bobi_krofna 426 Napisano Ponedeljak u 11:48 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan krivo mi sto nasa voznja nije zavrsila nekim zajednickim ruckom, neka krka neki sokovi salate predjelo i onda, kad dodje do placanja ja sam fenomenalno naucio ono jao imam samo krune ili brale pa ja sam zaboravio negde novcanik ili kuku jedino mi kartica ovde i to uvek prolazi, a prvi se vatam za escajg kad iznesu... molim organizatore da ubace ovaj moj predlog u sledecu voznju, hvala Promenio Ponedeljak u 11:55 član bobi_krofna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Ponedeljak u 21:10 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Prođoše dani, a i dalje sam pod utiskom da smo uradili malu, ali bitnu stvar. Malu za nas, ali bitnu za studente. Radujem se da se akcija nastavi. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 906 Napisano Utorak u 06:20 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bitniju za javnost. Nadam se da smo zapazeni i da to pokrene pricu i skrene paznju na sve sto se desava 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17546 Napisano Utorak u 08:07 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svakako nastavljamo! Itekako smo podigli moral, a bogami i pomogli. Nadam se da će nas sledeći put biti i više. 7 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano Utorak u 09:21 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Utorak u 17:28 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Utorak u 22:41 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U prvom postu (komentarima) da li ima jedna recenica pravilno napisana, o smislenosti da ne govorimo! 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9837 Napisano juče u 06:32 Drug član, 1028 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je da im je to glavna osobina da su svi polupismeni.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano juče u 09:05 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu polupismeni, ne bi bili tu gde jesu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 906 Napisano juče u 09:09 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sujeta neda polupismenom da mu pomocnici i saradnici budu pismeniji... ne moze da pobere zasluge a i stalno je u strahu da mu ne uzmu poziciju. Lakse mu je da sve radi sam nego da rizikuje sa pametnijima... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 646 Napisano juče u 09:34 (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, salem said: Sujeta neda polupismenom Pardon ali morao sam. "ne da" se pise odvojeno. Promenio juče u 09:37 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano juče u 09:46 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege i drugari bajkeri. Koliko god se ne slagao sa mnogim odlukama i činjenjem ove vlasti, ova tema je otvorena i kao takva ostavljena od strane uredništva da živi kao podrška studentima zajedničkom vožnjom, kasnije i nabrajanjem spiska potreba studenata u blokadi. Tema polako klizi u pisanje o političkim stavovima i analizama a to je na ovom forumu zabranjeno još u "vreme žutih" Molim vas da tema ostane kao podrška studentima, bilo kroz vožnje ili nekom drugom vrstom pomoći. A daće Bog da ova deca omoguće stanje u državi da će diskusija o politici biti besmislena 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano juče u 09:50 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i radnici Poste u strajku? Pa ovaj je puko skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 506 Napisano juče u 09:51 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, alexanto said: Poštovane kolege i drugari bajkeri. Koliko god se ne slagao sa mnogim odlukama i činjenjem ove vlasti, ova tema je otvorena i kao takva ostavljena od strane uredništva da živi kao podrška studentima zajedničkom vožnjom, kasnije i nabrajanjem spiska potreba studenata u blokadi. Tema polako klizi u pisanje o političkim stavovima i analizama a to je na ovom forumu zabranjeno još u "vreme žutih" Molim vas da tema ostane kao podrška studentima, bilo kroz vožnje ili nekom drugom vrstom pomoći. A daće Bog da ova deca omoguće stanje u državi da će diskusija o politici biti besmislena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 906 Napisano juče u 10:32 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Blackened je napisao: Pardon ali morao sam. "ne da" se pise odvojeno. A "neda" spojeno Ja ne spadam u polupismene, ja sam frtaljpismen 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano juče u 11:50 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan SOS Taxi Novi Sad | Danas smo imali jednu akciju donacije našim studentima uz pomoć naših gradjana koji su učestvovali u pomoći za studente Uspeli smo da... | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 1,882 likes, 42 comments - sostaxins on December 24, 2024: "Danas smo imali jednu akciju donacije našim studentima uz pomoć naših gradjana koji su učestvovali u pomoći za... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano pre 21 sati Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj planira kontramiting opet, posto je pozvao neke mlade telece glave veceras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12801 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu teleće glave nego ljudi koje su pokupili sa posla i oterali tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16196 Napisano pre 21 sati Misbehave Responsibly, 1642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Dirljivo je koliko si pun razumevanja za njihovu muku. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano pre 21 sati Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Alekre said: Nisu teleće glave nego ljudi koje su pokupili sa posla i oterali tamo. Bogme ono sto sam video... bolje da nisam. Cini mi se da su cesce u pecenjari nego na faksu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7766 Napisano pre 21 sati -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Motorcyclist said: Jel ovaj planira kontramiting opet, posto je pozvao neke mlade telece glave veceras? Ju, kakav cirkus! Organizuju neku tribinu, ne znam, neki debilno ime joj dali i sad kao ona je namenjena bas za studente... A publika, sve "studenti" izmedju 40 i 50 godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6377 Napisano pre 21 sati Drug član, 1815 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i brucosa od 60 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vas admin zamoli da ne sirite temu u glupavom pravcu, i ne vredi...Sta je sa vama ljudi ja ne znam... A kukate na ove druge, a vi se isto ponasate... A od vas niko se pojavio nije... Promenio pre 20 sati član Bole37 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano pre 20 sati Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Aj stvarno da se ne pisu stvari koje nisu dogovaranje o naslovu teme. Suzdrzite se ljudi ste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 117 Napisano pre 20 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za podršku studentima, defile bajkera je bi prelep, žao mi je što nisam bio, ali nisam ni znao da će biti, slabo sam pratio forum zadnje vreme... Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...