Jump to content

Moto Zajednica

BMW F450 GS

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT
Pre 6 sati, Alekre je napisao:

Jedan magazin sa jakom reputacijom kaže da je F450 GS svetlosnu godinu ispred G310. Ima neki tip automatskog kvačila, 80% obrtnog mu je već od 3000. Za sad je ovo jedini A2 motocikl koji je full premijum i napucan gedžetima.

Naravno, ja se ne pecam na to PREMIUM. Mogu da ga okače mačku u rep kad pogledaš kako su bili spakovani stariji motocikli.

Magazini od toga zive i sve to treba bacati u vodu, ja tamo gledam samo specifikacije a i to im se cesto omakne (kao slucajno). To "futuristicko" kvacilo ide samo na trofej verziji i to je centrifugalno kvacilo kao na skuteru 🤦‍♂️. Sta sve svabo nece da uvali kompleksasima. Katem 390, ovaj novi je isto tako napakovan gedzetima, IMU TCSom i ABSom sa 4 stepena nagiba i osetljivosti, tri moda snage - kao da ti to treba na A2 motoru sa jedva 40ks, kviksifter-bliper i tempomat. Isto je svabski brend napravljen u indiji ali ne kosta toliko para, mada je i taj precenjen.

Mislim da su oba odlicni motori ali 40-50% njihove krajnje cene je brend, a to mi se nikako nesvidja. Ode indijcu da mu napravi dobar motor pa posle skuplja kajmak - kao svabski inzenjering, to kosta bajo 🙈

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 1335 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally
Pre sat vremena, mandrak_ je napisao:

Magazini od toga zive i sve to treba bacati u vodu, ja tamo gledam samo specifikacije a i to im se cesto omakne (kao slucajno). To "futuristicko" kvacilo ide samo na trofej verziji i to je centrifugalno kvacilo kao na skuteru 🤦‍♂️. Sta sve svabo nece da uvali kompleksasima. Katem 390, ovaj novi je isto tako napakovan gedzetima, IMU TCSom i ABSom sa 4 stepena nagiba i osetljivosti, tri moda snage - kao da ti to treba na A2 motoru sa jedva 40ks, kviksifter-bliper i tempomat. Isto je svabski brend napravljen u indiji ali ne kosta toliko para, mada je i taj precenjen.

Mislim da su oba odlicni motori ali 40-50% njihove krajnje cene je brend, a to mi se nikako nesvidja. Ode indijcu da mu napravi dobar motor pa posle skuplja kajmak - kao svabski inzenjering, to kosta bajo 🙈

Kolega ne valja toliko negativne energije kad god se potegne tema, nije zdravo :lol:

Valjda nam je svima jasno da, sem malom broju ljudi, ovo nije konkurent MTu, KTMu, NXu, Himalayanu i ostalima, već ulaznica u BMW svet, i bilo koji širi kontekst je nebitan. Šta mislite, koliko kupaca F900GS je svratilo u Voge salon pre toga da pogleda 900DSX? Možda ako je neki drugar išao da vidi pa slučajno s njim. I kad naprave neki MT1300, neće to da krade kupce GSu već da otvori klasu nekim novim ljudima. 

Što se nas ostalih tiče... samo nek se kote :D ja ne bih imao problem da budem ni ovca ni kompleksaš ni šta god, istresao bih 9-10k za ovu klasu da su uboli ono što tražim, uz sve dobro što je odradjeno na ovom motoru.. nisu nažalost, tako da ostaje nada za 450GS Adventure :lol2:

• Podržavam 1

• Drug član, 1958 postova
  • Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥
pre 42 minuta, andrej. je napisao:

koliko kupaca F900GS je svratilo u Voge salon pre toga da pogleda 900DSX?

Ja znam jednog 😊

Samo neka ima opcija ,svako će se negde udenuti kad ima izbora.

Za naš standard su i Kinezi skupi.

Promenio član Džim Džarmuš
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja