Jump to content

Moto Zajednica

Da li imamo nekog agenta Mts - a na forumu?

Recommended Posts

• Drug član, 1279 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Ja sam sve brojeve u firmi ograničio na odredjeni limit tako da kad se limit dostigne ne moze da se prekorači račun, bas zbog tih mora ,inostranstva, pederskih stvari koje te zajebu, sad dok pisem ovo shvatim da sebe nisam ograničio a mozda bi bilo pametno.

Ostavio sam svima humanitarni broj i parking, sve ostale prevarante sam rekao da pogase, sve one vas servise i ostala sranja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6373 postova
  • Motocikl: CRF300L

I meni se desilo nekoliko puta ista stvar, ali svaki put je bila moja greska, zaboravim da iskljucim prenos podataka u roamingu. Svaki put su mi smanjivali dug posle zalbe (Vip, tj A1). Vec je pisano, postoji opcija na telefonu da zabranite samo prenos podataka u roamingu, a da ostane ukljucen za maticnu mrezu i to je najbolja zastita da se ne zeznete. Medjutim posto ja cesto putujem, zatreba mi povremeno prenos u roamingu i onda posle zaboravim da iskljucim i eto problema. U 99,99% slucajeva smo sami krivi, meni samo nije jasno kako jos uvek imaju te pederske fore da 1 mb interneta kosta tipa 10-20k dinara.

• Sviđa mi se 2

• 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova
  • Motocikl: -

On 24. 11. 2024. at 7:46, vasa.93 je napisao:

Jel znate da na telefonima postoji opcija da se zabrani tzv. data roaming?

Znači nikakvo ručno uključivanje/isključivanje razmene podataka, već se ova opcija deaktivira, i onda čak i kada je razmena podataka omogućena, a telefon je u roaming-u, nema razmene podataka.

Da, ali onda ti ne radi ni internet u regionu "Zapadnog Balkana" - iako se ne plaća dodatno, to je tehnički roaming, i ako je isključen data roaming u tim zemljama on ne radi. Tako da se opet vraćamo na "ručno".

pre 27 minuta, aca-pn je napisao:

jos uvek imaju te pederske fore da 1 mb interneta kosta tipa 10-20k dinara.

Nije.

1MB je oko 1,000din, ali je nevolja što se godinama povećava količina prenetih podataka za bilo šta. Megabajti samo lete...

Nekad sam na Motoroli V220 čitao vesti preko Opere, samo sam gasio download slika da ide brže, a sada je bukvalno nemoguće otvoriti stranu samo sa GPRS prenosom.

Google je radio sasvim normalno, sad na 2G konekciji neće da se otvori početna strana.

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Uly

Aj da se javi neko ko je u MTS sistemu i ne samo za telefone... mene interesuje ponuda za TV i kućni net, a nekako mislim da je i pokretač teme zbog toga pitao. Okrenu se priča samo na roaming. 

Dakle, od nedavno imam opciju da odjebem usrani sbb i da pređem na (znam, potpuno isti) mts. Ali ću bar da dobijem neki benefit, popust, besplatno xy meseci, pa me interesuje šta i koliko mogu da očekujem iz ličnog iskustva novih korisnika kod mts-a. 

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Meni uskoro istice ugovor za BOX4 paket u MTS. Iskreno, ja ne mogu da se pozalim za njih. Optika im radi bez greske, uvek su mi dali ozbiljan popust da nisam ni razmisljao da prelazim kod drugog operatera. Tako cu i sada, videti ko mi daje najbolje uslove i to je to. Meni su svi oni isti, gledam samo ko mi daje najbolje uslove.

Sent from my SM-F936B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1010 postova
  • Motocikl: Honda VT750 ACE

Ja čekam Januar pa da više sa njima ne produžim ugovor. Puno para a ništa posebno. Kod mene i nema optika ali plaćam ko da imam. Drugo imam i "Eon" ali MTS ladno blokirao da preko njihovog neta ne rade SK kanali (zbog čega sam i uzeo) pošto ih MTS nema,ne rade ni HBO jer kod njih nisam platio i blokirali između ostalog i N1 i Nova S. Sad mi ponudili ponovo da obnovim ugovor prvi mesec pola cene a onda 4900 din. Mislim da je box 3 paket a do sad sam plaćao 4400 din.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 991 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Moje iskustvo sa BOX paketom i generalno sa mts om je uzasno. Presao na SBB i tamo sam već godinama. Stabilan internet, tlefon je uvek ista tarifa i uredjaj se ne kvari. Ako bih i prelazio presao bih u Yettel. Program za tv mi nije toliko bitan, osim SK programa zbog Evrolige.

Promenio član Zarkela
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova
Pre 5 sati, PremieRacing je napisao:

Aj da se javi neko ko je u MTS sistemu i ne samo za telefone... mene interesuje ponuda za TV i kućni net, a nekako mislim da je i pokretač teme zbog toga pitao. Okrenu se priča samo na roaming. 

Dakle, od nedavno imam opciju da odjebem usrani sbb i da pređem na (znam, potpuno isti) mts. Ali ću bar da dobijem neki benefit, popust, besplatno xy meseci, pa me interesuje šta i koliko mogu da očekujem iz ličnog iskustva novih korisnika kod mts-a. 

Da mene je interesovao kucni net.

Ovako sam ja prosao sa mts - om,otisao i trazio migracioni kod i oni mi ga odmah dali :(

Kada se trazi migracioni kod obicno posle pozovu i daju popust od 50% na 24 meseca za optiku a za bakar do 18 meseci ali eto mene zahebase i dadose mi odmah migracioni kod.

Onda sam uzeo Yunet isto VDSL posto zivim na selu i nemamo nikakvu optiku .

Inace je u medjuvremenu mts opet menjao pakete (podigao je upload na nivou downloada) i naravno i cene.

Posle nekih 18 dana dobijam poslednji nihov racun i racun za fixni i gle cuda dobijam uz to od njih "pismo" u kojem "me zovu da posetim najblizu mts poslovnicu u roku od 8 dana,kako bi mi ponudili predlog za nastavak saradnje,na obostrano zadovoljstvo.Tom prilikom bi me upoznali sa mogucnostima za nastavak pruzanja usluga i obnavljanje raskinutih ugovora."
E pa gospodo draga taj ste voz propustili.

Na zalost ovde mi nije niko pomogao ali na jednom forumu (ne znam da li smem javno da napisem gde?) imate dosta saveta oko svega toga.

Meni izgleda da sam naisao na sluzbenicu koja nema pojma oko svega ovoga ili je nova pa stvarno ne zna ali bilo kako bilo presao sam na Yunet i to je to.

• Hvala 1

• Drug član, 971 postova
  • Motocikl: NEMAM

Pa ja sam pisao u prethodnom postu.

Imam BOX paket. Moj telefon, fiksni i kućni net optiku i TV.
Fiksni nisam nikad priključio.
Tv ne gledam pa me boli lakat što nemam neke programe (ovi što prate sport vole SBB valjda tamo ima to sve,ja to ne pratim ništa).

Net je dobar i brz i to je to. Evo slike, sad ovog momenta speed test. Meni i više nego dovoljno.

Ceo paket mi je oko 3000 rsd.b7ac20444dd0803c1edf4db5b00f2288.jpg
  • Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Bukvalno sve isto i kod mene kao kod Slobe. Ako daju dobru ponudu, ostajem, u suprotnom, ćao!

Sent from my SM-F936B using Tapatalk

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja