Gile 2460 Napisano pre 22 sati Drug član, 1054 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ovo cita moze da zakljuci da vi trosite te gumice vise nego one higijenske gumice - tzv. kondome. Zvao sam Guevaru sada, jos vazi akcija, nesto manja nego na sajmu. 5990 za plavobeli. Uz neke kredite bez ucesca. Primamljivo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 142 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke Na snimku imam ovaj db kiler za citavih 373 dinara i iskreno malo ali bas malo mi fali da mi bude ok. Dok stojim mi svejedno vetar nadglasava auspuh i sve preko neki 60 na sat dok sedim ali do tada je neprijatno. Iskreno ja ne volim glasne auspuhe i mozda je to subjektivno ali sto bi rekao onaj sa siskama sa TV-a sto reklamira svoju skolu bezbedne voznje na svakom jebenom kanalu, posle korone narod je nacisto poludeo. Tako da u saobracaju def. znaci glasniji auspuh a opet kazem ja sam uzeo samo zbog tezine. Mislim ja sam uzeo i litijumsku bateriju zbog dodatnih 3 kila i skinuo zadnju rucku i foot pegove zbog jos 2 kg tako verujem da sam ja jedini takav komad budale u ovoj grupi. :D Treba da mi stigne jedan ozbiljniji db killer za koji dan pa cu napraviti snimak poredjenja. Ako ne bude uspelo uzecu opet neku kopiju ali sto je rekao kolega u ranijem postu da ima vecu zapreminu. Ova kopija SC projecta je bas ali bas mala. Pogledaj sliku u odnosu na telefon :DDD E sad da odem sa aupuhom od 500e na off a kuci jos malo dace Bog pa troje dece nemam brate moj. Nada umire poslednja ali za sada novaca nema... Ovaj ima par komentara da stvarno stisava.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 142 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke Naruci leba ti meni jednu pa kada budem dolazio na dnevnu voznju uzecu. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1840 Napisano pre 21 sati Drug član, 963 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Treba vas sve zabraniti u saobracaju u gradu, i sto pravite prejaku buku, a pogotovo sto skidate katalizatore 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 228 Napisano pre 17 sati U prolazu, 87 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CFmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se setim da je ovde neko delio link... tražih danas "service manual" za naše sokoćalo i nadjoh kod amerikanaca ako nekome treba evo ostavljam link dok još radi: (piše da je za "2025 - current Ibex450" ) https://www.cfmotousa.com/assets/cfmoto/images/service_manuals/my25-mcy-sm-cover-front-web_ibex450.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 228 Napisano pre 17 sati U prolazu, 87 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CFmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan "Owners manuals" predpostavljam da svi imate?! Inače može i to da se skine na ovom sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7137 Napisano pre 12 sati Advanced Member, 2440 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Uzmi i meni dve gumice. Jednu nikada nisam ni video na motoru, a samo je pitanje vremena kada će i druga ispariti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7283 Napisano pre 11 sati Enduraš, 6690 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @knez.mladja taj top je suviše mali i kakav god db killer da stavis biće preglasan, jedino da ga totalno ugušiš. @živke pravio sam parce cevi koja spaja top i izduvnu granu. Ko je dovoljno lud, motor svakako može: https://m.youtube.com/watch?v=r5XJi7DDUic&t=2535s 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7137 Napisano pre 11 sati Advanced Member, 2440 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Retko kada je motor ograničavajući faktor 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...