aleksandarkok 9 Napisano Četvrtak u 12:45 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: ceka se isporuka Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola m kaparisao sam 450mt ali sam se predomislio i zamenio za 700mt 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4131 Napisano Četvrtak u 13:48 BJB Maxi Scooter Club, 1302 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Kakvi su ovi iz Novog Sada? Odlični, ne znam jel bi motor pregurao garantni rok da ga niko sem njih ne dira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 191 Napisano Četvrtak u 16:32 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan CF salon u Beogradu neće raditi do 9.5.2026. Ovo nam govori da verovatno neće biti ni isporuke motora ni par dana nakon otvaranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markodex 0 Napisano pre 13 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, nov sam u ovoj temi i generalno u ovom svetu, ali probacu da doprinesem svojim iskustvom, u salonu u Kragujevcu, Nikom konkretno sam pitao za cf 700mt, sve sto je bilo i salonu je prodato, a cekala se nova tura(to je bilo pre nekih 10tak dana), na pitanje za koliko mogu da ocekujem nove motore kod vas, dobio sam odgovor izmedju mesec i mesec ipo dana, po sistemu spreman je za preuzimanje. Kroz par dana planiram da odem i rezervisem/kupim motor u zavisnosti sta ce me sacekati tamo, u nadi da ih jos ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...