mandrak_ 267 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alekre je napisao: Jedan magazin sa jakom reputacijom kaže da je F450 GS svetlosnu godinu ispred G310. Ima neki tip automatskog kvačila, 80% obrtnog mu je već od 3000. Za sad je ovo jedini A2 motocikl koji je full premijum i napucan gedžetima. Naravno, ja se ne pecam na to PREMIUM. Mogu da ga okače mačku u rep kad pogledaš kako su bili spakovani stariji motocikli. Magazini od toga zive i sve to treba bacati u vodu, ja tamo gledam samo specifikacije a i to im se cesto omakne (kao slucajno). To "futuristicko" kvacilo ide samo na trofej verziji i to je centrifugalno kvacilo kao na skuteru . Sta sve svabo nece da uvali kompleksasima. Katem 390, ovaj novi je isto tako napakovan gedzetima, IMU TCSom i ABSom sa 4 stepena nagiba i osetljivosti, tri moda snage - kao da ti to treba na A2 motoru sa jedva 40ks, kviksifter-bliper i tempomat. Isto je svabski brend napravljen u indiji ali ne kosta toliko para, mada je i taj precenjen. Mislim da su oba odlicni motori ali 40-50% njihove krajnje cene je brend, a to mi se nikako nesvidja. Ode indijcu da mu napravi dobar motor pa posle skuplja kajmak - kao svabski inzenjering, to kosta bajo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17165 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8587 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Delim mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4380 Napisano pre 58 minuta BJB Maxi Scooter Club, 1335 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mandrak_ je napisao: Magazini od toga zive i sve to treba bacati u vodu, ja tamo gledam samo specifikacije a i to im se cesto omakne (kao slucajno). To "futuristicko" kvacilo ide samo na trofej verziji i to je centrifugalno kvacilo kao na skuteru . Sta sve svabo nece da uvali kompleksasima. Katem 390, ovaj novi je isto tako napakovan gedzetima, IMU TCSom i ABSom sa 4 stepena nagiba i osetljivosti, tri moda snage - kao da ti to treba na A2 motoru sa jedva 40ks, kviksifter-bliper i tempomat. Isto je svabski brend napravljen u indiji ali ne kosta toliko para, mada je i taj precenjen. Mislim da su oba odlicni motori ali 40-50% njihove krajnje cene je brend, a to mi se nikako nesvidja. Ode indijcu da mu napravi dobar motor pa posle skuplja kajmak - kao svabski inzenjering, to kosta bajo Kolega ne valja toliko negativne energije kad god se potegne tema, nije zdravo Valjda nam je svima jasno da, sem malom broju ljudi, ovo nije konkurent MTu, KTMu, NXu, Himalayanu i ostalima, već ulaznica u BMW svet, i bilo koji širi kontekst je nebitan. Šta mislite, koliko kupaca F900GS je svratilo u Voge salon pre toga da pogleda 900DSX? Možda ako je neki drugar išao da vidi pa slučajno s njim. I kad naprave neki MT1300, neće to da krade kupce GSu već da otvori klasu nekim novim ljudima. Što se nas ostalih tiče... samo nek se kote ja ne bih imao problem da budem ni ovca ni kompleksaš ni šta god, istresao bih 9-10k za ovu klasu da su uboli ono što tražim, uz sve dobro što je odradjeno na ovom motoru.. nisu nažalost, tako da ostaje nada za 450GS Adventure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4286 Napisano pre 16 minuta (promenjeno) Drug član, 1958 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, andrej. je napisao: koliko kupaca F900GS je svratilo u Voge salon pre toga da pogleda 900DSX? Ja znam jednog Samo neka ima opcija ,svako će se negde udenuti kad ima izbora. Za naš standard su i Kinezi skupi. Promenio pre 15 minuta član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...