Milanezi 2596 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1619 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koferi dolaze kompletni sa bravicama i poklopcima, a ako hoces bravice prema svom ključu za paljenje motora onda moraš posebne bravice i ako hoćeš poklopce kofera u boji tvog motora onda doplaćuješ za te. Bar sam ja tako razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viciousdobbie 9 Napisano Novembar 29, 2023 U prolazu, 15 postova Motocikl: GSX S1000GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Vlasnik sam GSX S1000GT od februara ove godine. Koferi bez naručene oplate i bez naručenih bravica dolaze bez njih tj. ako ih ne naručite, nećete ih ni dobiti. Koferi bez istih su apsolutno neupotrebljivi. Cena kofera je bila do skoro preko 2.000eur kod nas. U HR 2.200eur (imam ponudu). Ako su sad u kompletu 1.400eur znači da su se malo opametili. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo gore realno? Mislio sam da @grafigo nije nešto dobro razumeo, ali da ti koferi budu neupotrebljivi ako posebno ne naručiš bravice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15796 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tako kod svih proizvodjaca motocikala, odnosno kod svih OEM kofera. Radi se o prakticnosti, jer ne kupuju svi nove kofere samo kada kupe i motocikl. Mnogi su zamenili kofere novim nakon ostecenja (pada), pogotovo kada se radi o enduro kategoriji. Sto bi te nove kofere kupovali sa bravicama kada mogu da ih prebace sa ostecenih starih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da, ta logika naknadne nabavke pojedinih delova nekog relativno složenijeg dela moto opreme stoji, bez sumnje... Nego, mislio sam na ono kad u startu uzimaš nov motor i uz njega npr. set kofera sa nosačima istih - ne sećam se da je trebalo da posebno "čekiraš" (naravno, i platiš) npr. poklopac kofera ili bravicu....??? Valjda se to podrazumeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Novembar 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 807 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo u off sa temom, ali opet kazem da je ovo situacija sa konfiguratora kada se porucuje nov motor i kada biras sta ces sve od opreme. Nema logike da se tu posebno prodaju koferi, posebno bravice. Za velikog Versys-a sam trazio ponudu za Grand tourer. Stavka "Grand tourer" ukljucuje par opcionih stvari, a izmedju ostalog i sva 3 kofera. Dobijena je cena sa kompletnim koferima. Nije bila cena sa koferima, pa da treba da doplacujem jos i za zelene poklopce na koferu, za bravice kodirane po glavnom kljucu... Bas da sacekam da stigne ovo kod nas i da vidim gde ce biti sa cenom kada ga spakujem da mi bude uporediv sa Versys-om. Edit: brzi bio DraganNS sa u sustini istim komentarom. Promenio Novembar 29, 2023 član grafigo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5497 Napisano Novembar 29, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je poznato, cena za GSX-S 1000GX za Srbiju će biti 15.900 EUR. Ne znam šta ulazi u tu cenu. Saznaću za sledeću nedelju kad budem pisao tekst. Promenio Novembar 29, 2023 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17281 Napisano Novembar 30, 2023 Integrisan, 5114 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1333 Napisano Novembar 30, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 11. 2023. at 15:12, yogibear je napisao: Mislim da je tako kod svih proizvodjaca motocikala, odnosno kod svih OEM kofera. Kod Honde uz kofere dolaze bravice sa kompletom pinova pa sam sastaviš pinove prema tvom ključu. A zadnji naslon i alu. maske kofera se kupuju posebno i to u boji motora. A može i bez maske, bude kofer skroz crn. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Decembar 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 11. 2023. at 16:25, grafigo je napisao: Odosmo u off sa temom Naravno nismo otisli u off, pricamo, u temi smo... tema je i dodatna oprema... Pa da nastavim pricu: Najpostenije je da ti fabrika isporuci 3 bravice (uloska) koji odgovaraju kljucu motocikla. Posle nek prodaju kofere bez bravica, pa ti montiraj ako ih kupis. Ja sam naveo taj primer, jer sam dobio uz nov notocikl 3 bravice. @grafigohocu da kazem da se u ovom slucaju slazem, cena treba da bude transparentna, pa i za dodatnu opremu. Druga je stvar sto ja ne insistiram ma tim detaljima, ne idem toliko u sitna crevca. Volim da gledam cenu klot motocikla, oprema mi je sekundarna stvar. Mozda vec imam kofere koje mogu da iskoristim npr. Zato mi je bitnija oprema koja je ukljucena u osnovni paket i u odnosu na to pravim poredjenja na konkurentne modele. Kritike ovog motocikla su svakako pozeljnje... Posebno sto pretenduje da postane motocikl godine 2024. Promenio Decembar 3, 2023 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Decembar 20, 2023 (promenjeno) Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi se jako svidja voleo bih da ga uzmem na test voznju na proleće. Ono sto po meni ne moze da parira ni jedan motor sa Bmw.om su kočnice... Vidim na nekom testu da su napred brembo kljesta nazad nissin, i ono sto sam primetio u toku voznje sa kolegom Brerom slican takav led far ima na novijem suzukiju koji bese model ima zaboravio sam, mene ubija led far u retrovizoru bas se cini da je jak... dok on tvrdi da se nocu tako slabo vidi i da je katastrofa. Treba ga probati i uzivo videti, nadam se da je veci od tracera 9gt (jer on mi je bas kao igracka neka.) Promenio Decembar 21, 2023 član Biker Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17281 Napisano Decembar 23, 2023 Integrisan, 5114 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2268 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ko će to nama danas u saalloonnn? 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano Januar 30, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od favorita pri sledećoj kupovini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo rado posedovao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 807 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Je l stigao po porudzbini (za nekoga) ili ce da ceka prvog kupca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2268 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Je l stigao po porudzbini (za nekoga) ili ce da ceka prvog kupca?Delimično. U principu klijent je uplatio depozit za plavi koji stiže u aprilu ali će doći da pogleda ovaj pa ako mu uživo crni bude podjednako lep onda uzima ovaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17281 Napisano Januar 30, 2024 Integrisan, 5114 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki i prednji farovi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Januar 31, 2024 Drug član, 807 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan I kad krecu prijave za test voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Januar 31, 2024 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva crna test vožnja. Na sajmu ne smeš ni da sedneš a tek sa provozaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2149 Napisano Februar 1, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alekre je napisao: Kakva crna test vožnja. Na sajmu ne smeš ni da sedneš a tek sa provozaš. Али зато смеш да га сликаш, и пипнеш на кварно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Februar 1, 2024 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, gledao, sedeo, shvatio da je dosta manji od mog X Cape, XR, pa i od Tracer 9 prilicno, odustao.Nizak upravljac, nema rezervoara “medju nogama”, visoki fuzasteri. Nije za 198cm i 110kg Inace, lep motor, kvalitetan, ali za nekog manjih gabarita Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17281 Napisano Februar 1, 2024 Integrisan, 5114 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve top osim ovog prednjeg kraja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Februar 1, 2024 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedino još Italijani znaju da slože motor da liči na nešto, ostali katastrofa...pogotovo Japanci, jedino Honda tu i tamo uradi lep motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 913 Napisano Februar 1, 2024 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Ružan??? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...