Jump to content

Moto Zajednica

Slatke muke ST 1300 Pan Europa vs VFR 800 Vtec vs CBR 1100xx

Recommended Posts

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Pozdrav ljudi. Evo opet slatkih muka. 

Da se razumemo Varadero me sjajno sluzi i super mi je za skoro sve, ali....

Dosta vremena provodim na autoputu, ala 90% vremena. Na 140 Varadero nije da ne moze, ali ne mogu ja na njoj. Poviseni vizir donosi neke prednosti, ali i dalje su ruke i noge problem. Vecina vremena su relacije od 200km, ali nekoliko puta godisnje idem (sa zenom) na neki put. Tempo je odprilike 800-1000km na dan, velikom vecinom autoputevi.

E sad treba mi nesto sto ima bolju zastitu od vetra, bolju zastitu od kise, stelujuci vetrobran, Bogom dane kofere (sto vece), naravno ubrizgavanje, naravno abs. tc, cabs, senzori, urci palci, pozeljno al ne i neophodno

Ova tri motora mi padaju na pamet, VFR je tu kao opcija drugog motora, gde bih sa njim te 200km deonice mogao da prozujim, ili magistralu da djirnem. Razmilsljao sam i o Kawasakiju 1400 Concord/ZS/GT kako se vec zove, ali vidite da su honde uglavnom preference. Goldwing kada bi imao da se za  manje pare pristojan kupi takodje. Edit: i VFR 1200, ne znam kako sam to zaboravio.

E sad svo to putovanje autoputem najcesce vodi do morskih ili planinskih puteva uskih i krivudavih

Od ljudi koji su probali nesto od bar dva od ovih motora bih voleo da cujem preporuke.

Promenio član markodjurovic

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Zaboravih da navedem jos jedan razlog. Ubi me uspravno sedenje, voleo bih da mogu malo da se naslonim i olaksam dupe.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 85 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure

Kakav si ti bre to kolega bajker 90% auto put ha ha ?! Šalu na stranu za tebe je neka drumska krstarica ala Gold wing ili RT/GS ... 

• Zainteresovan, 436 postova
  • Motocikl: R1150GS

K1600 GT/L ogroman,udoban odlicna zastita od vetra,i neverovatno sposoban motor.Nisam ga posedovao,vozio ga neki odredjen broj kilometara ali me odusevio

Promenio član Patriota
  • Podržavam 1

• Drug član, 3008 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Realnost kaže Panka, moje srce bi ti preporučilo XX. Srce je ludo, XX nije ni upola udoban i zgodan za dvoje u odnosu na Panku. VFR nisam vozio, ali je okretniji od XX. A i manje udoban. Za ždranje kilometara bih sebi uzeo Panku ili BMW LT, RT iz K serije.

• Podržavam 1

• U prolazu, 12 postova

Hoće čovek Hondu.

Nešto mora da boli. Ili ruke ili dupe ili leđa. Biraj...

Na XX moraš ići bar 100-110 km/h da te ne bole ruke. Auto put mu odgovara ali je više za krivudave. Najviše za puteve kao Ibarska .

Zaštita od vetra sigurno nije kao na Panevropi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja