mandrak_ 101 Napisano pre 18 sati U prolazu, 75 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2024 24 CF Moto 450SS Front Abs Ring Speed Wheel Sensor | eBay WWW.EBAY.COM OFFICE USE: LTR-KB 10/25 24CFMOTO450SS-003208. ITEM MUST BE FULLY INSPECTED AND YOU MUST TAKE FULL RESPONSIBILITY/Liability before installation. 2023 23 CF Moto 450SS Rear Abs Brake Wheel Speed Sensor | eBay WWW.EBAY.COM OFFICE USE: LTR-KB 04/25 23CFMOTO450SS-006369. ITEM MUST BE FULLY INSPECTED AND YOU MUST TAKE FULL RESPONSIBILITY/Liability before installation. Na osnovu ovih delova izgleda da ima dva senzora, na prednjem i zadnjem tocku i to integrisane zajedno sa ABS senzorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 136 Napisano pre 17 sati U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Čitanje sa zadnjeg točka nije, jer sam stavio malo veći pozadi (159-70-18), po logici, trebalo bi da poveća brzinu na brzinomeru. Čitanje sa prednjeg točka može biti jer je ovaj koji sam stavio (fabričkih dimenzija) je malo manji jer nema krampone, a izgleda mi da sad laže za malčice više nego pre. A opet može biti i da komp izračunava prednji/zadnji pa pravi kalkulaciju, na osnovu Živketovog videa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...