RankoBg87 2671 Napisano Octobar 11 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano, desava se, pao je i meni moj na mene u garazi, jednom sam ga bukvalno katalputirao od sebe, kad nije napravio salto podizem na centralni i sklizne patika, bacio sam ga od sebe, puklo da su moji iz kuce izleteli, nije nista bilo, kres bar odradio posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1556 Napisano Octobar 11 Drug član, 985 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da podižem na centralni, i sa strane gledam prolazi komšinica te nisam izvukao stopalo. I prevučem centralni preko stopala, tj na stopalo, a ja u papučama Ne znam kako sam to uspeo al eto... Početnička greška... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Octobar 11 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A ona pomislila da si pocrveneo zbog nje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1431 Napisano Octobar 11 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, RankoBg87 je napisao: A ona pomislila da si pocrveneo zbog nje Nemoj da gledaš lijevi dio ekrana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 11 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, na spisku kao sigurica za sada su Goša, Ranko i Zoran (glupo mi da ga zovem mator konj). Ostaje da se jave @drazenye da li je slobodan i @Peppermint da li je sve u redu sa njom i Džoli. Ekipa koja se nećka - @The_new_guy, @BokyBoy, @MareZ, @milanstp i @araS. Ekipa koja je ranije bila zainteresovana al ih nešto nema da se jave - @KoleD, @ironhorse, @bajker71, @PetraBG, @ske, @Влајко, @ShomyTKD i @nebica933. Ono šta bih voleo da ponovim, mada je u naslovu teme, da je ovo početnička vožnja. Trudiću se da držim lagan tempo, i mala je kilometraža planirana. Svakako će sutra i biti malo hladnije, oko 10 sati samo 14 stepeni, a najviša dnevna 19. Znači hladan asfalt, možda u nekoj hladovini ostane i vlažan od danas. Posle iskljućenja za toranj, kod azila su izvlačili drva skoro, možda i dalje ima zemlje. Tako da samo polako. Nadam se da svi imate moto opremu od glave do pete što se kaže. Ja lično preferiram prirodu u odnosu na kafane, pa takve ture i planiram. Nalazimo se u 10:30 na parkingu Lidla kod Trošarine - Save Maškovića 4. Polazimo do 11, i posle oko 30ak minuta stižemo do Trešnje, gde ćemo stati pored jezera na pauzu. Čisto da vidimo da li je svima sve ok i napravimo neke izmene ako bude trebalo. Odatle idemo preko Ralje i Sopota do Kosmaja, uz još nekih opet 30-40 minuta vožnje. Posle Ralje su radovi, tako da do Sopota idemo preko Ropočeva (hvala @misa-pei i @shoyykana izveštaju sa lica mesta). Računam da smo pre 13h tamo, spomenik, vidikovac i odmorimo malo. Mogli bi da bacimo i neki ručak kod Tome i Nade, a možemo i samo da sendvičarimo gore kod spomenika. To ćemo odlučiti pre polaska glasanjem demokratski od strane prisutnih, pa imamo i Lidl da uzmemo namirnice ako se odlučimo za drugu varijantu. Ne bi bilo loše da oko 14 krenemo nazad. Idemo na Beljinu i Barajevo, pa preko Ripnja nazad na Avalu. Ovo bi mogli da probamo iz cuga ja mislim, ali znaću sigurno na Kosmaju Nazad kod Lidla smo između 15 i 16h, šta ostavlja sigurno dovoljno vremena svima da se po dnevnom svetlu vrate svojim kućama. Sve ukupno ima oko 115km, i nešto preko 2h zapravo vožnje. Planirao sam sve prilično labavo i prilagodljivo, i trudio se da ne bude previše zahtevno za bilo koga. Ostavljam otvoreno da ako stignemo pre 12 na Kosmaj, i apsolutno svi ste u gasu ovo je prelagano, produžimo do Kote. Pa da krenem: 1) Skittles Promenio Octobar 11 član Skittles 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9433 Napisano Octobar 11 (promenjeno) Drug član, 1454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za vožnju i druženje ali mi je makina na servisu kod Ranka @abarth_maniac u Zrenjaninu i sutra ili u nedelju treba da odem po nju. Želim vam dobru vožnju i lep provod! Promenio Octobar 11 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Octobar 11 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles 2) RankoBg87 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1023 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neku kao dogovorenu voznju do Kote, ali ako se to izjalovi ( a moguce je), ja bih se pridruzio vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1796 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 369 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam zainteresovan, ali jedno malo dete i jedna beba u kući... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 305 Napisano Octobar 11 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles 2) RankoBg87 3) Goša (mislim da je ispod 20 stepeni hladno za baštu kod Tome i Nade, za leto super, ali kako većina odluči) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Skittles said: Ako se ne varam, na spisku kao sigurica za sada su Goša, Ranko i Zoran (glupo mi da ga zovem mator konj). Ostaje da se jave @drazenye da li je slobodan i @Peppermint da li je sve u redu sa njom i Džoli. Ekipa koja se nećka - @The_new_guy, @BokyBoy, @MareZ, @milanstp i @araS. Ekipa koja je ranije bila zainteresovana al ih nešto nema da se jave - @KoleD, @ironhorse, @bajker71, @PetraBG, @ske, @Влајко, @ShomyTKD i @nebica933. Ono šta bih voleo da ponovim, mada je u naslovu teme, da je ovo početnička vožnja. Trudiću se da držim lagan tempo, i mala je kilometraža planirana. Svakako će sutra i biti malo hladnije, oko 10 sati samo 14 stepeni, a najviša dnevna 19. Znači hladan asfalt, možda u nekoj hladovini ostane i vlažan od danas. Posle iskljućenja za toranj, kod azila su izvlačili drva skoro, možda i dalje ima zemlje. Tako da samo polako. Nadam se da svi imate moto opremu od glave do pete što se kaže. Ja lično preferiram prirodu u odnosu na kafane, pa takve ture i planiram. Nalazimo se u 10:30 na parkingu Lidla kod Trošarine - Save Maškovića 4. Polazimo do 11, i posle oko 30ak minuta stižemo do Trešnje, gde ćemo stati pored jezera na pauzu. Čisto da vidimo da li je svima sve ok i napravimo neke izmene ako bude trebalo. Odatle idemo preko Ralje i Sopota do Kosmaja, uz još nekih opet 30-40 minuta vožnje. Posle Ralje su radovi, tako da do Sopota idemo preko Ropočeva (hvala @misa-pei i @shoyykana izveštaju sa lica mesta). Računam da smo pre 13h tamo, spomenik, vidikovac i odmorimo malo. Mogli bi da bacimo i neki ručak kod Tome i Nade, a možemo i samo da sendvičarimo gore kod spomenika. To ćemo odlučiti pre polaska glasanjem demokratski od strane prisutnih, pa imamo i Lidl da uzmemo namirnice ako se odlučimo za drugu varijantu. Ne bi bilo loše da oko 14 krenemo nazad. Idemo na Beljinu i Barajevo, pa preko Ripnja nazad na Avalu. Ovo bi mogli da probamo iz cuga ja mislim, ali znaću sigurno na Kosmaju Nazad kod Lidla smo između 15 i 16h, šta ostavlja sigurno dovoljno vremena svima da se po dnevnom svetlu vrate svojim kućama. Sve ukupno ima oko 115km, i nešto preko 2h zapravo vožnje. Planirao sam sve prilično labavo i prilagodljivo, i trudio se da ne bude previše zahtevno za bilo koga. Ostavljam otvoreno da ako stignemo pre 12 na Kosmaj, i apsolutno svi ste u gasu ovo je prelagano, produžimo do Kote. Pa da krenem: 1) Skittles Imate ok lokal takoreci ispod spomenika ,s terase lokala pogled ka Mladenovcu ( Google мапе WWW.GOOGLE.COM Пронађите локална предузећа, погледајте мапе и преузмите упутства за вожњу у Google мапама. ili Google мапе WWW.GOOGLE.COM ★★★★★ · Ресторан 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 11 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Подржавам акцију, и хтедох али, село, дрва, зима, акције разне... шта да кажем, приоритети... други пут...Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke obaveze pre podne tako da cu da vas čekam na jezeru Trešnja u 11.20, posle nastavljam sa vama. U slučaju da dodje do pomeranja trase čekam negde usput 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 11 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam predlog za Vilino korito, hvala! Ako bude ručak gore. Na jednoj aplikaciji za vremensku prognozu kaže 5% šanse za padavinama oko 6 ujutru, ali 0% kasnije. Na radaru pokazuje neku kišu oko 10, malo južnije od Beograda ali na našoj ruti. Ukoliko bude kiše oko 10, pomerićemo samo sve tipa za sat vremena kasnije. Svakako koliko vidim idemo nas četvorica za sada 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 419 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 68 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles2) RankoBg873) Goša4) Zoran5) PeppermintDžoli pregledana, amaterskom oku sve deluje ok, ja “popravljena” trakama na zglobu da mogu lako da navučem rukavicu, znači stižem i jaSent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Prisutan, vidimo se sutra. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Octobar 11 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se javi 5 a bude 10 Jel moram da operem motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_new_guy 27 Napisano Octobar 11 U prolazu, 8 postova Motocikl: Yamaha virago xv250s Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles 2) RankoBg87 3) Goša 4) Zoran 5) Peppermint 6) The_new_guy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles 2) RankoBg87 3) Goša 4) Zoran 5) Peppermint 6) The_new_guy 7) Drazenye 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 238 Napisano Octobar 11 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles 2) RankoBg87 3) Goša 4) Zoran 5) Peppermint 6) The_new_guy 7) Drazenye 8 ) araS Promenio Octobar 11 član araS 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se oglašavao jer nisam znao obaveze. Eto me.. 1) Skittles2) RankoBg873) Goša4) Zoran5) Peppermint6) The_new_guy7) Drazenye8 ) araS9) KoleDMada ovde brojim do jednog i po početnika.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Octobar 11 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh nesto iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16208 Napisano Octobar 11 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles 2) RankoBg87 3) Goša 4) Zoran 5) Peppermint 6) The_new_guy 7) Drazenye 8 ) araS 9) KoleD 10) BokyBoy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Octobar 11 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy da budes sutra miran i da ne napinjes 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih zamolio da se ne prelazi 130 km/h, Onda ce @BokyBoy morati da ubaci u drugu brzinu, i vise ga necemo stici. Hvala. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...