad kad je šteta napravljena...opet ti ponavljam pokušani su razgovori pa jedna jedina osoba nije želela da razgovara. Da je ostala organizacija kao na početku do ovoga ne bi ni došlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17282 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 1236 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, sashac je napisao: Definitivno se gasim i na Bjb forumu. Nemoj. Uradio si šta si mogao i koliko si mogao. Nemaš nikakav razlog za to. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15008 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, milosducati said: Možda ću ispasti smešan sada, ali rešenje za ovo je napraviti moto skup sa jednim ciljem, da se sprovede moto plenum. I onda svaki predlog na glasanje i svako može da šta god predloži, kaže, šta hoće, javno glasanje i ćao. Potpuno nepotrebno jer ni gradjani pred proteste ne prave plenum. Sve vreme se motociklistima pumpa znacaj koji u ovoj situaciji nemaju. Oni koji zele jace angazovanje imaju deo ekipe istomisljenika oni koji ne zele takodje imaju deo ekipe istomisljenika. Svaka organizacija iznese svoj plan (ako zeli) i ljudi se opredele. Simple as that. Jednobrazan stav se trazi i ocekuje samo od zvanicnih formacija koje su uglavnom i placene za odbranu tog stava bilo da su sa ove ili one strane zakona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4187 Napisano pre 11 sati Drug član, 391 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan "Saxi priča za TV."@Krmco ovo je samoinicijativno uradio i mimo dogovora. Dogovor je bio na sastanku prethodno veče kod Saleta kući a gde je prisustvovao i saxi I bobi da za medije govori @araS .I da bude princip rotacije, kao kod Studenata.Da se ne prepoznaje i ističe jedan čovek već čitava organizacija.Da li ste primetili da pojedini nismo dali nijednu izjavu za medije.saxi je krenuo u svoju priču od samog startu. Forum mu je trebao samo zato da iskoristi brojnost i infrastrukturu. A evo dokaza i za to.U temi za NS. Vidi se i kog datuma i na kojoj strani, ko je postavio i ko je lajkom podržao to.Od ovog trenutka kreću svi problemi.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3934 Napisano pre 11 sati Drug član, 2564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Velika kontradiktornost u tom post je napravljena...koleginica je koristila reči kao što su ''podrška'', ''lakša komunikacija'', ''lakša informisanost'', ''forum ostaje izvor informacija'', ''sve će biti preneto na forum''. Pošto ja nisam na toj Viber grupi...dajte kolege koje jeste...recite mi da li je bilo išta od tih navoda u toj grupi? Ja ne videh na forumu informaciju o otimanju Ikee, ne videh informaciju o parkiranju u subotu, ne videh informaciju da je ''neko'' blokirao namerno ulaz na Veterinarski ali sam video SS grupe gde se verbalno linčuju članovi koji su izbačeni iz grupe....čak su neki članovi ovde pomenuti u superlativu po kafanama sedeli i puštali video snimke tih izbačenih sa vrlo sočnim komentarima. Eto dajte malo reči o ovome...baš me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15008 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Pablo gasi forum ljudi misle da je ovo MC ili MK kako kome lepse. Imate klubove koji funcionisu jednobrazno ovo je kafana 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5995 Napisano pre 11 sati Drug član, 1471 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Опет иста (српска) прича пуна различитих ега, циљева, погледа, схватања... Када су виши, заједнички циљеви у питању, личне ствари и жеље се повлаче у други план. Све је ово потврда да је јако тешко организовати више од 3 човека, а камоли 3.000 људи. За мене је подршка за студенте почела на форуму од стране @sashac и @severian и ту и остаје. А ако сте већ у целу причу укључили и остале, што је сасвим нормално, проблеме између вас сте морали решавати у 3-4 ока. Опет кажем, личне циљеве, темпераменте, ега... у страну јер се не боримо лично, већ групно. Ако се @saxi не огласи и каже своју страну (кад смо већ почели јавно) онда му вероватно није битно и остајемо "дебили са бјба" и наставља да гура своје личне интересе. 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4187 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 391 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan A želim i da prezentujem vama ovde, da vidite kako to izgleda kada "prepodobni i revolucionar" saxi priča i blati nečiju porodicu. Neka dokaže jednom slikom dokumentom ili bilo čim opipljivim. Ja ovde i kada se ne slažem sa nekim, rešavam ličnim razgovorom argumentima. Porodica mi je najbitnije nešto. I zato NIKADA NE POMINJEM NIKOME PORODICU. Bez obzira o čemu god da se radi. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio pre 11 sati član Tumbe 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3934 Napisano pre 11 sati Drug član, 2564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Marko05 je napisao: А ако сте већ у целу причу укључили и остале, што је сасвим нормално, проблеме између вас сте морали решавати у 3-4 ока. Hoćeš da kažeš da je neko namigivao???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5995 Napisano pre 11 sati Drug član, 1471 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, mick said: Hoćeš da kažeš da je neko namigivao???? Ма ако треба да се реши макљажом и то је регуларно, само не овако и на јавном месту. Сваки потез се прати и чека прилика да се све обезвреди. Верујем и да ове странице читају и питање времена кад ће почети да пљују бајкере. Додуше имају озбиљнијих проблема, али знам да ћемо и ми доћи на ред. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4187 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 391 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan A povod za to je bio što sam kao član viber grupe (u tom trenutku bio), pozivao na jedinstvo. Evo dokaza i za to. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio pre 11 sati član Tumbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4187 Napisano pre 10 sati Drug član, 391 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se dešava sa fotografijama.Evo ovde.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4598 Napisano pre 10 sati Drug član, 1122 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ako dospe do Dragana Vučićevića i Informera, oblatiće nas najstrašnije. A jedva čekaju neku "senzaciju". 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2061 Napisano pre 10 sati Vlasnik sajta, 5381 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, molim vas, ne zaboravite zašto sve ovo radimo i podsetite se da to što radimo kroz ove vožnje podrške studentima je dobra stvar za ovu zemlju. Svojim primerom pokazujemo humanost, solidarnost, hrabrost i spremnost da pomognemo drugima. I to je dobro. Nemojte da dozvolite da vam ova naša diskusija zamagli te činjenice. Podsetiću vas zašto smo ušli u ovu diskusiju. Desilo se nešto loše i neplanirano i prirodno je da sada zastanemo i razmislimo o tome, da bismo mogli da nešto iz toga naučimo i nastavimo dalje na bolji način. Takva retrospektiva nikad nije prijatna, ali mora da se desi, da bismo izbegli slične probleme u budućnosti. Sagledali smo jednu stranu priče uglavnom i poprilčno je jasno da ta strana priče je sve do sada uradila iz dobre namere i bez neke skrivene agende. Ljudi su tu i dalje, objasnili su sve svoje postupke i rekao bih da je to potpuno jasno. Ono što nedostaje je objašnjenje sa druge strane. Ja sam i dalje spreman da verujem da je u pitanju nesporazum, greška iz najbolje namere i možda ego trip pojedinca koga je poneo trenutak. Ljudi smo, grešimo. Ali je bitno da se ovde oglasi ta druga strana jer ovako mi ne znamo zašto se to desilo. Jer možda je greška pojedinca, ali možda i nije. Još neko vreme ćemo sačekati da čujemo tu drugu stranu, ali ako se ne oglasi, donećemo odluku da li želimo i dalje te ljude u ovoj zajednici. Mi smo otvorena zajednica u kojoj ne biramo ko će nam se pridružiti. Ali, to ne znači da smo primorani da trpimo svakoga i po svaku cenu. 7 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4187 Napisano pre 10 sati Drug član, 391 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Atorn je napisao: Ovo ako dospe do Dragana Vučićevića i Informera, oblatiće nas najstrašnije. A jedva čekaju neku "senzaciju". Gorane, da li smatraš da ovakve stvari treba skrivati od BJB zajednice??? Dugujemo li ljudima objašnjenja, i da ljudi znaju ko je ugrozio i motoriste i motore i sve učesnike skupa i na kraju STUDENTE I NJIHOVU ORGANIZACIJU??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1164 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo je lepo prvom organizovanom voznjom tridesetak motora... nije se potenciralo na "organizatoru" ili "vodji"... bila je to grupa ljudi na motorima koja je posla da studentima pruzi podrsku i uruci prikupljenu pomoc... Ljudi ovo se podiglo na nivo na kojem mora da postoji ozbiljna organizacija, mozda, demokratski ili ne, odredi ko je prvi i ko donosi odluke. Ne mora da se odnosi na jednog coveka, i ne treba, nego da se oformi neko telo koje ce donositi konacne odluke i davati konacne informacije... Kako i koga odrediti je tehnicka stvar... ako istupamo kao moto zajednica onda mora da se zna ko predstavlja i ko koordinira tom zajednicom. Po meni najbolje je da se pojavimo ako to zele organizatori protesta, svojom pojavom privucemo paznju, ohrabrimo ljude i sklonimo motore iz centra zbivanja a onda se prikljucimo (ili ne) protestima kao svi drugi ljudi... @severian, @sashac i ostali... meni je bilo puno srce na toj prvoj voznji a posle i na ostalim. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6089 Napisano pre 10 sati Drug član, 882 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, sashac je napisao: Em sto sam se jebavao kao manijak i pored svih svojih obaveza, em sam organizovao smestaj u svakom gradu da su poceli da me zajebavaju da valjam migrante pa imam svukud gajbe, em sam sad pomogao da se smesti preko 40 bajkera, em skupljao pare kao budala, em jurio da kupijem i da raznosim studentima potrepstine, em jurio oko kolona da se ne desi neko sranje u voznji, glumio policajca na raskrsnicama i nekakvog bodyguarda i sad se objasnjavam sa nekim ko nije radio nista ili bivam optuzen i napadnut da sam sns banda... Prijatelji moji, iako vama nebitno skroz, ja se povlacim iz bilo kakve organizacije na bjb-u i ustupam mesto nekome drugome. Ugasicu se i iz viber grupe organizacije. Hvala Sevetu i Pablu sto su mi vratili stari nick, svaka cast na tome. Definitivno se gasim i na Bjb forumu. To im je upravo bio cilj, da što više ljudi digne ruke od učešća u organizaciji i protestima. Ja se ipak uzdajem u inat Ako samo razmišljamo logički i na osnovu nekoliko filmova (po istinitim događajima ili ne) neko ko je "ubačeni element" (ne znam tačno ko je, ali ih sigurno ima) mora polako i sigurno da se infiltrira u neku zajednicu i stekne poverenje što većeg broja članova i naročito vođa zajednice. Što veće poverenje stekne, veću štetu štetu može da nanese zajednici. Mislim da su sada neke stvari isplivale na površinu i da će se puno pažljivije organizovati sve akcije, bilo da se ide u jednoj ili više kolona... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4598 Napisano pre 10 sati Drug član, 1122 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Tumbe je napisao: Gorane, da li smatraš da ovakve stvari treba skrivati od BJB zajednice??? Naprotiv treba isterati sve na čistac. A za Informer sam najozbiljniji oni samo čekaju neku senzaciju kojom bi mogli da spinuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15008 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dda pojasnim zasto kapiram @mick -a mada malo ostriji recnik za moj ukus ali to je sloboda, nekoliko dana pre protesta ako ne gresim je predsednik najavio da znaju da ce biti nereda u kojima ce ucestvovati i bajkeri. Znaci zalepljena je etiketa svim koji budu motorom ispred skupstine. Ne sporim da ima ljudi koje bas briga za to ali niko ne sme da ospori da ima ljudi koji nisu spremni da se nadju pod tom etiketom. Te neke ljude je neko doveo tamo i postali su potencijalna meta. Sa druge strane sta kome znaci sto ce dovesti mene koji cu pobeci ko sisica? Ako si spreman trazi ekipu u koju imas poverenje a ne bilo koga. Opet sa trece strane ko moze da kaze da recimo @mick (izvini ti si tu jer si jasno izneo stav) nije daleko spremniji ali da u tome ucestvuje kao pojedinac sa svojim imenom i prezimenom a ne kao deo neke zajednice cime celoj toj zajednici stavlja licni pecat. Po meni se samo o tome radi u Mickovom obracanju (ako sam dobro razumeo). @mick ispravi me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 549 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, prvi ja osudjujem pokušaj preuzimanja kolone, sramotno. Ljudi su došli na ikeu sa drugim planom i informacijama i ne treba ih zezati i prvi ja ne bih dao kolonu koju sam poveo sa jednom idejom da neko preusmerava. Ali ja ne znam zašto se pravite blesavi ti ljudi sa viber grupe su bili na studentskom plenumu na koji su pozvani i u dogovoru sa njima je bilo da budu i kod skupštine i da budu redari i više uključeni u bezbednostni deo, jel ste i sami govorili kako studenti odluče, pa to su hteli, nije niko samoinicijativno preuzeo blokade, nego sa studentima u dogovoru. Da li je viber grupa otišla dalje od na početku planiranog jeste i sam sam, a možete proveriti na forumu, kritikovao viber grupu čim je postavljena. Ali brate ne pravim se lud i glup jer više volim forum da ovi ljudi sa vibera sad imaju više komunikacije sa studentima, a pristup plenumu nema baš svako. U svakom slučaju pošto je sve ovo otišlo u tri lepe, a i vidim da neki članovi misle da tu nema nikakve popravke a i tako deluje, ja kao što nisam više član viber grupe tako ću lepo i forum da napustim ionako sam uglavnom posmatrač. Vidimo se na drumu i svako dobro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...