the_doctor 8091 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Crazy_hamster Pozrdravi Žiksa. Vidim da si se slikala na njegovom motoru. (Tomicin kum) Srećno u odabiru motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Crazy_hamster onda R1300GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3087 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Pingvin37 je napisao: Benelli sestro veruj mi, samo Benelli Podržavam, samo Tre-K 1130 može Amazonas a i ne mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3087 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ili eventualno nešto malo novije - MV Agusta TV 800 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3087 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Treće nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1564 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi gadljiva na Kineze, možda ima smisla uzeti u obzir i ova dva modela. Benelli TRK 700x Koliko vidim, zadovoljava sve postavljene uslove. Cena novog je više nego pristojna (8k EUR), verovatno je best buy u ovoj klasi. Stiže sa centralnim štenderom i dosta opreme. Veliki izbor boja (crni sa zelenim detaljima je baš cool). Visina sedišta 835mm. Jedina zamerka je da mu možda fali malo snage (69hp na 218kg, u poređenju npr. sa mojim Tracerom koji ima 74hp i samo 197kg). U principu, u poslednje vreme čujem da su ljudi baš zadovoljni ovom markom. Ja sam pre par nedelja imao priliku da probam nov novcat 502x i zaista sam se iznenadio izgledom i kvalitetom izrade. Vreme će pokazati kako se ponaša u praksi. CF moto 800MR Explore Takođe zadovoljava sve tvoje uslove. Nakrcan opremom kao najbolji GS (modovi vožnje, quickshift, podešavanje ogibljenja, ekran sa touchschreenom, RDS radar, tempomat, maglenke, štender, grejači sedišta i ručica, paljenje bez ključa... svašta nešto). Još niže sedište (825mm). Ne fali mu snage (231kg, ali 95hp). E sad, ne znam nikoga ko ima CF i nemam pojma kakva su iskustva. Motori izgledaju odlično, nude mnogo opreme, a ova marka je očigledno u uzletu u Evropi. Iskopirali su najbolje od svih moto proizvođača i nude dosta za pare... ali će im sigurno trebati vremena da izgrade reputaciju. Nadam se da nisam odmogao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2439 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ima novo, sediste 770mm https://www.webbikeworld.com/2023-bmw-f750-gs/ https://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw-f750gs-22.html https://www.polovniautomobili.com/motori/21736404/bmw-f-750-gs-akcijski?&show_date=true https://www.polovniautomobili.com/motori/21844405/bmw-f750gs-akcija?&show_date=true Promenio Octobar 4, 2023 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 128 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog,pozovi Auto MG Commerc u Nišu i zakaži test vožnju za Cfmoto 800 MT.Ja sam ga vozio i bio oduševljen! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6436 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, MrD je napisao: CF moto 800MR Explore Takođe zadovoljava sve tvoje uslove. Nakrcan opremom kao najbolji GS (modovi vožnje, quickshift, podešavanje ogibljenja, ekran sa touchschreenom, RDS radar, tempomat, maglenke, štender, grejači sedišta i ručica, paljenje bez ključa... svašta nešto). Još niže sedište (825mm). Ne fali mu snage (231kg, ali 95hp). E sad, ne znam nikoga ko ima CF i nemam pojma kakva su iskustva. Motori izgledaju odlično, nude mnogo opreme, a ova marka je očigledno u uzletu u Evropi. Iskopirali su najbolje od svih moto proizvođača i nude dosta za pare... ali će im sigurno trebati vremena da izgrade reputaciju Zaboravio si najbitnije: KTM agregat, Bosch elektronika, KYB ogibljenje, j.juan (brembo) kocnice Htedoh i ja da ga predlozim, malo je manji od v-stroma 650 i trenutno je na popustu. Ja licno prezadovoljan motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1623 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Gledano ponudu na trzistu iskljucivo kinezi su dostupniji prosecnom dzepu. Da li neko ima podatak koliki je udeo prodaje na balkanu, istocna evropa. Odnos kineskih motora i ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Octobar 5, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Sharky - Alex said: Zaboravio si najbitnije: KTM agregat, Bosch elektronika, KYB ogibljenje, j.juan (brembo) kocnice Htedoh i ja da ga predlozim, malo je manji od v-stroma 650 i trenutno je na popustu. Ja licno prezadovoljan motorom Nemojte da to za agregat spomenete nekom od KTM zvaničnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Octobar 5, 2023 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji idealan motocikl? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Octobar 5, 2023 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je kao ona tema : Da li postoji idealna žena? Ne. Svaka ima svoje pozitivne i negativne strane samo zavisi da li možemo da se prilagodimo i živimo s' tim Ili odemo u drugu krajnost i besomučno menjamo žene (motore) tražeći idealnu... A takva ne postoji. 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 68 Napisano Octobar 5, 2023 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam definitivno za ovo drugo. Makar kad su žene u pitanju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nijema ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6436 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Treba krenuti od sebe, prst na celo i razmisliti kakav motor/zenu zelimo i za koju namenu. Koleginica zna kakav motor zeli, samo da joj pomognemo da suzi izbor. Sto se zena tice ne znam kakav joj je ukus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1516 Napisano Octobar 5, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da koleginica ima više iskustva od većine kolega koje je savetuju ovde 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2439 Napisano Octobar 5, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od tebe sigurno ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1516 Napisano Octobar 5, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i šta sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2439 Napisano Octobar 5, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Daj onda neki savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1516 Napisano Octobar 5, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @srbac Kakav savet? Na tvoju konstataciju da ima više iskustva od mene, napisah da ima. A čak i kada bih imao koristan savet za koleginicu, nema potrebe da je ja savetujem, jer ste tu vi sveznajući, dežurni savetodavci da je posavetujete. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4088 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 476 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Hrckice, evo kolega prodaje gs 800. Jest star 10 leta, al propeler je kao vino. Savet- kacigu skidati samo u garazi ili po mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne računam skutere, za svojih 28 godina vozila sam Kawasaki ER6N (školski) Hondu CBR 600 FS i sad CBF 1000, pa dajem sebi za pravo da švrljam ovde svaki dan. Da se držim teme, jednu važnu stvar bih napomenula, a to je da sedište bude negde oko 80cm, poželjno i niže, kažem jer smo koleginica i ja slične visine (jesam kraća za par centimetara). Zato je meni enduro odmah pao u vodu kao izbor, nemam nikakvu sigurnost da prstima pipam podlogu. Da je drugačije, Africa Twin bi bila u garaži. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1331 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Motor birajte shodno svojim prohtevima i potrebama. Idealan motocikl kao i bilo sta drugo u zivotu jednostavno ne postoji. Moramo biti spremni na kompromise. Ako u svojoj glavi razgranicite za sta vam je motor potreban, bice vam skoro pa idealan i brzo ce te se zaljubiti... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, citajuci uvodne postove autora teme, nekako se Tuareg namece kao optimalno resenje i resenje koje ‘čekira’ ponajvise kriterijuma. Da naglasim da nisam veliki znalac i da nemam mnogo staza u ovom nasem moto svetu, ali zdrava (moja) logika mi namece Tuareg. Za moj ukus je i lep motor. Slatke su ovo muke na kojima bih i ja voleo da budem (mid range klasa minimum i novo iz salona uhh). Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...