aleksandarkok 16 Napisano Avgust 10 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju kako da narucim komunikator za BG, cini mi se dobra cena? Site je louis-moto.com Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 713 Napisano Avgust 11 Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, aleksandarkok said: Jel ima neko ideju kako da narucim komunikator za BG, cini mi se dobra cena? Site je louis-moto.com Access Denied WWW.LOUIS-MOTO.COM poruči da ti stigne brzom poštom, ja sam naručivao više puta raznu robu, i cena je bila oko 25 e, a stiže za oko 3 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 16 Napisano Avgust 11 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko DE prevoz nalog, a da je iz BGa da mi naruci? DE prevoz ne prima nove clanove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 16 Napisano Avgust 12 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam preko Instagram naloga Transport iz Nemacke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 52 Napisano Avgust 15 U prolazu, 83 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa zamenom guma, da li neko ima informaciju? Ja sam obavešten pre 3 meseca i evo ništa do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6674 Napisano Avgust 15 Ne silazi, 5373 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Za podešavanje lanca imate u korisničkom uputstvu kako se tačno šteluje. Ako se ne varam, za 800MT je da je motor na ćopavoj, i tada se meri. Ako imate kvik šifter, poželjno je da je lanac uvek propisno zategnut inače kvik šifter ne odradi lepo, oseti se jači udar (to je kod svih mtooras QS, ne samo kod CF-a). Nakon zatezanja na ćopavoj, kad ispravite motor deluje na oko kao da je pretegnut, ali zapravo nije (to možete utvrditi tako što ga naslonite na zid i prstima pomerite lanac gore dole, da vidite da ima dovoljno slobodnog hoda). Uglavnom, OEM lanci smo zaključili da nisu najkvalitetniji (iako je reč o DID-u), na 800MT sam zamenio na oko 15.000 km. Neki izdrže manje - neki više. Lančanici su okej kvaliteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 280 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan JUče svratio do gevare u vrčinu da kupim filter vazduha i sajlu kvačila (kao rezervnu), naravno da nema...pitanje, kako bi mi zamenili filter vazduha na redovnom servisu? Ili možda ne bi ni zamenili? Ne mogu da opišem kolko se nerviram... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 495 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako. Izvadili, malo izduvali i vratili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4967 Napisano Avgust 18 BJB Maxi Scooter Club, 1460 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Uživo iz Guevare Istu priču sam imao sa ovlascenim za Voge u NS, nemaju ništa od delova za servis i ne znaju kad će imati jer "znate to ide preko glavnog uvoznika a mi baš i nemamo neku saradnju" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25184 Napisano Avgust 18 Integrisan, 8170 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da sacekam Gledao sam malo na Wemoto sad imaju cfmoto al nije bas bogato delovima. Npr. za 30 god. starog japanca porucis set za reparaciju kocnica, karburatora, releje,reglere itd... Ima i za ove al na Uncle Wang. Na motorcycleparts jos nema kineza. Tipa da porucis neki sraf ili te sitnice. Zar nema vec aftermarket filtera vazduha za Kineze? Hiflo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25184 Napisano Avgust 18 Integrisan, 8170 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je suludo da neko na lageru nema pisljivi filter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6972 Napisano Avgust 18 Nemanja Stojanović, 1877 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od razloga zašto sam se vratio sa CFa na Hondu je Guevara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25184 Napisano Avgust 18 Integrisan, 8170 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su momci iz NS, Tago? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4967 Napisano Avgust 18 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1460 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Zar nema vec aftermarket filtera vazduha za Kineze? Hiflo? Naravno da ima svega, ali je i dalje suludo da ovlasceni nema osnovne stvari. Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Kakvi su momci iz NS, Tago? Odlični verovatno da se ode u kafanu s njima, servis je tuga. Mada što se tiče konkretno 450MTa, to je već model gde se garancija batali odmah i mirna glava kod normalnog majstora. Ja sam isto i za Voge uradio Promenio Avgust 18 član andrej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 76 Napisano Avgust 18 U prolazu, 89 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Africa XRV750 RD07 / CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima na aliexpress i obicni i protocni. Ja sam stavio protocni, top kvalitet u odnosu na fabricki koji je obican sundjer. Versys 650 ima slican filter, ali ne znam da li odgovaraSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 280 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima na Aliju, staviš protočni i izgubiš garancijuПослато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 76 Napisano Avgust 19 U prolazu, 89 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Africa XRV750 RD07 / CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam samo 2 servisa u ovlascenom i skapirao da od njihove garancije i lagera delova nema nista. Ispustili mi ulje i skapirali da nemaju na stanju filter za ulje… Svakako mislim da je visa matematika za njih da zamene filter vazduha i svecice pa sam zamenio samSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 280 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Može neko da stavi info u vezi opoziva za gume, gde da nađem zvanični info, pitam za kolegu Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 52 Napisano Avgust 19 U prolazu, 83 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Obavešten sam putem telefonskog poziva, nakon toga su mi prosledili mail sa informacijom. Proslediću ti putem PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1363 Napisano Avgust 20 (promenjeno) Drug član, 1048 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: cf moto 700mt Prijavi odgovor kao problematičan On 8/19/2026 at 8:24 AM, jbone said: Uradio sam samo 2 servisa u ovlascenom i skapirao da od njihove garancije i lagera delova nema nista. Ispustili mi ulje i skapirali da nemaju na stanju filter za ulje… Svakako mislim da je visa matematika za njih da zamene filter vazduha i svecice pa sam zamenio sam Sent from my iPhone using Tapatalk Dok čekah da stignem na red za prvi servis, gledao ,,majstore" kako servisiraju nekom kolegi KŠ/KG neki CF naked nisam zapamtio koji je , valjad neko čudo od 800ccm. Elem, da mu dotegne lanac, skinuo šplentu i odvio točak, dotago lanac i reko mu teraj, lik sede, ja vičem bar mu stegni maticu kad već nisi stavio osigurač, da ne bude onaj vic nakon zamene guma, majstore ako si još živ dotegni šrafove na felnama, mi zaboravili ... Naravno pitanja koja sam iamo nemaju odgovore-tipa Gde se šteluje svetlo i kako da ga spustim- kaže pa ne znam , tu je negde, ajd da pogledam, al mnogo je teško.... i par sličnih stvari Staje 3.2 l ulja, ostatak od 800ml koje su uredno naplatili ne vidiš i td, itd... ah da i dva sata radna majstora, a sve gotovo za 15 min , tuga Promenio Avgust 20 član zodini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 52 Napisano Avgust 20 U prolazu, 83 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Koji servis je u pitanju? I meni u NS dva puta uredno naplaćuju 3l ulja iako staje 2.3 (lepo piše na dekli motora). Ako i sipaju iz kantice od po 1l treba da stave ostatak ulja u kofer ili da donesu i pitaju da li želite da Vam ostavimo negde jer smo uredno naplatili to. Mislim da litar košta preko 3000 din. Znači 3 motora naplate i za 4 im ostane 100% zarada na ulju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3303 Napisano Avgust 20 Andragog, 5839 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto placate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...