Rider000 1189 Napisano Novembar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Jel imaš sačuvan VIN broj? Aj proveri ga na linku ispod, ne bilo ti teško, baš me zanima. Ne znam koliko je ni ovaj čeker pouzdan, ali trebalo bi da izbaci godinu i zemlju proizvodnje bar. https://hu.vindecoder.pl/en Kao sto @pronto kaze, prvo slovo na VIN-u je J, a i na samoj plocici stoji napisano made in Japan. Nema veze s Indijom @boza_kgSad naidjoh na stranom forumu na info vezano za Indiju. Tamo je slat u delovima i sklapan ali samo za Indijsko trziste. Promenio Novembar 9 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Novembar 9 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš sačuvan VIN broj? Aj proveri ga na linku ispod, ne bilo ti teško, baš me zanima. Ne znam koliko je ni ovaj čeker pouzdan, ali trebalo bi da izbaci godinu i zemlju proizvodnje bar. https://hu.vindecoder.pl/en Božo, ne mora da proveravate, proizvode se u Japanu, piše u COC-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 9 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Mr_Wolf said: Ova legendarna izjava može biti dobar uvod u dugačak post: I ja ležim sada zgrčen u hotelskoj sobi u Padovi i razmišljam da iskoristim vreme da vas malo zabavim. Dakle, kao što sam najavio, odlučim ja da odem na EICMU ove godine. Inicijalni plan je bio da uzmem nedelju dana godišnjeg odmora, odem malo do Milana sa ženom. Što bi se reklo - spojim lepo sa korisnim. Ali avaj, ispostavilo se da je moja šefica već rezervisala godišnji za ove dve nedelje, što inače ne bi bio problem, ali kao drugi u lancu komande - ja moram da je menjam, što znači da nema ništa od odmora. Nema veze, menjam plan. U petak ću da završim šta imam od posla, pa oko podneva lagano. Naravno da se u petak natovarila gomila pitanja za šeficu što sam morao da rešavam, a onda se čak i sastanak sa mojim timom, koji obično odradim za 15ak minuta, odužio na skoro 2 sata. Rezervišem hotel u Padovi za obe večeri i krećem oko 1:30. Prilazim Šidu i po navici gledam kakvo je stanje na granicama u AMSS aplikaciji. Na Batrovcima haos - jedno 500 metara kolona. I što je još gore, kako sam pratio aplikaciju, drugi auto u koloni je braon Škoda Jeti - ne pomera se jedno 5 minuta. Skrenem ka Šidu na manji prelaz, tamo 3 vozila. Dok sam čekao u redu gledam onu aplikaciju... I dalje je Škoda Jeti druga. Nemoguće da se uopšte ne pomera. Gledam Hrvatsku aplikaciju, sa njihove strane nema gužve. Obično je veći problem ući u EU nego izaći iz Srbije... Otvorim kamere u pretraživaču i tamo vidim da je izgleda neki snimak od 10 ujutru upao u loop i vrti ga sve vreme. Verovatno na granici ustvari nema nikoga, a ja sam upravo bacio sat vremena kao da imam svo vreme ovog sveta. Uđem na Hrvatski autoput i tu držim dobar tempo 150-200 kako uslovi dozvoljavaju i skidam malo po malo vreme. Ulazim u Sloveniju, stajem na pumpu gde uvek kupujem vinjete da kupim, a oni nešto rade, otprilike peške moram da obiđem celo parkiralište da bih došao do kasira. Nema veze... dolazim do izlaska iz Slovenije i po navici u Šempeteru sipam gorivo. Setim se da nisam spakovao torbicu sa higijenom. Dakle ja koji putujem toliko često da menjam pasoš svake 2-3 godine zbog popunjenosti sam zaboravio jebenu četkicu za zube. Pritom ta torbica za putovanja stoji u ormaru uvek spremna, ništa ne treba da pakujem, ali valjda zbog brzine... jebi ga. Nema veze, naći ću neki supermarket da kupim četkicu, kaladont i dezodorans. Sapun ću valjda imati u hotelu. Nađem Merkator ali kako je Slovenija uređena zemlja, nabijem ih na kurac tako uređene, radi do 7. Pogledam na sat - 7:03. Kucam da nađem nešto drugo - ima Tuš u Novoj Gorici. Slovenija je mala, sve je blizu, tamo sam za 5 minuta. Krećem po navigaciji - jedan put zatvoren, drugi put zatvoren... Ne mogu nikako da dođem do Gorice. Pizdim, ulazim u Italiju, znam da ima usput jedan tržni centar kod Vilessea. Prilazim tržnom centru, auto mi javlja poruku da mu dospem Ad blue. Rezervoar sam napunio kada sam preuzeo auto na OMV-u u Blokovima, znači traje oko 17000km. Gde ću po Italiji da se zajebavam po pumpama da tražim Ad blue... kupim kanticu od 10 litara u radnji. Problem sa Ad blue-om je što je vrlo agresivan i korozivan. Problem sa tom kanticom od 10 litara je što ima solidno veliku pipicu koja ne može lepo da se namesti na kantu. Problem sa rezervoarom za Ad blue je što ima solidno mali otvor za sipanje. Dakle mala rupica, velika cevka, tečnost koju ne treba prosuti po kolima, uveče na parkingu tržnog centra i ja već nadrkan kao ker. Šta može poći po zlu? Sipam, pa onda potrošim još litru vode da isperem kola i nastavljam. Jedina dobra stvar je što je put poprilično prazan. Uzevši u obzir da uglavnom mrzim da vozim po Italiji zato što su svugde gužve, a pritom voze kao debili, ovo je verovatno nešto najbolje što je moglo da mi se desi. Rezervisao sam hotel sa 4 zvezdice. Možda mu je to pripadalo kada je napravljen, a verujem da smo vršnjaci, svakako je sada ju polu-raspadnom stanju. Nema veze, sutra ranom zorom idem na EICMU da probam da iskoristim jutro u nadi da će gužva biti manja. U kakvoj sam samo zabludi bio... Odlazim da pojedem dobru picu (kako god da tumačite, Italijanska je, mora biti dobra) i gasim se. Put prolazi manje-više bez ikakvih problema, uz neočekivano veliku gužvu za subotu u 7 ujutru, ali stižem lagano do Milana. U jednom momentu sve staje 2 kilometara od sajma. Ispostaviće se da je to kolona za ulazak na sajam. Pritom u svom najboljem žabarskom stilu voze kao džukele, tako da je guranje na branik najnormalnija stvar. Ne bih te, druže, pustio kada tako džukački pokušavaš da mi se ubaciš ni u crtanom filmu. Ne ovog lika konkretno već sve njih koji su to pokušavali. Nije me mrzelo ni da okačim snimak kako je ustvari izgledao prilazak. Biće valjda dostupan kada završi procesuiranje. Sreća pa sam uspeo da se provučem nekom magijom, pa sam izgubio samo oko pola sata. U 10 je trebalo da se nađem sa kolegama iz Nemačke na sajmu. Ja sam stigao oko 10:30, oni oko 1. Tolika je gužva bila da se i sa parkinga peške išlo u koloni. A tek onda sam ušao u kolonu za sigurnosnu proveru. Pa u kolonu za prilazak ulazu Pa u kolonu za ulazak Pa u prvu halu. Kolega je gore napisao da je oko podneva ozbiljna gužva. Po mojim pravilima je gužva - subota na sajmu automobila u Beogradu. Ovo je pakao! Svi idu na sve strane, svi nose jebene rance, drkaju telefone kao muve bez glave, samo se odbijaju o mene. Ide par slika šta sam uspeo da uhvatim: Uspeo sam da sednem na novi NT. Osim farova sve deluje identično, ali sedište zaista deluje drugačije. Ne znam da li je udobnije, ali pruža više podrške iznad zadnjice. Tigar 800 mi se baš svideo. Kada sam uzimao NT-a sam razmatrao i Tigra 660. Ovaj sada bi svakako imao veće šanse da se odlučim za njega: Ovako ja sedim na njemu Mislim da su ovo jedina dva motora na koje sam seo. @el classico Pokušavao sam da nađem Scramblera na štandu ali ga nisam video nigde. Obišao sam sve nekoliko puta. Ovo je sa Enfildovog štanda: A vi mislite da je kinezima lako @boza_kg I ja sam pokušao da dobijem neke informacije vezane za Kymco, bezuspešno. Ovo mi je bilo zanimljivo Airbag ranac. Ko zna, možda je i korisno. E sad, da još jednom dočaram situaiciju sa gužvom. Jedan od primarnih razloga odlaska je bio obilazak BMW-ovog štanda, pošto su dobre šanse da mi sledeći motor bude njihov. Nisam video ni jedan jedini motor. Ovako im je izgledao štand: Da stvar bude još gora, većina proizvođača je dovela vozače da pričaju danas i u tom periodu su bile posebne gužve. @Sharky - Alex Tracer zaista ima neki Multipla vibe, ali deluje sasvim solidno. Možda bi mi se i vratio u izbor za sledeći motor Evo i par slika u 360 stepeni, mada su mi generalno slike beskorisne. Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Neki zaljučak što se sajma tiče je da ću ponovo doći samo ako uspem da završim press ulaznice. U suprotnom ne vidim nikakvu svrhu odlaska u Milano da dobijem ono što mogu i u KST-u na svakoj šutci. U povratku mi je auto javio da mu treba i ulja. Inače troši oko litru na 5-10000, i naravno da je morao danas da se seti. Da mi je neko rekao da postoji različita Castrol edge professional sintetika 0w30 u potpuno identičnom pakovanju za VW i za npr. Opel, ne bih mu verovao. U svakom slučaju, ja sam našao onu za Opel, pa me ne bi čudilo da mi sajtne istrule do jutra. Uglavnom uvek kada sam u Italiji svratim i do Daineseove fabričke prodavnice. Sada je bilo baš dobrih popusta - tipa ozbiljna Goretex touring jakna 150 evra sa termo postavom, pantalone isto, ima nekih modela i za manje. Razmišljao sam da kupim iako mi ništa ne treba. Čizme sam viđao za 80-100 evra, patike i za pedesetak. Ja sam se samo počastio rukavicama (nisu mi ni one trebale ali su mi se svidele): Da završim kako sam počeo. Nepovlačenje, nepredaja, inat. Dobri ljudi. Smorio sam vas 100% ali mi je sada lakše kada sam se iskukao. Odo' opet negde na picu. A da, sada sam video. Spremačica mi je bacila polupotrošeni tečni sapun a nije stavila drugi. Izgleda da ću se tuširati sapunčićem za ruke. Koja je Dainese radnja u pitanju? Jurim bas takve rukavice u L velicini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Mr_Wolf said: Uglavnom uvek kada sam u Italiji svratim i do Daineseove fabričke prodavnice. Gde se nalazi ta prodavnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Novembar 9 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim obojici u jednoj poruci. Nalazi se odmah pored fabrike u Vicenzi Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Inače radnja ima standardne cene, ali u outletu ima sjajnih ponuda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf Press je ove godine bio u utorak i ta se propusnica malo teze dobija. Gadjaj dan kasnije kad dolaze svi koji su zaposleni u moto industriji, ako mozes da nabavis za to. Ja sam bio taj dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano Novembar 10 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji dolazak na sajam je vozom ili metroom. Sajam ima svoju stanicu...napravljenu inteligentno, 'nomad, kada je u Milanu bio EXPO. Valjda će ovi pajseri kod nas da prepišu takvo jedno rešenje. Otuda savet, da se smeštaj traži u okolnim mestima koja su železnički povezana sa stanicom Milano Rho Fiera (tako se zove stanica). Iz određenih mesta ima preko 60 polazaka dnevno koji prolaze kroz tu stanicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Novembar 10 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Mi išli metroom. Hotel kod centralne stanice da bude blizu voz za aerodrom a ujedno i metro za sajam. Metro stanica na samom sajmu.Autom je pakao sigurno. Mi smo sa sajma direktno išli u muzej Alfa Romeo na proslavu koju su organizovali iz Moto Morini kompanije. Red za taksi je bio 100m dug. Nema teorije da se dobije taksi. Na kraju metro par stanica ka gradu, tamo nahvatamo taksi pa na događaj, putešestvije 1.5h za 12km A dranje za taksi...nikad veće u životu. Noćna tarifa, start 30€. Ka tamo oko 50€ a nazad blizu 100€.Za sledeću godinu je plan da se odvoji 2 cela dana za sajam. Malo je jedan dan i par sati od narednog dana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Novembar 10 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam u Milanu koristim metro do centra grada pošto imaju onu zelenu zonu za koju ne znam kako funkcioniše. Razmišljao sam o tome i sada, i zeznuo sam se što nisam parkirao auto negde na liniji i došao metroom. Ali je to samo deo problema. Veći problem je količina ljudi na samom događaju. Jednostavno gubi smisao guranje sa tolikom masom. Ako nekoga interesuje, povratak mi je prošao kud i kamo nezanimljivije od odlaska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Novembar 10 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka tebi čast za volju i htenje da pored svega odeš na taj sajam. Da me čeka tamo ne znam šta, ne verujem da bih bio spreman na toliki put, gužve i cimanja u saobraćaju, to mi baš jede živce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Novembar 10 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzev samog sajma, saobraćaj je bio izenađujuće dobar. Oko 7 sati mi je trebalo sada od Padove do Bg-a, što mi je sasvim solidno. Usput još pokupovao gomilu stvari... sve u svemu lepo i aktivno proveden vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano Novembar 10 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je bila stanica u Palmanovi.... Trebalo je da se ide u Bolognu na sajam poljoprivredne tehnike, pa da spojimo j Milano...al' ja ne mogah ništa od toga. 7 sati do Padove je baš super...dobre granice i "pegla" kroz 'rvacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Novembar 10 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Noventa di Piave Mada sam posle stao opet i u onaj TC kod Venetta, tražila mi je žena neku kremu koju nisam našao ovamo. Ne znam šta se dešava sa Tutorom, ali izgleda da ne radi? Niko, a pre svega lokalci, u Italiji ne jebe ograničenja ni do Milana a ni kasnije ka Trstu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano Novembar 10 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam par saobraćajnih policajaca... bili ludi za motorima...i od njih čuo sledeću priču. Pošto je Tutor projekat iz, sada već daleke 2005, projektovan je za jedan određen protok saobraćaja..koji je odavno premašen. I on nesretnik sada ume da se "zbuni", jer ne uspeva da procesuira toliku količinu podataka. Zato ga sporadično pale na određenim deonicama...i to bi čak trebalo da bude i objavljeno na sajtu Autostrade d'Italia....mislim to, koja je deonica u pitanju. Nekada čak i na tablama piše "Tutor attivo". Bolje radi noću i tada treba malo obratiti pažnju...ne smeta mu ni mrak, ni magla. Inače, nije baš lako održati prosek od 130 danju, na nekim deonicama...a čuo sam i da i tu postoji tolerancija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1448 Napisano Novembar 10 Drug član, 560 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja samo pratim nekog lokalca. Najbolje mi je kad sam se Audijem mučio da pratim kamiončić. Lik je peglao 180+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 28 Napisano Novembar 10 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 11. 2024. at 20:24, Mr_Wolf je napisao: Ulazim u Sloveniju, stajem na pumpu gde uvek kupujem vinjete, a oni nešto rade, otprilike peške moram da obiđem celo parkiralište da bih došao do kasira. Baci pin Dainese outleta. Jel kod Milana ili usput, bliže Sloveniji? Ima online slovenačka vinjeta. Pretpostavljam da su iste cene kao za nalepnicu. Ako idem više od 3 puta godišnje kupim LETNU (i to pošteno daju za narednih 12 meseci). Zelena metro linija u Milanu ima ogroman zatvoreni parking, stanica Gobba, Area parcheggio Cascina Gobba. Za duže boravke vozom do jezera gde je besplatan otvoren parking (a i ova Goba je sa istočne strane grada). Promenio Novembar 11 član Kkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15414 Napisano Novembar 11 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Novembar 11 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam niko nije pomenuo u ovoj temi taj model, a za mene je možda najveći utisak ovog sajma ostavilo najavljivanje upravo CFMoto 1000 SR-a. "Master of speed" kako su taj projekat nazvali, predstavlja motocikl koji će da nosi V4 agregat sa 209ks i 114nm obrtnog momenta, a pominje se čak i neka cifra od 217ks. Pored bolesnog agregata kažu da će imati i baš ozbiljnu fabričku opremu (izduv, vešanje itd.). Za sada se pominje 2026. godina kao početak zvanične proizvodnje ali zbog tempa kojim CFMoto napreduje, kao firma se širi i osvaja moto tržište, sve se nadam da ovaj model već krajem 2025. godine možemo da vidimo u proizvodnji. Priča se da im je u planu sa tim agregatom da uđu u WSBK ili MotoGP kategoriju. S obzirom da sam imao priliku da uživo vidim 450SR odmah nakon što se pojavio kod nas na tržištu, mogu da kažem da mi se svidelo kako to sve uživo izgleda i da jedva čekam da vidim detaljnije informacije o tom 1000SR kao i eventualno najavljivanje cene tog modela, jer trenutno ne mogu ni da nagađam koju cifru da očekujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 12 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Hit leta 2027.: "Cfmoto ili ni jedan" 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5320 Napisano Novembar 12 Ne silazi, 4775 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, SkoMy je napisao: Ako se ne varam niko nije pomenuo u ovoj temi taj model, a za mene je možda najveći utisak ovog sajma ostavilo najavljivanje upravo CFMoto 1000 SR-a. Još prošle godine kad smo bili na nekoj svetskoj prezentaciiji, pričali su mi iz CF-a da je 1000SR uveliko u fazi razvoja i testiranja. Tada sam imao pouzdanu informaciju da je agregat skockan i da su u tom momentu određivali koju šasiju će da koriste i testirali su je na stazi. Elem, sažeo sam CFMOTO novitete za 2025. godinu, koji će sigurno u prvih nekoliko meseci 2025. godine biti u salonima. Ono što mogu da kažem, je da će verovatno cena za 700MT za 2025. biti na nivo cene trenutnog 700MT ili nešto blago veća. CFMOTO na EICMA sajmu motocikala - Debitovao 800MTX - BJBikers.com BJBIKERS.COM CFMOTO je na EICMA sajmu ponovo bio među proizvođačima sa najviše noviteta koji su dugo priželjkivani da budu viđeni. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Novembar 12 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pravite hype oko CF. Inače, možda najbitnija stvar kod ovog sajma je što ga je posetilo 600 000 ljudi. Ima interesovanja za motocikle, tržište je živo, ponuda je velika i dolaze ljudi. Skoro da su sajmovi pa nestali jedno vreme, sve je online. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Novembar 12 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan I to svih 600000 baš u subotu 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Novembar 12 Drug član, 1763 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Alekre je napisao: Pravite hype oko CF. Nije to hype. CF gazi krupnim koracima i imaju ogromne planove a izgleda i puno novca koji ulazu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5263 Napisano Novembar 12 Drug član, 1870 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok, ali šta taj dugo očekivani 800 mtx ima da traži pored Kove 800, koji koristi isti agregat i ima nekih 30kg manje za sličnu cenu - to mi samo nije jasno. A ni kako je Kove uspeo da napravi takav motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 12 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Pravite hype oko CF. 20 godina ljudi pričaju da hoće twin 450cc 45ks, 21“... Light Enduro... I ko je prvi to uradio?? Hajp ili ne, evo KTM žvaće taj 390 singl već 6 godina i drve kako će da izbace sa oklopima.. Ove godine izložili prototip. Kawasaki doneo sanduk iz kog viri glava... Honda stavila novo svetlo na 500x... Hajp... Mhm... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...