Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina polovnog do 2.500 e, ili nov na kredit

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 93 postova
  • Motocikl: '93. VFR750F

@Blaza

A Kawasaki Z650rs?

On je nekih 8000, ali možda bude popusta nekih na sajmu?

Što se tiče VFR-a, u komšiluku smo pa ako želiš da probaš organizovaćemo se lako. Doduše moj je rc36, ali imaćeš predstavu da li ti tako nešto uopšte leži... Msm na celu kategoriju...

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 200 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

@Blaza mislim da ako se na putu pokvari snalazis se kao i sa svakim polovnjakom. Ali mislim da je mala sansa da se to desi. Drugo, mislim da sa novim motorom imas mogucnosti da naplatis bol i muku ako je motor pod garancijom i ako bas do toga dodje.
Isao sam sa zenom u Rumuniju to je preko 2000km za 4 dana. Pre ovoga sam vozio fz6 sa nepunih 100ks. Trenutno vozim oktaviju a7 1.8 tsi sa 179ks. Ko kaze da je malo ovih Vodzovih 48ks a da ga pritom nije ni vozio potpisujem da ne zna da vozi.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
26 minutes ago, Don_Kihot said:

@Blaza mislim da ako se na putu pokvari snalazis se kao i sa svakim polovnjakom. Ali mislim da je mala sansa da se to desi. Drugo, mislim da sa novim motorom imas mogucnosti da naplatis bol i muku ako je motor pod garancijom i ako bas do toga dodje.
Isao sam sa zenom u Rumuniju to je preko 2000km za 4 dana. Pre ovoga sam vozio fz6 sa nepunih 100ks. Trenutno vozim oktaviju a7 1.8 tsi sa 179ks. Ko kaze da je malo ovih Vodzovih 48ks a da ga pritom nije ni vozio potpisujem da ne zna da vozi.

Ја знам како си терао фрезу, тако да ми је ово довољно.

Генерално, мени је први пик био 450МТ јер сам мислио да га узмем и да ми тај мотор остане увек у гаражи за неке оф туре а да касније узмем неку путну зверку.

Тј. и даље сам тог става.

Али опет кад се погледа 525 стварно изгледа лепо, плус добра опрема, спреман за пут.

За те 3-4 године гаранције сам миран.

Половно, могу да прођем као са малом фрезом где 4 године нисам динара уложио сем основног одржавања, а могу као са литром где сам уложио близу 1.000е ванредних трошкова за 2 године.

Ја искрено чекам сајам да види  хоће ли ту бити шта занимљиво па смишљам даље кораке.

Ко да бољу понуду да ту сам.

• Podržavam 1

• Andragog, 5057 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Moj savet je, beži dalje od kredita. Moje je moje. :takoje::oda2:

Promenio član srbac

• Ne silazi, 2473 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5

@Marko05

I meni je dovoljno što je @Don_Kihot ispričao iz prve ruke. Ići ću još jednom pre sajma da ga pogledam, i ev. probam.

Ovaj Trijumf što je @Juan postavio je odličan za grad, za dalji put mi je malo slabašan, čini mi se. Ali mi je nelogično da se servisi rade na 16.000 km. Ili sipaju neko specijalno ulje koje košta dosta...

4 minutes ago, Blaza said:

@Marko05

I meni je dovoljno što je @Don_Kihot ispričao iz prve ruke. Ići ću još jednom pre sajma da ga pogledam, i ev. probam.

Ovaj Trijumf što je @Juan postavio je odličan za grad, za dalji put mi je malo slabašan, čini mi se. Ali mi je nelogično da se servisi rade na 16.000 km. Ili sipaju neko specijalno ulje koje košta dosta...

За све ново сервисни интервали су сачувај Боже.

Мени није јасно како је за кола интервал 30к. Тј. јасно ми је, сјебу га на старту јер им није у интересу да се возе по милион километара као голф 2, него да почне да је*е са 200-250к.

Другар је узео CFa и мисли да је питао за те велике интервале сервиса.

Фазон, јбг тако фабрика прописала, али ти нико не брани да сам одрадиш на 5-6.000км. Свакако нико не може знати да си заменио уље, ако се поставља питање важења гаранције.

• Ne silazi, 2473 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Nije ni svanulo, ja nemam lajkića...:)

Doteraš iz salona, istočiš njihovo ulje, sipaš svoje i filter. Do njihovog intervala odradiš par zamena, na kraju vratiš njihovo ulje i filter...a ? 😎

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3856 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300
pre 11 minuta, Blaza je napisao:

Ali mi je nelogično da se servisi rade na 16.000 km.

Ma sve je to marketing, da bi vozilo na papiru izgledalo tehnički superiorno. 16.000 km, ili godinu dana, pa šta pre prvo dođe. A to ti je super. Platiš jednom godišnje skupi ovlašćeni, tj. što moraš zbog garancije, a u međuvremenu zameniš sam, na nekom normalnom intervalu.

13 minutes ago, Blaza said:

Nije ni svanulo, ja nemam lajkića...:)

Doteraš iz salona, istočiš njihovo ulje, sipaš svoje i filter. Do njihovog intervala odradiš par zamena, na kraju vratiš njihovo ulje i filter...a ? 😎

Па не источиш, него реално између тих 16к њихових замениш сам уље једном, двапут...

Мислим да нико иоле нормалан од сервисера неће због тога да прави проблем и покреће питање гаранције.

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: SVT650X

Ja sam prosle godine bio u istoj dilemi, prodao hondu, skupio nesto para (oko 3500), meni je prvi pik bio polovan strom, onda sam seo sabrao se i oduzeo. Otisao pogledao benilija 702, i qj svt650x. Odlucio se za qj. Prosle godine od maja do septembra svaki dan na posao + dnevne voznje i vikend voznje, napravio oko 8000. Servis je na 5k i kosta oko 100e.

Moj kum je planirao isto kao ti ove godine da proda er5-icu i kupi drugi motor, nesto se izjalovio pa ce i ove sezone biti na kawasakiju, ali je isao i gledao nove po salonu i znam da mu je najvise za oko zapao qj srt600 sx. On ti je 5500e bez kofera, s koferima oko 6k. 

Niko ti nije njega predlagao, pa eto ja da ga predlozim.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 9775 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... saljem ja drugaru upravo link do ovog srt600sx, trazi da kupi nesto takvo a on mi salje slike uz tekst.

"Kupljen nov, zardjalo sve sto moze da zardja u prvih 6000km, pokrivio oba diska napred, inace ide lepo :D ". 

ttt.jpg

• Haha 3

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Kawasaki EN500
38 minutes ago, Blaza said:

Ovo nije loše, mada bih ja pokušao da izbegnem karburatore. Mnogo mi je 4, sa 2 i nekako...

A one braon cevi?

• Svrati ponekad, 261 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom DL650
38 minutes ago, Blaza said:

Ovo nije loše, mada bih ja pokušao da izbegnem karburatore. Mnogo mi je 4, sa 2 i nekako...

pa onda sve nesto kontam da su er6n i sv650 dva izbora koja treba pecati

• Ne silazi, 7577 postova
  • Motocikl: TDM 900
34 minutes ago, andrej. said:

9500e 2024. klot 

Doći će tema bar do Multistrade V4RS na stambeni kredit

Al ga nadigli. Nešto mi ostalo da je taj motor bio oko 8500. Preterano.

• Svrati ponekad, 200 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

@Marko05
Voge je spreman za probu, aku je napunjen, samo da malo prolepsa. Ovde je servis na 5000, taman kako i ja praktikujem. Drugu je na Africi taj produzeni interval, on je pitao sta kako, rekli su mu kupi kod nas ulje i menjaj izmedju kolko oces, garancija ostaje.

• Hvala 1

• Drug član, 1372 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

WWW.FACEBOOK.COM

🇨🇭Uvoz iz CH🇨🇭Fabricko stanje🇨🇭Prva boja🇨🇭Dva kljuca🇨🇭Servisna knjiga.🇨🇭Motor je u besprekornom fabrickom stanju,placene sve dazbine, direktno ide na ime kupca. Moguc prevoz do kupca i izrada...

Evo lutka!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Drug član, 1395 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Blažo, obavezno probaj sve što se probati da. Nemoj da se ustručavaš, ti motori su registrovani da bi ih mi probali.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1395 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
... saljem ja drugaru upravo link do ovog srt600sx, trazi da kupi nesto takvo a on mi salje slike uz tekst.
"Kupljen nov, zardjalo sve sto moze da zardja u prvih 6000km, pokrivio oba diska napred, inace ide lepo  ". 

ttt.thumb.jpg.db02d721213afb4c55d5fc8e3e70a80c.jpg
Garancija?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja