Blaza 15444 Napisano Januar 29 Integrisan, 3289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Udrite večeras, ja sam na pauzi ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1210 Napisano Januar 29 Drug član, 1058 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mene sad mnogo interesuje na koju farmu misliš.Na ovu Farmland TEMU.COM Dođite i pridružite mi se odmah! Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1097 Napisano Januar 29 MK SO Zandarmerije, 794 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nece mene,ja sam baksuz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7502 Napisano Januar 29 Drug član, 1655 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Моле се срећни добитници да не кликћу више да и ми обични смртници добијемо нешто. 4 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5057 Napisano Januar 29 Drug član, 3100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Marko05 je napisao: Моле се срећни добитници да не кликћу више да и ми обични смртници добијемо нешто. Ako se ovo nastavi još neko vreme...otvaram Kliniku za lečenje od TEMU zavisnosti! @Marko05 ti možeš da s zaposliš tu u pravnoj službi imaš ''staža''. 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7502 Napisano Januar 29 Drug član, 1655 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ахахахаха може. Ја сам за. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5057 Napisano Januar 30 Drug član, 3100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan EU (slovenija) uvodi porez od 3€ po svakom paketu vrednosti do 150€ za svaki artikal koji ulazi izvan zemalja EU. Misle da zaštite tržište na taj način…nadam se da će to nama izvan EU doneti makar neki mali boljitak. Mada možda nam i napravi veću cenu na konto njih…videćemo od Juna 2026. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7233 Napisano Januar 30 Advanced Member, 2465 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Polako shvataju da će Kina sve pregaziti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3166 Napisano Januar 31 (promenjeno) Andragog, 5709 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko 012 Ono za alat je prevara, dobijes nalepnice, lepo pise nalepnice ali mi vidimo kutiju punu alata. Ovo grebanje za 99 din jeste pravi alat od valjda 33000din, kao sto su neki od nas dobili. Ja dobio tablet da obradujem taštu. Promenio Januar 31 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23401 Napisano Januar 31 Integrisan, 7523 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nista opet. PREVARA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15444 Napisano Januar 31 (promenjeno) Integrisan, 3289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije prevara. Mislim, kod mene jeste. Ali...supruga dobila alat ! Promenio Januar 31 član Blaza 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23401 Napisano Januar 31 Integrisan, 7523 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se naravno Samo kamericu vijam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4392 Napisano Januar 31 Drug član, 1147 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Blaza je napisao: Nije prevara. Mislim, kod mene jeste. Ali...supruga dobila alat ! Već vidim....draaagggaaaaaaa....Molim?.....A jel mogu, ovaj, ne znam kako da ti kažem.......Ma kaži slobodno!........Ma nekako me sramota........Ma kaži jebote, šta ti je.......A jel mogu da pozajmim gedoru 13? 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16780 Napisano Januar 31 Integrisan, 8499 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa kod mene. Jel aplikaciju moram da skinem sa linka, tj. reklame za Temu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6274 Napisano Januar 31 Drug član, 1254 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15444 Napisano Januar 31 Integrisan, 3289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Skineš Temu app sa Play stora (prodavnice), napraviš nalog, kupuješ... Reklame za 99 din izlaze na Fejsbuku, Instagramu. Ne znam za ostale... Pojavi se reklama na Fb sa Temu-a, i ako i gornjem desnom uglu piše 99 din, to je ta. Sačekaš 5 sekundi da se pojavi opcija "kupujem odmah", klikneš na nju i automatski te vodi na Temu app, gde piše da si pridružen izvlačenju u 20 h. Naviješ alarm u 19:57 h, otvoriš Temu app, u search kucaš flashsale01 i otvara ti stranicu za potencijalnu nagradu od 99 din koju si u protekla 24 sata izabrao. Čekaš 8 uveče, imaš rok od 10 minuta da klikneš na narandžasto dugme i, nadaš se...Ako dobiješ, odmah plaćaj ! Mene neće, ja sam i digao ruke, pre par dana pokazao ženi i ona večeras dobila alat. Ovom prilikom želim i da se zahvalim @andrej. što nam je pokazao svima ovu tombolu. Piće, kafa, klopa prvom prilikom od mene... 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16780 Napisano Januar 31 Integrisan, 8499 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo već nedelju dana ništa. Na nekoj reklami se pominje da se aplikacija preuzme preko linka pa sam mislio da je u tome caka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23401 Napisano Februar 1 Integrisan, 7523 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim samo link za kamericu od kolege sa ove teme i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Februar 1 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Alekre said: Evo već nedelju dana ništa. Na nekoj reklami se pominje da se aplikacija preuzme preko linka pa sam mislio da je u tome caka. Amateru! Ja već mesec dana i ništa. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1911 Napisano Februar 1 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ево за који дан два месеца, јбт што лети време 👁 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9902 Napisano Februar 1 Drug član, 1970 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Tačno u 20 h onaj narandžasti "taster" na kome piše Grab at Dec 10 at 8:00 pm se zacrveni i piše Grabi sada - odmah klikneš na njega pa kako bude. Ako te prebaci na plaćanje - toeto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1911 Napisano Februar 1 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ма знам друг, то је слика од почетка децембра кад сам кренуо да кликћем јбм ли их пожутеле. Хвала свакако Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6274 Napisano Februar 1 Drug član, 1254 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Stipse kineske,dali mi alat za 99 i evo do sada ništa drugi put. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1097 Napisano Februar 2 MK SO Zandarmerije, 794 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan mozda dzabe i probam- ukoliko je uslov da se kupuje preko aplikacije.ja sa mog naloga imam mnogo kupovina,ali ni jedna nije preko tel.app,nego sa kompa. ali taj je nalog.ko zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23401 Napisano Februar 2 Integrisan, 7523 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ide danas ono da se klikne za 5 poklona free... I podelim ja linkove na fb, i 4 poklona si kao dobio i peti sada treba dobijes tako sto neko prihvata linkove... Prvo smanjuje za 0,2 pa 0,1 pa 0,05... hahahah. Jbt ala navlace ljude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...