Jump to content

Moto Zajednica

Nemke1706

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    QJ SVT 650X

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nemke1706's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

54

Reputacija u zajednici

  1. U mom slucaju ono sto je dosta uticalo na odluku izmedju Vstrom 650 i SVT je polozaj sedenja. Na Vstrom nisam mogao da sedim 15min u salonu a da me kolena ne zabole. Dzabe to sto je agregat pouzdan, kad cu ja da crknem nakon 2 sata voznje. Naravno to je moglo da se resava stelovanjem i dodacima, ali kad vec SVT odgovara 90% u geometriji plus kompletno opremljen sa kofereima i dodacima kosta 8000e, stvarno ispada da je dobar izbor. I uostalom za sad nikom jos nista ozbiljno nije crklo da je zahtevalo garanciju. Dok se tako nesto ne desi, za mene je kao najbolji Japanac.
  2. Idem istu rutu za 2 nedelje
  3. Super ako ti radi. Kod mene ne funkcionise. Ja sam moj uzeo u Decembru i koliko sam razumeo iz nekog od prethodnih postova ovi malo stariji motori nemaju taj softver koji to podrzava.
  4. Page Not Found - Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM Uzete ove sa Alija. Uradjene u Autoprometu. Naravno, ostaje da se testira koliko ce da traju. Medjutim, koliko deru ovde kod nas, iskreno i ne brinem. Deluju kvalitetno, imaju ok reviewe. Na dodoir ne deluju jeftino, instalacija deluje ok. Mana je jedino sto se mogu upaliti i dok se ne da kontakt, pa treba biti obazriv da se iskljuce ne vreme.
  5. Stavljene i maglenke, ostaje samo da se vozi!
  6. Meni su maglenke stigle pre neki dan. Pre kupovine sam se cuo sa Autoprometom bas oko garancije i svega. Rekli su da maglenke nisu problem sto se garancije tice i jos ponudili da oni ugrade. Zakzao sam za par dana pa cemo da vidimo...
  7. Izaslo me je 45e. Sve preporuke.
  8. Da, oseti se kod zadnjeg cilindra, pogotovo ako se vozi u gradu. Ali posto je V agregat, kapiram da je to normalno. Sve je to bilo super tokom zime, ali sad kad je sunce udarilo, oseti se
  9. Ha, i ja videh 2 na putu do Ivana kod Visnjice. Jedan je imao crni vizir...
  10. U mom slucaju turbulencija je bila duz cele kacige i znala je glava da vibrira na autoputu. Sad udara samo u vrh kacige. Svakako 10x podnosljivije nego ranije. Od ovih useka sa strane vetar malo udari u ramena, ali ne predstavlja nikakav problem.
  11. @mick Hvala puno za onaj raniji post sa slikom vizira kod gosn. Ivana. Juce sam ja otisao da odradim i ispao je bas super. Cak je koristio sablon koji je bio za tvoj motor i ja sam dodao +1cm u visinu i sirinu. Danas se provozao i ispod jakne samo znoj......znaci radi posao
  12. Ja sam isto uradio par dnevnih tura. Lepo ide kroz krivine, a na autpoutu je veoma stabilan. U par navrata me je uhvatila i kisa, medjutim gume su drzale bez problema (doduse nisam ni je nesto jako vozio tad). Imam neku duzu turu u planu uskoro, mada ne sumnjam da ce se dobro pokazati.
  13. Isto i kod mene, ja sam uzeo u BG, samo kontakti i pozivi, nista drugo. Cak sam i probao aplikaciju za TRK medjutim kaze da nije kompatibilan.
  14. Ja sam dodao jos 1000km od prethodnog posta, sad sam na 2k. Iskren da budem, sto ga vise vozim, sve vece je uzivanje. Motor radi bez greske. Kad se izadje na put, prestanu sve polemike oko toga da li je kinez ili ne....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja