mick 3263 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Fino urađen motor…ima snage ali je i težak. meni je maallo owerkill za grad ali se jako lepo vozi. Mislim da će biti pun pogodak za duže rute. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5740 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 2013 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, aca-pn said: Pa što bi uopšte probao ako nisi potencijalni kupac ? A što da ne? Ta test vozila i služe da se probaju, da se promoviše model, da se priča o njima. Valjda je i distributerima cilj da ga što više ljudi vidi i proba? Svakako neko možda i postane potencijalni kupac posle vožnje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17186 Napisano Mart 26, 2024 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, aca-pn said: Pa što bi uopšte probao ako nisi potencijalni kupac ? A sto ne? Eto da vidim kakav je motor u odnosu na one sto sam vozio. Jednostavno interesuje me. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije kupac danas, ali ako mu se za meseg dana ćefne biće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 281 Napisano Mart 26, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, aca-pn said: Pa što bi uopšte probao ako nisi potencijalni kupac ? Ako ti je to logika, ja ne znam kako bih se oženio (ili ona udala) 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12929 Napisano Mart 26, 2024 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oženio bi neku razvedenu od proverenog forumaša 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Alekre je napisao: Oženio bi neku razvedenu od proverenog forumaša По могућству са мало километара и да није пуно разгажена и разлокана.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1698 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Немања je napisao: По могућству са мало километара и да није пуно разгажена и разлокана.. Malo presla, ide dalje jer vlasnik nema vremena da je vozi... Ili sto bi rekli vec pet godina stoji u garazi. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8111 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Može i zamena, samo realne ponude... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dragom Bogu pa vam žene/đevojke ne zadiru u intimu foruma! Jer u suprotnom bi bilo... 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron 3 Napisano Mart 28, 2024 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3/24/2024 at 9:28 PM, Motorcyclist said: Ima par razloga, al koliko sam cuo ti si odgovoran za test motor tj. nije kasko osiguran sto me je odbilo. Ja imam staza na motoru al kako kazu djavo ne spava. Ne bitno mojom ili tudjom krivicom ostetim motor, ja placam? Neka hvala. Ovo je isto kada sam išao na probnu vožnju TRK 502. Toliko sam bio u nekom strahu da ću nešto da sjebem ili da se skršim kao da sam prvi put u životu seo na motor. Bukvalno sam otaljao probnu vožnu, posle kad su me drugovi pitali kako je bilo ja reko nemam pojma A papira sam potpisao kao da podižem kredit za penthaus u BGH2O Promenio Mart 28, 2024 član baron 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 73 Napisano Mart 28, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan У НС на Новосадском путу ми нису тражили било какав потпис. Власник салона ме је питао како се зовем и да му покажем возачку, да имам А категорију. То је било све. Рече да је прошле године морао платити казну због пробне вожње неког лика. Promenio Mart 28, 2024 član cika miloje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Mart 28, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo vratimo na temu, jel neko ko je vec preuzeo motor isao na neku duzu voznju? Meni stize motor 15og Aprila i nakon razrade kotora, odnosno prvih 1k km, planiram da idem na duzi put do Slovenije, Austrije. Pa me zanima da li je vec neko isao na neki duzi put. SporCki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano Mart 28, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, pirkee je napisao: Da se malo vratimo na temu, jel neko ko je vec preuzeo motor isao na neku duzu voznju? Meni stize motor 15og Aprila i nakon razrade kotora, odnosno prvih 1k km, planiram da idem na duzi put do Slovenije, Austrije. Pa me zanima da li je vec neko isao na neki duzi put. SporCki pozdrav Ja sam nešto sitnije išao tipa do Golupca...sa fabričkim setovanjem motor je više sport turer. Bukvalno se ogibljenje lepi za asfalt...tako da ti neće biti problema po tim putevima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemke1706 91 Napisano Mart 29, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto uradio par dnevnih tura. Lepo ide kroz krivine, a na autpoutu je veoma stabilan. U par navrata me je uhvatila i kisa, medjutim gume su drzale bez problema (doduse nisam ni je nesto jako vozio tad). Imam neku duzu turu u planu uskoro, mada ne sumnjam da ce se dobro pokazati. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Mart 29, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2024. at 13:00, baron je napisao: Ovo je isto kada sam išao na probnu vožnju TRK 502. Toliko sam bio u nekom strahu da ću nešto da sjebem ili da se skršim kao da sam prvi put u životu seo na motor. Bukvalno sam otaljao probnu vožnu, posle kad su me drugovi pitali kako je bilo ja reko nemam pojma A papira sam potpisao kao da podižem kredit za penthaus u BGH2O U septembru ili oktobru 2021. brat se zagrejao za gs 1250, odemo do BMW-a na Adi, hteo on da proba, lik nam istera neki onaj zlatno crni, 40 Years aniversary, tako nešto, izvozao brat klaj klaj, sve ok, vratio se, ja nit' para nit' želje da probam, a silom prilika sam terao i lc1200 i vazdušnog. Na insistiranje čoveka-prodavca, kulturan, proćelav tip, video sam ga na sajmu ove godine, ima tu negde oko 40 godina, rešim da probam, u dynamic modu, posle te probe i prvog semafora, gde sam skrenuo levo ka Žarkovu, gs je već išao na zadnjem. Malo je reći da sam posle te probe od 20ak km promenio mišljenje o ovom bmw-u. Treba probati svakako. Kinez (QJ) ne izgleda loše uopšte, gledao sam ga na sajmu, lep paket za normalne pare. Što se tiče benelija TRK 500 ili 502 kako god, mislim da su ga puni oglasi jer nije ozbiljan motor. Premalo snage i kubika, prekratak prenos, na autoputu nedovoljno za neku putnu brzinu, za dvoje natovaren isto preslab. Solidno se pokazao u smislu pouzdanosti, ali džabe kad nije dovoljno jak, brz, ne mislim na ubrzanje, već na neku putnu brzinu, a putni je motor. Kada sam to ovde izjavio one godine kada je motor izašao, mnogi su me napljuvali, a sada su mnogi od tih promenili za jače, pitam se što... Ovaj 650 je već ozbiljnija priča i on može da posluži umerenim vozačima i na duže staze. U priči Kina vs Japan, ja sam i dalje na strani Japana, malo iz predrasuda jer Kinu pamtim iz doba sprinta i keeway-a koji su novi koštali po 1200 evra i bili krš živi. Ovo je sad već ozbiljnije mnogo, sa jačom cenom i svim, ali predrasude su čudo. Poverenje se čas izgubi, a godinama se gradi. Ja ću sačekati da drugi budu ti koji testiraju, do tada teram polovno made in Japan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17186 Napisano Mart 29, 2024 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan 525DSX bi trebalo biti nesto kao i TRK, samo sa manje kila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Mart 29, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali opet ne vidim svrhu tog motora. Za gradskog zvrka, 35 kw je dovoljno snage, ali za putni enduro nije. A kinezi mahom prave motore u adventure segmentu, jer je trenutno najtraženiji/najpopularniji. I onda dobiješ motor koji izgleda kao pravi za bespuća, a ustvari nije jer je slab. Pa se gomila početnika zezne, jer jbg ljudi ne znaju, novi su u ovom svetu, a svi misle da je 500 kubika dovoljno dok posle mesec-dva ustanove da ipak nije i eto ih puni oglasi. I ogromna je razlika izmedju 35 i 55 kw u moto svetu, makar po mom mišljenju. 55 kw je umerenom vozaču dovoljno za većinu prohteva, da tera 130-140 na autoputu opušteno, da ponekad potera suvozača, da izadje na planinske uspone i sl. 35 kw je dovoljno za grad i radijus od 40ak km oko grada, a ne za putovanja zbog kojih svi i kupuju putni enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12929 Napisano Mart 29, 2024 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Budite realni, šta očekujete od pregojenog motocikla od 500 kubika? Većina je vozila KLE500, TA600, itd. Ne može iz tog odnosa snage i težine da bude drugačije. Za razliku od tih starih motora ovi novi fizički izgledaju kao veliki motori a zapravo to nisu. Fejk proizvod koji nije ni za šta. Mada ljudi kupuju. Veliko je, ima TFT, ADV look... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 29, 2024 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Vracamo se na pricu da niko nigde ne moze bez 8000 kubika i milion konja. Ljudi, budite realni, to je motor od 500cc, naravno da nije idealan za put (kako god izgledao) i ne moze da juri, ali je 500cc i moze ko ne zuri nego uziva Btw, trujemo temu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1885 Napisano Mart 29, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja i dalje mislim, polazeći od sebe naravno, da je i tih 35 kw dovoljno za nekoga ko nije zahtevan. Čuj, ne možeš na put bez 70 konja, pa ljudi moji ko to kaže? Možeš sa 50 konja,natovaren ko konj i sa suvozačaem da stigneš gde god hoćeš. Manje je udobno, potrebno je mnogo više koncentracije i planiranja u obavljanju nekih radnji pa i to dodatno umara ali nemojmo sada praviti da je 50 konja sranje. Može i oko sveta. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Mart 29, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno, ranije se išlo jawama i tomosima na more, u Nemačku,... Ali, to ne treba da bude upakovano u maxi enduro odoru. Primer, kao kada bi u porše targu stavili agregat od 1400 kubika. Jebeš ga ne ide, ne služi svrsi. A realno, jako je mala razlika u ceni proizvodnje izmedju 500 i 600 kubika. Jebeš putni enduro koji se muči na 130 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano Mart 29, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se opet uvaljuju neki stari pljuvači…avioni, kamioni i debele koke! Eto ja sa ubogih 500cc prođoh region. Od Trebinja, preko Dubrovnika, H.Novog, gornje CG i primorja, Sarajeva…okolnih planina, Banje Luke, Semberije, Peštera, Dunavske i Jadranske magistrale, Transalpine i td. sa sve hiljadarkama! I gle čuda preživeo je bez i jednog kvara!!! Ekipa uvek na okupu!!! Sva sreća pa je ovih dana mišljenje kao gaće…pose..s se pa promenis gaće. Manite se glupih teorija…praksu gledajte!!! 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Mart 29, 2024 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I onda si video da je kanta, prodao ga i kupio motor od 650cm3Sent from my M2101K9G using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12929 Napisano Mart 29, 2024 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to okej, ne bi se prodavali da ljudi to neće. Problem je što se neko prevari i preceni kapacitete tog motocikla. Izgleda veliko, robustno a zapravno ima ozbiljne kompromise koje vešto krije. Zato što nema nikoga ko je objektivan da kaže u recenziji motora, da to nije motor za dvoje i tri kofera niti može da krstari 150 na otvorenom ceo dan a da te ne umori. Pa čovek iz toga razume da li se uklapa u to ili ne. Ništa tu nema loše, nije sve za svakoga. Dok ne budu počeli da guraju kompresore u 500 i 600 kubika, onda će biti druga priča. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...