Jump to content

Moto Zajednica

CFMOTO 700 MT

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7896 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Nek prvo napune lager pa onda neka prodaju, a ne da prvo pokupe pare pa onda: Sad će, sad će... i šta posle da očekuješ od njih što se tiče servisa, potrošnog materijala i ne daj bože nekih konkretnih delova... bolekurcija.

Promenio član Disko Nindža

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 7700 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
2 hours ago, kvaicnenad said:

Moj kum je za vreme sajma kaparisao 700mt, u tago moto centru u Novom Sadu, i tada je bilo reci da su motori na carini i da ce brzo biti. Dva dana nakon kaparisanja je resio kredit i banka im je uplatila novac za motor. I onda krece, te za nedelju dana, te za dve, on popizdi i ode i onda druga prica krece. Ne znaju kad ce biti motor, oni informacije dobijaju od gevare kao glavnog uvoznika, oni musterijama govore to sto njima gevara, strpite se itd itd...

Nedelju dana kasnije ode u banku i pita kako ide procedura jer hoce da odustane od kupovine. Kazu mu da banka nema nista sa tim, oni su njima uplatili pare, oni te pare treba njemu da vrate na racun i to je to.

U ponedeljak je bio i rekao da hoce da odustane od kupovine jer ceka motor vec 2 meseca i nema nikakve naznake kad ce motor doci. Uz malo natezanja kako ne mogu da vrate pare, jer je to pranje para, i da oni moraju sa bankom da vide, kako to da se izrealizuje... Sutradan mu uplacuju pare na racun.

Tako da eto njegovo iskustvo sa tago moto centrom je katastrofa.

Bogme izbacio sam 450MT iz opticaja do daljnjeg.

• prisutan, 1358 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Drže lagere na nuli, pa naručuju.. totalno loša reklama, i loše po moguće kupce. To govori koliko zapravo ne vjeruju u prodaju istog. A kao nekakvi zastupnici !?

• Drug član, 1525 postova

Takvog tipa lagera retko ko ima. Osim za modele koji nisu toliko popularni. 

Kada smo preuzimali KLE Cule je rekao da je tražio 60 (ili čak 70) KLE-a, da su mu odobrili 40 a stiglo 20.

Mogu uvoznici da kažu, "nemamo, pratite na sajtu kada stigne isporuka" ali mislim da to neće da se desi. 

• prisutan, 1358 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Jedno je nula a jedno je 20 kom. Daj barem nešto..  Doduše ja sam TRK-a čekao jedno  2 mjeseca, ali sam ga naručio na vrijeme, da mi slučajno ne zjb. u sezoni, da ne ostanem bez motora. A MT 700  je baš povoljan motocikl, pa morali su računati da će se dobro ili barem relativno dobro prodavati. Znam da je MT 450 planuo..

• Drug član, 1525 postova

To za Culeta sam rekao iz razloga što i njima neko odobrava koliko motora dobijaju.  

I ovaj KLE je čekan ...pa evo od marta (dve nedelje posle sajma je uplaćen). I isto je bilo....za 15 dana....za 21 dan....sledeće nedelje....eno ga brod obilazi Rt Dobre Nade....itd.... 

To im je takva trgovačka fora. Pogotovo to kažem jer je Cule stvarno ok lik ali jbga....ne može bez toga. 

Inače je prošle godine momku isporučen MT800 (ako se ne varam) u avgustu a plaćen na proleće 🫪

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja