Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Advanced Member, 1993 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660
Pre 3 sati, andrej. je napisao:

Sin u povratku:

Screenshot-at-Mar-20-09-32-02.png

Eto ga, ovo je pravi način za pranje motora. Sve si shvatio 😄

• Haha 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6114 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

@andrej.

Sine, beži od ovog @Gliga glavom bez obzira. To je ubačeni sns-ovac i dokazani provokator a i saradnik je službe... :durbin:

• Haha 4

• U prolazu, 22 postova

Pozdrav,

Nov sam u svijetu motora i pisao sam vec ovdje. Odlucio sam da sacekam 450mt plavi, ali tek sad polazem za motor. Da li imate preporuku za neki youtube kanal malo oko neke edukacije za voznju jer ukupno imam 10 casova sto smatram da je to samo da naucis da drzis balans i saltas brzine

Meni se najvise svidja motor od @alexantoi takav sam tip kao sto je on da se kulira u voznji. 

• Hvala 1

• Drug član, 1557 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

MotoJitsu daje naviše smislenih saveta o vožnji na YouTube što sam ja video. Fortnine je isto odličan ali saveti o vožnji su mu retki i specifični za njega.

Imaš i prastaru lektiru/bibliju A Twist of the wrist, sve što je tamo rečeno i dalje važi.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 449 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

Nisam skroz siguran u MotoJitsu, delovao mi ok u startu, ali ne zna previse, niti prihvata kritike, ljudi ga dosta ispravljaju kada gresi i on se samo svadja... A sa offroad-om nema nikakve veze, nista ne zna oko toga.

Promenio član Blackened

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: CFMOTO 450MT
3 hours ago, Mirko1996 said:

Pozdrav,

Nov sam u svijetu motora i pisao sam vec ovdje. Odlucio sam da sacekam 450mt plavi, ali tek sad polazem za motor. Da li imate preporuku za neki youtube kanal malo oko neke edukacije za voznju jer ukupno imam 10 casova sto smatram da je to samo da naucis da drzis balans i saltas brzine

Meni se najvise svidja motor od @alexantoi takav sam tip kao sto je on da se kulira u voznji. 

SAYNOTOSLOW.NZ

Say No To Slow online instructional series give you hours of in depth tutorial content, aimed at dirt bike and adventure bike riding skills. They are presented by Chris Birch, lifelong...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2185 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Čudo niko ne komentariše sajamski popust?

Čudno je što nigde nije najavljen a ni na sajtu se ne vidi.

IMG-6b466b026e84ef7870ad2336467efb49-V.jpg

• Haha 3

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: 450 MT

Rece mi buraz danas. Jos ih je i pitao jel ima dostupnih motora po toj ceni od 6000e. Odgovor je naravno da ima..
Ja sam uplatio 21. februara trecinu sa nekim odgovorom da kroz nekih 2 nedelje dolazi motor..
Zvao sam CF moto u utorak i rekli su mi da je na homologaciji i odgovor nije ni vise kroz 2 nedelje nego, ne znaju oni koliko to traje, tako da vec vidim da sam sam postao dosadan sto zovem na dve nedelje jelte.
Vreme ce pokazati kad ce doci ali def. kida zivce..

Sent from my SM-F926B using Tapatalk

• U prolazu, 63 postova

Ma ko se smeje druze. Ja pizdim polako ali vec debelo. Uplatio sam rezervaciju tj. trecinu pre mesec i kusur dana po ceni od 6200 u nadi, a i po njihovim recima, da cu dobiti motor pre sajma. To sam tad jos uplatio zbog celog nerviranja da li ce biti dovoljno motora.
Dosao je sajam sa manjom cenom a ja nemam ni odgovor kad ce biti nego "vibe" da smaram vise. Moj rodjeni burazer je danas kaparisao plavi po toj ceni od 6000 I rekli su mu za 10tak dana je spreman da se izveze iz salona i naravno cuveno ostalo jos 2 plava a eto jedan je njegov..

• Drug član, 2185 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

@knez.mladja vrlo glupa situacija. Sećam se kad sam uzeo neke malo skuplje snowboard čizme u Planet u. Očekivalo se sniženje, ja 3 puta pitao i rekli mi - ne, neće biti sniženja. Ja kupim. Bukvalno sutradan sniženje 30 - 40%. Ja popizdim. Nije toliko zbog kinte nego što prave majmuna od mene. Ali oni se prave ludi: ne možemo ništa da uradimo. Reko dobro, sad ću da ih reklamiram zbog neke gluposti, da mi vratite pare i onda da pošaljem druga da ih kupi po sniženoj ceni. Ako ne tužićemo se.

I oni videli nemaju gde i kažu ok. A zapravo su to i uradili - reklamacija, povraćaj novca i onda mi ih ponovo prodali.

Jbg, sad je kasno ali ja bih tako uradio i u ovom slučaju, kao @Skittles . Vratite mi pare, pa ga kupiš na sajmu. Ti ili neko blizak.

Nije malo 200 e, jedan dobar kofer.

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 4

• Nemanja Stojanović, 1544 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Ja znam šta bih uradio, a znate i svi vi 😇

Traži kaparu nazad svakako, a ako te ne mrzi - zovi sve pod dilere vidi da li ima bilo ko na stanju.

Ako niko nema, onda su ti najbolje šanse u gevari, i samo ga opet kaparišeš kod njih ali po sajamskoj ceni.

evo da se manje nerviraš što nemaš motor, ja danas obrnuo nekih ~350km za tebe.

ULT5Bre.jpeg

Promenio član Skittles
  • Sviđa mi se 5
  • Haha 3

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x

Prije svega, ako ti je rečeno da će biti prije sajma, momentalno krše Zakon o zaštiti potrošača.

posalji zahtjev za povraćaj avansa. Moraju ti ga vratiti. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Voge sr3

Siguran sam da povraćaj avansa nije problem. Poslednjih par godina, brodski transport iz Kine je izuzetno nepouzdan što se rokova tiče zbog problema sa prolaskom kroz Suecki kanal i to se neće rešiti u skorije vreme. 

• U prolazu, 63 postova

Hvala drustvo na recima i Skittles na voznji default_0a-smiley.gif.
Iskreno bas me smara da im trazim avans nazad da bi mi opet uplatio jer nije transparentno koji bi onda bio na listi cekanja. Na razvijenijim trzistima odmah po kaparisanju ili delu uplate dobijes VIN broj ili neki broj po kome jelte se osigurava da to sto si kaparisao je gotova prica.
Kazem samo da je osecaj bas bezveze jer ispade da onaj ko je uplatio na sajmu ce dobiti u isto vreme ili mozda i pre mene motor koji sam uplatio mesec dana ranije a pritom ja kad ih zovem vec su krenuli da se ljute sto ih zovem. Sad je na homologaciji i ne zna se kad ce biti gotovo.. brate kakav je to odgovor? A danas burazu kazu za 10 dana preuzima motor?
Elem kupovao sam u Hondi motor i drugacije daju informacije. Cf moto je opusten i nije im bitno ako su rekli nesto sto je isteklo jer ce ponovo reci novi rok. Videcemo sta ce biti ali definitivno utisak nije dobar. A na kraju krajeva za 200 e mogu i lepe cizme da se kupe ili jelte kofer. Pratim ja i po ostalim oglasivacima MT 450 da vidim kad ce se zavrsiti homologacija. Sutra cu zvati ponovo Cf moto pa javljam. Ako mi kaze opet da ne zna onda nemam reci. Ako me kaze opet nesto sto nece biti tacno onda jebiga. Ziveo doticni i profesionalizam istog.
Inace ovde sam procitao da je i bio problem sa tom homologacijom za euro 5+. Sa moje usi je bio samo odgovor, na homologaciji je, sto opet mislim da nije korektno.

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700
21 minutes ago, knez.mladja said:

ljute sto ih zovem. Sad je na homologaciji i ne zna se kad ce biti gotovo.. brate kakav je to odgovor? A danas burazu kazu za 10 dana preuzima motor?

Po meni je ovo dovoljno za odustajanje, zbog manje stvari sam odustao od kupovine od jednog našeg dilera. 
Dajem pare još i da me jebu, ne može.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1474 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Ја сам се, за сад, о'ладио од куповине баш због тих 200е које су подигли пред сајам.

Није ствари у цифри него у принципу.

Друго то што га на стању нема, а и питање кад ће бити.

Кад год сам у пролазу свратим у Ариље код локалних продаваца и сваки пут добијем информацију да ће имати на стању за 15-20 дана.

Наравно, од краја прошле године га нема.

Досадило ми више да их смарам.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja