Max_Afrikanac 58 Napisano Petak u 09:06 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cisto radi informacije za ostale kolege, zvao danas Gevaru da zakazem prvi servis i odgovor je da su prvi termini od polovine jula a ne moze sada da mi zakaze jer ne zna da li ce imati majstora tada. Uputio me na Ficu Tocak - ne uliva mi to poverenje jer sam procitao ranije na forumu da su neki bili nezadovoljni prvim servisom. Pored toga treba da se radi update na mom primerku - ne mogu sam jer nemam t-box. Razmisljam se da li da uzmem slobodan dan i da se uputim ka NS ili KG i tamo da odradim prvi servis. Da li smo relativno zadovoljni prvim servisom u tim gradovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 425 Napisano Petak u 14:26 Go BIG or Go home, 451 postova Lokacija: Zemun Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momak koji je meni prodao motor, prvi servis je radio u Gevari i nije bio zadovoljan, kolko sam shvatio vise nije bio zadovoljan sa tretmanom prema njemu kao musteriji... Drugi servis je radio kod Fice i tu je bio ekstra zadovoljan i kaze da je sve vreme mogao da prisustvuje servisu... Ja sta sam sve procitao i po kojim cenama, treci servis cu raditi sam... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7542 Napisano pre 21 sati Drug član, 1666 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ево и моје искуство што се тиче првог сервиса. Урађен је у петак у Ариљу. Цена ситница, 15.700. Реално, сервис раде максимум 45 минута а наплаћују се два радна сата. Замењено уље, нека Махима 10w40 и филтер. "Урађено" ажурирање софтвера, он остао исти. Бар стоји онај 02 а не 20 као што би требало. Као што неко рече, за колметражу питају колико да ставе, нема никаквог аутоматског враћања стварних километара. Потрошња на тих 900км, сад већ 1000 и кусур, стоји 1.2l после оних силних враћања километраже на 0. Никакве промене што се тиче рада мотора и вожње нисам приметио након ажурирања. Има ли ко да може то писмено да уради илк је једноставно тако како је? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9761 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 3917 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...ja ne razumem šta ljudi očekuju od servisa...?! Promene ulje i filter.. Kakav tretman mušterije? Nisu mu kuvali kafu? Šta ima bilo ko da traži u servisu dok rade servis? Jel si zaposlen tamo, nisi, nema šta da radiš tu. Ne razumem, ne verujete da su vam zamenili ulje?! Filter? Šta? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 240 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper očekujemo bar da sipaju to ulje kako treba i da za promenu stvarno zamene filter a ne samo da naplate. I ako servis traje 1h da se toliko i naplati. Prosto i jednostavno, ono što je urađeno da se uredno i plati a ne da na fakturi stoji šta god im u tom trenutku padne na pamet. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7215 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 5210 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper radniku, sa prosečnom srpskom platom, treba 22 radna sata da bi platio jedan mali servis za kineski motor. To je realna statistika. A taj servis izošljare za pola sata, i treba da si srećan ako ti nisu nešto shebali. Naravno, ne svuda, čast izuzecima, ali mnogo češće je katastrofa nego što bi čovek očekivao. Nije potrebno da se bude prisutan pri servisu naravno, ali neki minimum minimuma kvaliteta usluge bi valjalo da bude podrazumevan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9761 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3917 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...onda je to problem.. Što ja predpostavljam da su posao uradili pošteno i profesionalno. Cene tog servisa ja ne razumem, jer takođe radim u servisu i nije ni blizu ovog, ali ništa za motore nije normalno, sve je dranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 425 Napisano pre 18 sati Go BIG or Go home, 451 postova Lokacija: Zemun Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ocekujemo tretman koji je ocekivao i Stevo Žigon... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladilan 39 Napisano pre 13 sati U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto 450 mt Prijavi odgovor kao problematičan Guevara me oduvala pre 10 dana. Nisu mi se javili ni na pozive ni na viber. Otišao kod Fiće. Servis na 10k. Cena 16400rsd. Sve korektno dogovoreno i uradjeno. Možeš da budeš u servisu dok rade. Dodatno.Fiskal nisam video, mora da se plati cache i rekoše mi da Guevara ne upisuje uradjene servise u neku bazu, dok oni to rade. Koja je to baza i kako ja kao vlasnik (u slučaju recimo prodaje) da dokažem da su svi servisi urađeni korektno i na vreme trenutno nemam pojma i ako neko zna bio bih mu zahvalan da mi pojasni, ali trenutno ne planiram prodaju.E sad ne vezano za kvalitet rada kod Fiće, na koji stvarno nemam zamerki.Moj trenuni osećaj je da od sada radim male servise sam. Čini mi se da je 10k km dovoljno da ako će nešto na mašini da crkne, do sada bi crklo. Plus, prilično sam (da prostite) picajzla, a i mehanički potkovan i vešt da sam sposoban da to odradim sam i pritom uštedim popriličan broj dinara. Mislim da je neko već pisao o tome da je doneo ovakvu odluku. Voleo bih ako ovo pročita da mi javi da li se zbog te odluke naknadno pokajao.Sent from my ELP-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7215 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Ne silazi, 5210 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vladilan je napisao: Koja je to baza Ja ću samo u načelu - to je neka globalna baza podataka, online, kojoj mogu da pristupaju ovlašćeni servisi za neki brend, uz svoj verifikovan nalog, i u koju se upisuju servisne radnje i zvanična servisna istorija. Uglavnom je obavezna za ozbiljnije brendove. Na pr. kad sam kupio polovnog Megana iz inostranstva, kod nas u Reno servisu su videli istoriju... A može da bude i neka interna, lokalna baza prodavca\servisa, čisto da budu fensi i da ne pišu po papirima. Na šta tačno misle kad kažu baza, morali bi oni da pojasne konkretno. Da li je neophodno imati elektronsku servisnu knjižicu, realno i ne previše. Motor može biti havarisan i skarabudžavan van zvaničnih servisa i kanala, pa da o kvarovima nema nikakvog pisanog traga, a da ima uredno upisane zvanične male servise, i sve tako. Promenio pre 12 sati član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 425 Napisano pre 12 sati Go BIG or Go home, 451 postova Lokacija: Zemun Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @VladilanIma nas ovde nekoliko koji smo doneli takvu odluku. Nisam video da je zbog toga neko upao u problem. Obrnuto jesam video, isli su na redovan servis i onda su imali problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...