Kopljas 468 Napisano Nedelja u 22:07 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Prodje KG (hladno ali kad ako ne sad), prodje Novi Sad (vreme prelepo, 2700 motora), prodje Beograd (ogroman broj kod Pravnog i fantasticna akcija na Autokomandi ), pa dodjosmo do odlaska u Niš. Hajde da se organizujemo, videćemo kako će vreme biti, kao i satnica. Čim se sazna tačan plan, možemo i mi da planiramo. Do tada, ostajte zdravo uz poruku jednog nišlije: Posto ce se dovucete do Nis da Vam kazem par stvari. Dakle. U Nis se ne setamo u Nis se majemo. Niste krenuli KA NISU nego u Nis. Nis se ne menja po padezi (u te vrad¿bine ne verujemo), u Nis moi' sei spaciras ali ako nisi dobar moz izedes i cutek. U Nis si ko svoj na svome. Ali jedno isto mora nate mogo bitno. U Nis ko je doso taj se ovde i ozenio/udao! U Nis se zaljubljuje jos od NAIS pa sve do Banju. U Nis ti ostane sice a bogami i dusa. A BE DOBRODOSLI U NIS! 35 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3540 Napisano Nedelja u 22:17 Drug član, 2415 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja negde videh.. 01.03. termin za Niš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19334 Napisano Nedelja u 22:20 Integrisan, 8550 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo napisah na kg temi, al bravo za naboj :), proveravamo sa studentima da li im i u kom obliku trebamo. Njih treba slušati, mi nismo bitni. Kad se smisle, a treba im vreme jer ne odlučuju lično, i mi ćemo kako kažu. Sve van toga skida fokus sa jedino važnih. Termin jeste 1.3. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5617 Napisano Nedelja u 22:21 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću verovatno poslom biti u Niš i plan mi bio krenuti kući posle smene odma. Ali videh da je 01.03 druženje u Niš be, tako da ću ostati do uveče onda pa ću onda kući. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2722 Napisano Nedelja u 22:33 Drug član, 1324 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Žena propustila Novi Sad i Kragujevac, škrguće zubima na mene jer ja nisam :-) U Niš teško da ću idem sam ali probaćemo njoj da organizujemo prevoz da ja mogu ponovo da jašem s Rohirrima! Svakako planiramo da budemo oboje tamo, verovatno i ćerkica, ako uklopim i Hondu, puna kapa! Idemo Niš!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2652 Napisano Ponedeljak u 05:34 ODUSTO OD DIJETE, 2678 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja rezervisao smeštaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1103 Napisano Ponedeljak u 07:48 (promenjeno) Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Već nema smeštaja u Niṣ̌u ... za 01.03. Ima u Naisu za 300 EUR noć Ja sam rezervisao u Prokuplju. Za svaki slučaj Promenio Ponedeljak u 07:49 član Vandrokaš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18208 Napisano Ponedeljak u 08:26 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2459 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooo...ili motorom...ili kolima. Smestaj mi me treba, imam familiju na Bubnju... Promenio Ponedeljak u 08:30 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 4 Napisano Ponedeljak u 09:15 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi to sumnjivo da nema smeštaja. Garant dobili naređenje da ne izdaju. Videli kako je bilo u kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 265 Napisano Ponedeljak u 10:01 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Уместо у КГ, ја тог дана проверавао ЕКГ (у реду је, изгледа да ћу још подуго да лапрдам овде).... Смештај у Ниш резервисан (нема више ништа слободно, од ноћас - има Нишка бања, Сврљиг, Печењевце....)) - али да не планирам много унапред... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6091 Napisano Ponedeljak u 10:45 (promenjeno) Drug član, 2090 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, partlov said: Nešto mi to sumnjivo da nema smeštaja. Garant dobili naređenje da ne izdaju. Videli kako je bilo u kg. Čitam po drugim grupama da ovo verovatno ima veze sa bugarskim praznikom koji pada baš u ponedeljak 3.3 , pa mnogo bugara dolazi u Niš na produženi vikend. Promenio Ponedeljak u 10:47 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9320 Napisano Ponedeljak u 11:01 4_tocka_i_karoserija, 1990 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce Pop da bude dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5824 Napisano Ponedeljak u 11:41 Drug član, 876 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 197 Napisano Ponedeljak u 11:52 U prolazu, 54 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nema smestaj u Nis, ima u Leskovac (rezervisano). Kragujevac sam preskocio zbog zdravstevnih razloga, u Nis idem makar puzeci. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 705 Napisano Ponedeljak u 12:19 (promenjeno) Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Otislo sve brzo, bilo je dosta sa besplatnim otkazivanjem do 24/25. Feb. Tako da mozda tada bude jos ponesto. Promenio Ponedeljak u 12:19 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5007 Napisano Ponedeljak u 12:39 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Imam koleginicu u Niš, nije ni svesna kako ću da joj se uvalim na kauč ili na pod 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 98 Napisano Ponedeljak u 12:42 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Znaci krece kamp sezona ranije ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11068 Napisano Ponedeljak u 12:49 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa smeštajem možda i opstrukcija smradova. Ali ko ih jebe. Ići će se kolima. Umesto 1 biće 5 čoveka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9320 Napisano Ponedeljak u 12:51 4_tocka_i_karoserija, 1990 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 6 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16410 Napisano Ponedeljak u 13:28 Drug član, 1842 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7149 Napisano Ponedeljak u 13:59 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Da li samo ja vidim neke sličnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1092 Napisano Ponedeljak u 14:00 Zainteresovan, 756 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: Naći ih na svim platformama gde ih ima i zatrpati negativnim recenzijama... nije to ni osveta ni prekomerna reakcija... jednostavno mnogo su neodgovorni i to svi turisti treba da znaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1706 Napisano Ponedeljak u 14:00 Drug član, 626 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: Klošari, spasiće ih jednokratna zarada!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1706 Napisano Ponedeljak u 14:01 Drug član, 626 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, yogibear je napisao: Kad pre!!!??? Legende su ljudi i humor! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16410 Napisano Ponedeljak u 14:34 Drug član, 1842 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 19 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...