Jump to content

Moto Zajednica

SriverFX

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

SriverFX's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

17

Reputacija u zajednici

  1. Jel uze neko 800 DE na kraju? Jos uvek nisam video ni jednu domacu recenziju
  2. Zvrcnuo sam, ali @Milanezi nema trenutno na stanju taj stender. Ali hvala svakako.
  3. Pozdrav, Potreban mi je centralni stender za Vstrom 650 2008 pozeljno nov ili polovan u odlicnom stanju.
  4. To je onda sjajno, mislio sam da ima neka kvaka da li onaj car vertical radi i za motocikle?
  5. Imam jedno pitanje vezano za GS 1250 motocikle koji se pojavljuju na Polovnim Automobilima, mada moze biti uopsteno vezano za bilo koji motocikl. Naime, postoje izvesni 1250 modeli koji kostaju po 15.000EUR, 2018 godiste, sto je prilicno povoljno za ovaj model. Ocekivano je da kostaju bar soma ili dva vise. Istina, dolaze bez roll barova, kofera, prilicno klot i naravno posto registracija glasi na ime kupca, rec je verovatno o preprodavcu koji uvozi iz Svajcarske (ili mozda nemacke). Sta obicno zna da bude problem kod ovakvih dealova? Cudno je da preprodavac moze da proda motor tako povoljno a da ipak ima zaradu? Postoji li nacin da se vidi da li je motocikl ucestvovao u saobracajnoj nezgodi ili je bio kraden? Na sta sve treba obratiti paznju?
  6. A jel moze opet da se polaze pa da se dobije normalna dozvola?
  7. SriverFX

    BMW K1600

    Kako se pokazao ovaj motor po gradu? Da li je previse tezak ili se to ne oseti? Da li je nezgodan za provlacenje?
  8. @Predator016 Vazi, cim izslikam saljem.
  9. Imam ja Stroma 650 2009, sive boje. - Presao 17.000, kilometraza oreginalna, znam predhodne vlasnike ja sam 3ci vlasnik - Odrzavan kod majstor Joce, ima istoriju tamo. - Na njemu je sve fabricko i u odlicnom stanju. - Givi kofer - Gume kontinental u odlicnom stanju, presle 3.000 - Cerada - Dva kljuca Nemam neke reprezentativne slike, al mogu da ga izskljocam lepo sad za vikend :)
  10. Za slucaj da niste gledali, covek prica kako je obisao pola evrope sa probnom dozvolom. Pogledajte i komentare sta ljudi kazu na tu temu. Zvanicno ne moze, ali neki idu na rizik. Sta vi mislite o ovome?
  11. Ono sto ja znam je da u Bosnu sigurno moze, potvrjeno i u emisiji SAT, a da za CG kao nezvanicno ne moze. Licno sam bio KOLIMA do CG-a pre mesec dana, nisu mi ni trazili vozacku (pretpostavljam zbog guzve na granici). U principu, verovatno ce vas pustiti, uz malo moljenja ako provale da je u pitanju probna dozvola.
  12. Malopre polozih za A... Jel ste iz fazona da izbombardujemo SAT porukama da se vozacima koji imaju ful B kategoriju ukine probna dozvola, bez obzira da li su imali probnu za B ili ne? Cim imas normalnu B da dobijes normalnu i za A kad polozis...
  13. Nov strom XT varijanta je 8600 kako sam video na sajmu i to je jedna od best buy solucija, ali polovni Stromovi 2007-12 su preskupi. Ima ih i blizu 6k. To se onda stvarno ne isplati uzeti...
  14. Ako neko ima iskustva sa polaganjem voznje u inostranstvu bio bih mu zahvalan da kaze. Evropa, Amerika, nije vazno, samo da moze da se dobije normalna dozvola i da se eventualno prevede ovde kod nas.
  15. Probna dozvola te nece spreciti da budes debil. Davati probnu dozvolu ljudima koji imaju 15 godina iskustva u saobracaju kao ja npr. je najobicniji bezobrazluk jer neko ko je pisao zakon nije bio u stanju da napise prosto prosirenu recenicu a da ne napravi gresku. I sad ce lepo nekom da useru naredne dve godine zivota, da ne moze da putuje nigde i da se juri sa murijom zbog P nalepnice i da gleda na sat da ne predje 11h uvece. Trebalo je to odavno nalupati. Da ne pominjem sto u dozvoli imam AM upisano i sad mogu da vozim skuter kad hocu i kako hocu a motor ne smem.. Prolupao narod
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja