Mire019 522 Napisano juče u 07:48 MK "Triumph" Zaječar, 336 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, stigla je nova mašina prošle nedelje Koliko sam pretraživao po forumu, nisam našao nekog sa konkretnim iskustvom, tako da sam kupio motor "na slepo", u salonu imaju politiku da ne daju sportske motore na test vožnju. Sad samo čekam da otopli, da idemo na prvi servis pa posle da sabiramo utiske. 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13366 Napisano juče u 08:52 Ne silazi, 7527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se na prvoj slici da nisi pogrešio 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 522 Napisano juče u 09:01 MK "Triumph" Zaječar, 336 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Alekre said: Vidi se na prvoj slici da nisi pogrešio Nisam bio svestan da imam osmeh na licu u tom trenutku dok nisam video sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 402 Napisano juče u 09:41 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor, po meni najbolji nov motor koji moze da se kupi, uzivo mocniji nego na slikama. Nek te dobro sluzi, javljaj utiske. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2329 Napisano juče u 09:45 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, da se sa srećom družite! Svaki put kad isporučimo Hayabusu je posebno iskustvo. Ja sam jednom klijentu isporučio, i dečko je pustio suzu. Pobegao sam u salon da ne zaplačem sa njim. Takve osmehe i sreću ne možeš doživeti na mnogo mesta 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 522 Napisano juče u 09:54 MK "Triumph" Zaječar, 336 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, slobasuper9 said: Čestitam, da se sa srećom družite! Svaki put kad isporučimo Hayabusu je posebno iskustvo. Ja sam jednom klijentu isporučio, i dečko je pustio suzu. Pobegao sam u salon da ne zaplačem sa njim. Takve osmehe i sreću ne možeš doživeti na mnogo mesta Sa tobom sam se znači čuo par puta? Da pohvalim i javno celu ekipu iz Euro Sumara, sve smo se dogovorili u par telefonskih razgovora, korektno i konkretno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 725 Napisano juče u 10:08 (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aj da "popijem jednu", pa da se i ja dogodine nadjem takodje u ovoj temi sa jednom takvom slikom! Promenio juče u 10:08 član estel 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2329 Napisano juče u 12:04 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sa tobom sam se znači čuo par puta? Da pohvalim i javno celu ekipu iz Euro Sumara, sve smo se dogovorili u par telefonskih razgovora, korektno i konkretno. Da ja sam. Radimo najbolje što znamo, još ako su klijenti zadovoljni, onda je nama puno srce.Sad imate dole u tvom kraju 2 sive Buse kolega @Miroslav Gajic istu kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2801 Napisano juče u 12:23 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćes biti prezadovoljan makinom, oduvek sam zeleo hayabusu imati u garazi nju ili Kawu zzr1400... po meni poslednji momački modeli motora na trzistu, ovo ostalo je sminka... Bas je lep u sivoj boji nek ti je sa srećom i da te uvek sa osmehom vrati kući. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1409 Napisano juče u 13:16 (promenjeno) Drug član, 910 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Video sam je kod prijatelja u garaži. Aždaja baš. Jedan od poslednjih sa kazaljkama i 2 topa pozadi. Ne znam kakav TFT ekran da je, uvek bih pre odabrao lep kokpit sa kazaljkama. U zdravlju da te služi u uvek kući vrati. Promenio juče u 13:46 član Rider000 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18177 Napisano juče u 13:49 Vozim motor, nisam BAJKER, 2458 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, za te pare nema bolji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1706 Napisano juče u 13:56 Drug član, 626 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ima jako ime, brend za sebe. Sila za voziti i pokazati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16400 Napisano juče u 13:58 Drug član, 1842 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Puno srećnih i bezbrižnih kilometara želim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13366 Napisano juče u 14:01 Ne silazi, 7527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Rider000 said: Video sam je kod prijatelja u garaži. Aždaja baš. Jedan od poslednjih sa kazaljkama i 2 topa pozadi. Ne znam kakav TFT ekran da je, uvek bih pre odabrao lep kokpit sa kazaljkama. U zdravlju da te služi u uvek kući vrati. Mislio sam da samo meni nedostaju dupli auspusi. To sam uvek gledao kao prestiž i dan danas ih gledam kao neku eksluzivu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18028 Napisano juče u 14:09 Integrisan, 5317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Super motor, prelep kokpit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1032 Napisano juče u 16:37 Ol' dirty bastard, 643 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Komso stoji ti kao salivena! Puno bezbednih kilometara zelim, vidimo se! Uzivaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 110 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 21 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, neka dobro služi Stvarno za tu cenu bolji motor ne postoji.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1841 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da te lepo sluzi i da se lepo navozas sa njom! Nema bolje kupovine od Hayabuse, cena, kvalitet, sve. Meni se jako svidja u beloj varijanti, mada ovde na slikama ova siva kida! Promenio pre 12 sati član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 40 Napisano pre 11 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan svaka hayabusa je odlicna motor, nema greske :). da nema hayabuse, rekao bih da se suzuki totalno iskvario 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3100 Napisano pre 11 sati Drug član, 1184 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam od srca, Bo'me si ooozbiljnu raketu osedlao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 43 Napisano pre 5 sati U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da ti čestitam na kupovini motora da se u zdravlju i sreći voziš i svaki put sa osmehom vratiš kući.A ako hoćeš konkretno iskustvo oko hajabuse pronađi na internetu auto servis švaba Smederevo to mi je drugar i dugogodišnji zaljubljenik u hajabuse ako nemožeš da nađeš broj kontaktiraj me na 063223444 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...