QmBGD 4702 Napisano Jul 28 Drug član, 1033 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo mesta iza vizira za kameru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6377 Napisano Jul 28 Nemanja Stojanović, 1742 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao, sumnjam. Neprimetnija je dole svakako. Carplay sam uzeo jer mi se svideo i po veličini i po izgledu i po načinu montaže, a to što su došle kamere uz njega je samo bonus Možda najpraktičnija primena tih kamera je da pustim na ekranu da ide slika sa zadnje, kad se vozim u nekoj koloni ili nešto, kao treći retrovizor. Nego, sam spomenuo kako je lepo sve čučnulo? Baš sam zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8309 Napisano Jul 28 BJB Maxi Scooter Club, 6385 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jao što je lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1937 Napisano Jul 28 Drug član, 1318 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kako si to lepo i pedantno spakovao, ajd sad moj motor tako isto. Salu na stranu, picikato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 491 Napisano Jul 28 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan То је и мени пало на памет... Сл недеље ми стиже Стром а ја ових вештина немам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6735 Napisano Jul 28 Enduraš, 6535 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles Sta je vago ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 589 Napisano Jul 28 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn ja pitao gemini: Vago (često se piše i WAGO) je brend električnih konektora koji se naširoko koriste za spajanje električnih žica. Poznati su po svojoj jednostavnosti upotrebe, jer obično ne zahtevaju nikakav alat za ostvarivanje veze. Umesto uvrtanja žica ili korišćenja šrafova, WAGO konektori koriste mehanizam opružne stege ili poluge da osiguraju žice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6735 Napisano Jul 28 Enduraš, 6535 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to zovu brze spojnice ili brze klime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6377 Napisano Jul 28 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1742 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Vago je kulturan i jednostavan način da ne kačiš 5 žica na akumulator nego samo jednu Nema postavljanja konektora na žice, lako se stavlja, lako se vadi. To je ovo sa narandžastim polugicama. Kada mi treba 1 na 1 koristim ili bullet (vidi se skroz gore desno) ili onu kapicu sa federom unutra koja ne znam kako se zove ako je nešto trajnije U ovoj montaži sam koristio i vampirske konektore, da uzmem signal sa + ka Denaliju za migavce. To se vidi na ovoj jedinoj žutoj žici, koja uzima signal sa crne. Jedini razlog zašto je ovako "neuredno", mada je za moje standarde sve urađeno kako treba, nismo svi @Satelis - je dužina žica koje su došle u instalaciji od uređaja. Nisam hteo da ih kratim pa prespajam njihove 4 pin konektore, nepotrebno gubljenje vremena, plus ako se predomislim pa nekako drugačije hoću da sprovedem... žurka. Promenio Jul 28 član Skittles 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soundgarden 1 Napisano Avgust 1 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Zagreba svim motoristima! evo ukratko ako se ikako bude moglo hehe...vozim Apriliju sr gt 200 i tu sam sa frendom koji vozi Suzuki drz400 vozio i po svakakom offroadu pa reko za neko dogledno vrijeme što da uzmem od motora.Vidio par postova prije kolega Skittles ili tako nekako,pa nasmijao me dobrano,čovjek promijenio 5-6 motora ko od šale i završio na nx500.Imam 88kg i 181 visine,vozio skutere 20-ak godina i gledam taj neki motor da me služi za daljnjih 10-ak godina jer ja ne volim bacat lovu bezveze nego proučim,probam provozat i na kraju kupim-nije ni 8000 eura baš malo love.Gledao sam i novu Transalp-icu i nx500 pa me jedino zabrinjava da li će mi brzo dosaditi? ne divljam po cesti i tako,ali da li je to dovoljno i za nekakva preticanja tipa od 80-120? čitao sam dosta i vidio da je jako pouzdan motor i nikog nije ostavio na cjedilu.Mali potrošać tipa 3,5-4,5 litara i sa 17 litara bi se moglo prevaliti preko 400km.Filter,svječice i osigurači su lako dostupni ispod sica.I meni se sviđa 17-19 omjer felgi jer na AT su 21 i 18 ko na frendovom drz i to me malo odbija jer bi motor koristio svaki dan za odlazak na posao i u gradskim gužvama pa bolje da je što okretniji.Vikend putovanja bi bila tipa Zagreb-Budimpešta ili Beč ili neko selo u Austriji ili Sloveniji...ma ako treba i do 1000 km u danu! kakva je tu situacija što se tiče motora i sica odnosno udobnosti? za offroad ne brinem jer ako mi motor bude dovoljan,razmisliću o Rally raid nadogradnji i onda bi trebao riješiti i to....eto to je to za sada i slobodno napišite koliko ste vi zadovoljni i što bi bili neki minusi nx-a! lijep pozdrav! Dario Promenio Avgust 1 član soundgarden 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6377 Napisano Avgust 1 Nemanja Stojanović, 1742 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan To su mi motori samo u poslednjih par godina, bilo ih je dosta i pre toga. Dal će ti dosaditi više zavisi od tebe nego od motora Mene sedište gura napred previše, i planiram da ga radim, da se malo poravna, eventualno proširi za udobnost. Ostale "mane" koje sam video sam napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soundgarden 1 Napisano Avgust 1 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na brzom odgovoru! neki navode i vibracije iznad 120 km/h,da li si ti primjetio isto da se to dešava i da li smeta ili je u granicama normale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5056 Napisano Avgust 1 Drug član, 2549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko Reci coveku koju rec, sad su bio na putu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 589 Napisano Avgust 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, bio sam krajem juna, početkom jula na putu - Beograd-Krakov-Drezden-Berlin-Lajpcig-Minhen-Grac-Siget-Beograd. Oko 3.500 km, potrošeno 105 litara goriva, plaćeno 138 evra. Planuram da napišem i okačim na jutjub reportažu, ali sam lenj. Dnevno sam prelazio od 250 do 450 km. U proseku oko 300-350 km. Nisam išao auto-putevima, već samo lokalnim kroz sela i gradove. Bilo je boljih i lošijih, a vozio sam uglavnom u 5. brzini na 4.000 obrtaja, oko 80kmh ili 6. isto na 4.000 obrtaja na oko 90kmh. Naravno kada se moralo (putevi koji prilaze Krakovu, Berlinu i Minhenu su kao auto-putevi) išao sam i brže, ali ne preko 130 kmh. Nema nikakvih vibracija. Nisam imao problem sa udobnošću sedišta iako sam na njemu bio u proseku oko 6-7 sati, ali uzmi to sa rezervom jer ja i na biciklu mogu toliko da sedim. Jedino sam morao noge povremeno da ispružim pošto bi me posle nekog vremena zabolela kolena. Motor je veoma okretan, osećam se kao na biciklu na turbo pogon. Uglavnom (90 odsto) ga vozim po Beogradu. Provlačim se, menjam trake, ubrzavam/usporavam bez ikakvih problema. To je sve u drugoj/trećoj brzini. Prilično je dinamičan, ali ima slabije ubrzanje od nekih drugih motora koje srećem na semaforu. Visina vizira mi odgovara, odnosno ne smeta mi vetar. Visok sam 180, težak 87. Imam jače butine, a sedište je široko, pa punim stopalom jedva mogu da stanem sa obe noge. Edit: Vidim da @Skittles kaže da ga gura sedište ka rezervoaru. Mene ne gura, čak nekada sebe teram da priđem kako bih bolje radio one vežbe oko čunjeva i sl. Ako te još nešto zanima tu sam Promenio Avgust 2 član markommarko 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soundgarden 1 Napisano Avgust 2 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to se zove pravi odgovor! Slične mjere imate što se tiče težine i visine i pretpostavljam da bi i meni bilo slično ergonomijski.Problem je i ovdje u Zagrebu što nemaju baš neki probni model i to mi je totalna glupost jer kako ću inače znati kakav motor kupujem pa nam zato ostaju u velikoj mjeri iskustva sa foruma.Problem s većim motorima tipa TA je i taj što je sigurno manje upotrebljiv u gradu posebno u gužvama kada idemo sa posla.Vidio sam par nx-ica i dosta su uske i prolaze između auta kao neki skuter što mi je super.Mislim da će to najvjerojatnije biti moj sljedeći motor....jedino mi nije jasno zašto su ga ograničili na 47 konja-znam da je zbog a1 ili a2 kategorije,ali trebali su ga još malo pojačati za one koji imaju full kategoriju.Nekih 55-60 ks bi sigurno činilo razliku i mnogima bi to stvarno bio dovoljno snažan motor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soundgarden 1 Napisano Avgust 2 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo još nešto za sve vlasnike...dajte pogledajte ovaj video i u prvih 10 sekundi vidjet ćete o čemu pričam jel vidite ove kao ,mala odmorišta za noge,ona sklopiva na prednjoj zaštiti motora? na ovoj TA je tip to kupio negdje na temu-u ili drugdje,ali ovo mi je super stvar jer sad na skuteru imam tu prednju platformu i prejeb... stvar je za duža putovanja gdje bih mogao komotno ispružiti noge prema naprijed i lagano krstariti-super stvar! jel to netko vidio da se može staviti na nx500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 589 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o NC750. Dovoljno je jači da osetiš razliku, isto je dobar za grad, ima prtljažnik na mestu rezervoara, ako hoćeš možeš i opciju sa DCT-om da uzmeš. Ljudi ga hvale. Ja sam ga vozio oko dva meseca tokom obuke za A, i bio mi je super. Isto vožnja po gradu (što je i logično jer je auto-škola i učio sam da vozim), samo bez provlačenja. Ali baš sam bio zadovoljan motorom. E onda sam probao cb500x i odlučio sam da mi taj više leži jer je upravljiviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 589 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, soundgarden je napisao: jel to netko vidio da se može staviti na nx500? Nisam video, ali možeš valjda da staviš na donji crash bar? Inače umor u nogama, tj kolenima je signal da je vreme za pauzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soundgarden 1 Napisano Avgust 2 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jesam gledao sam taj nc i super je taj frunk pa dct kao skuter,ali...ja volim izaći negdje na offroad po šumi ili po kamenjaru do nekog dvorca i tako,oni traktorski putevi do vikendice,stvarno kao da idem na mountbike-u...to volim,takve izlete i onda tu nc nema šta da radi,jel tako? Promenio Avgust 2 član soundgarden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5056 Napisano Avgust 2 Drug član, 2549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije Nc za off, sposobniji je Nx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2694 Napisano Avgust 2 (promenjeno) Andragog, 5266 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan NX500 ima 135mm nazad hod ogibljenja i napred 150mm. Prema tome i Fazer 600 je dobar za off. Nije pitanje da li može, nego kako će to izgledati. Promenio Avgust 2 član srbac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3560 Napisano Avgust 2 Drug član, 1684 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, soundgarden je napisao: jel vidite ove kao ,mala odmorišta za noge,ona sklopiva na prednjoj zaštiti motora? na ovoj TA je tip to kupio negdje na temu-u ili drugdje,ali ovo mi je super stvar jer sad na skuteru imam tu prednju platformu i prejeb... stvar je za duža putovanja gdje bih mogao komotno ispružiti noge prema naprijed i lagano krstariti-super stvar! jel to netko vidio da se može staviti na nx500? Imam ja ,najbolja stvar koju sam dodao na motor.Moze to na svaki kreš bar samo pogledaj malo gde ti odgovara da ti noge budu pre odabira kres bara ,tj da li ces bas tu na krešu ,moci da okačiš ove pegove.Kad nadjes kreš izmeri debljinu cevi i vidi jel se uklapa u ove dimenzije pegova (ma da oni su maltene univerzalni sa svojim dodatcima za debljinu..). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soundgarden 1 Napisano Avgust 2 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan e to je super stvar...to je zlata vrijedno na dužim putovanjima! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1153 Napisano Avgust 2 (promenjeno) Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, srbac said: NX500 ima 135mm nazad hod ogibljenja i napred 150mm. Prema tome i Fazer 600 je dobar za off. Nije pitanje da li može, neko kako će to izgledati. Nije to jedini faktor - Odlican je NX/CB500X za off, moze dosta toga. Najvise zbog upravljivosti i niskog tezista. Od 22'. godine ima nove prednje vile, 180mm clearance (sa 150/70 gumom blize 190mm, korektno) i 19/17 tockovi su od 19. godine. Taman je lepo namesten sada, pre je dosta bio losiji, nije mi se svidjao. Sa teretom do 105-110kg vi+prtljag, hod amortizera i tvrdoca su ok, preko toga postaje problem masa i vide se limiti vesanja. Ja ga bas puno vozim van puta. Samo dobre gume, jako je zabavan. Zadnji hod nije toliki problem, vise se treba paziti na vile da ih ne nabijes do kraja, i ok je. A jace su i stabilnije nego pre. Vozio sam i Rally Raid verziju, dosta se gubi na udobnosti sa RR, bude jako tvrd motor, ali moze vise da se skace i veci teret izgura bez da propada do kraja. (clearance RR-a je 20mm visi, ali ispadne manji nego fabricki kada se stavi RR skid plate), ja vozim bez skid plate-a, ali sa crash barovima gore i dole. Promenio Avgust 2 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soundgarden 1 Napisano Avgust 3 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan znači Rally raid ispada dosta tvrđi....nije to baš ok jer onda više nije tako udoban bike.Ali super je čuti da ga vozite dosta van puta za što ga i ja budem koristio,u biti za sve-svaki dan za po gradu,dulja putovanja offroad itd...baš svestran motorić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...