mick 3518 Napisano Februar 3 (promenjeno) Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Gordak985 je napisao: Bio sam ubeđen da je i običan 17/19 samo da ima aluminijumske felne. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Koliko znam ne pakuju alu točkove na 19 inča....sad si me zabunio...moram da proverim. u pravu si...ladno im je 19/17 točak na oba modela!!! Onda ne znam da li ima razlike u visini...možda može nešto da se podesi kroz ogibljenje. Promenio Februar 3 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2607 Napisano Februar 3 Drug član, 1279 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao X i odličan je ali definitivno povisok za mene. Pre neki dan sam samo seo na običan i delovao mi je znajačno niže, tipa oba stopala na zemlji, što na X ni izdaleka nije bio slučaj. Pozvaću ih ovih dana pa pitati, ili bolje otići kad budu imali oba modela u salonu. Svakako Zontes 703f moram probati :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Februar 3 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Gordak985 je napisao: Ja sam probao X i odličan je ali definitivno povisok za mene. Pre neki dan sam samo seo na običan i delovao mi je znajačno niže, tipa oba stopala na zemlji, što na X ni izdaleka nije bio slučaj. Pozvaću ih ovih dana pa pitati, ili bolje otići kad budu imali oba modela u salonu. Svakako Zontes 703f moram probati Sent from my SM-S911B using Tapatalk Mislim da u AP imaju jedan u salonu sa alu felnama...a Zontes ne znam koliko će ti odgovarati...veći je za nijansu od X. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8655 Napisano Petak u 10:46 Drug član, 893 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, da ne listam silne strane unazad, centralni štender, ima li neko rešenje za ovaj model? Hvala unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Petak u 11:20 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, the_doctor je napisao: Ekipo, da ne listam silne strane unazad, centralni štender, ima li neko rešenje za ovaj model? Hvala unapred. Može da se postavi ima dole na ramu poziciju za centralni...ne znam cenu, nakon kupovine ''druge nožice'' nemam više potrebu za centralnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8655 Napisano Petak u 11:23 Drug član, 893 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Daj neki link za nabavku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Petak u 11:51 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam neki sajt sa delovima za QJ ali nisam više tražio kad sam nabavio dodatnu nožicu...ako pronađem negde sajt puštam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 465 Napisano Petak u 12:03 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja il sam slep ili glup, uglavnom, gledao sam puno puta donji deo na našim motorima i nisam našao ništa što bi moglo da se uradi da se napravi centralni štender.... Ne bi bilo loše da takvo šta ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1338 Napisano Petak u 12:58 prisutan, 1156 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ispratio baš, ali ako vam treba centralni štender , imate Cosmo shop iz Soluna. 40 eura je dostava. Ja za TRK-a naručio. Stiglo za nekih manje od mjesec dana. Mislim da imaju dosta djelova za Kineze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Petak u 14:34 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vladmoll je napisao: Ja il sam slep ili glup, uglavnom, gledao sam puno puta donji deo na našim motorima i nisam našao ništa što bi moglo da se uradi da se napravi centralni štender.... Ne bi bilo loše da takvo šta ima... Pogledaj dole ispod proširenja auspuha za katalizator...imaš u ramu poziciju za centralni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 83 Napisano Petak u 17:22 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Možda na ovu ušku, ne znam šta se tu kači, ali ajde budi pametan koji centralni štender odgovara? @mick Kakvu dodatnu nožicu koristiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 311 Napisano Petak u 17:40 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja treba da kupim zadnji stender, kad perem motor i lanac da podignem zadnji tocak, posto perem u dvoristu sa karcher-om. Cekam u Lidlu da se pojavi, jer je jeftiniji nego u moto radnjama. Za podmazivanje sam uzeo kopiju cobre nemo. Vredi svaku paru. Tako da sam resio potrebu sto nema centralni stender. Moram kada budem sreo nekog kolegu na putu sa ovim motorom da uporedim bocnu nogaru, meni deluje da mi je previse nagnut motor kad je na bocnoj. Honda mi nije bila toliko nagnuta, ili se ja tripujem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Petak u 17:43 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @lukaimasa mislim na ovaj donji deo kčenja pre.. A ovo sam uzeo...ok radi posao. Imao sam i ranije slično neko lik u Obrenovcu je pravio ali sam nekom dao i više nisam video taj alat. https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099654201670&sku_id=17592733458947&_x_sessn_id=ol4egvgsiq&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1738950092144_wafvun3pm3&refer_page_sn=10045 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 311 Napisano Petak u 17:46 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to sebi napravio od stare dizalice za auto, bila mi visak, vukla se po radionici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Petak u 17:47 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, kvaicnenad je napisao: Ja treba da kupim zadnji stender, kad perem motor i lanac da podignem zadnji tocak, posto perem u dvoristu sa karcher-om. Cekam u Lidlu da se pojavi, jer je jeftiniji nego u moto radnjama. Za podmazivanje sam uzeo kopiju cobre nemo. Vredi svaku paru. Tako da sam resio potrebu sto nema centralni stender. Moram kada budem sreo nekog kolegu na putu sa ovim motorom da uporedim bocnu nogaru, meni deluje da mi je previse nagnut motor kad je na bocnoj. Honda mi nije bila toliko nagnuta, ili se ja tripujem... Ja imam Lidlov i maaalo je uži...mora baš da se nacentrira kako ti ne bi kačio zadnju felnu jer onda ne može točak da se zavrti. Imaš po ok ceni na KP stendere koji rade posao...prave ih ljudi. Imam original Cobru...nije mi se nešto pokazao. Da bi savršeno radio trebalo bi napraviti dve kapaljke jer ovaj sistem sa jednom kapaljkom ne podmazuje dobro drugu alku (unutrašnju). Nikako da se nakanim da probam na 3D štampi da odradim duplu...tj čekam @pirkee da se seti Nogara ima ok ugao...samo proveri da li su svi šrafovi na ćopavoj pritegnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja14 23 Napisano Petak u 18:15 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: QJMOTOR SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo ako je nekom od koristi ja sam uzeo ovaj garazni stender za zadnji tocak da podmazujem lanac i ostale potrebe. Jeftin a jako fino izgleda i moze lepo da se podesi sirina za motor. https://share.temu.com/3vwenxp8meA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Subota u 00:24 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam original Cobru...nije mi se nešto pokazao. Da bi savršeno radio trebalo bi napraviti dve kapaljke jer ovaj sistem sa jednom kapaljkom ne podmazuje dobro drugu alku (unutrašnju). LNisi ti tu nesto dobro napravio, imam i Scotoiler originalni i kinesku kopiju Cobre, imao sam i handmade podmazivac i svi su lepo čistili ceo lanac i podmazivali rolnice jako lepo, a onda sam čuo od ovih što su za Scotoiler kupili podmazivac sa dva kraka da podmazuju isto kao i standardna. Fora je samo fino ga namestiti da baca i pod uticajem sila on sam onda podmazuje celu rolnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Subota u 14:35 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi na milimetar sam ga podešavao...prosto drugu stranu ne podmaže dovoljno. Ne odričem se Cobre naravno samo smišljam kako da napravim sistem sa dve kapaljke. Podmazivač je sasvim dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 465 Napisano Subota u 21:00 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Pitao na mob AI imali il nema centralni štender....računam AI je ipak pametniji od mene.....kaže .... While QJ Motor is a relatively new brand in some markets, they are growing rapidly and expanding their offerings. It's definitely possible that a central stand exists for the SVT 650, even if it's not immediately obvious. Here's how you can find out: * Contact QJ Motor directly: The best source of information would be QJ Motor themselves. Check their official website for contact details, or reach out to their customer service through email or phone. They should be able to tell you if a central stand is available, either as an official accessory or through a third-party partnership. * Check with QJ Motor dealerships: Dealerships often have knowledge of accessories and compatible parts. Contact your local QJ Motor dealer and ask them about a central stand for the SVT 650. * Search online retailers and forums: Websites that specialize in motorcycle parts and accessories may list a central stand if it's available. Also, check online forums and communities dedicated to QJ Motor or the SVT 650 specifically. Other owners might have found solutions or know about compatible stands. * Consider aftermarket options: If an official central stand isn't available, explore aftermarket options. Companies that make motorcycle accessories often produce stands for various models. You might find one that fits the SVT 650 or can be adapted to it. Remember to be specific when searching or asking about the stand. Mention the exact model and year of your SVT 650 to ensure you get the correct information. Good luck with your search! Ovaj AI odgovara isto ko AV....bog te mazo, tek sam sad shvatio ko mu piše monologe....al stvarno! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17894 Napisano Subota u 21:06 Integrisan, 5268 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu nesto menjali za 2025. godinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano Subota u 21:20 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne...realno nema neke preterane potrebe, motor je sasvim ok. Više su se koncentrisali na nove SRT i SRK modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2607 Napisano Subota u 23:03 Drug član, 1279 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam danas do autoprometa da se sednem na Zontes 703F, da vidim ima li smisla zakazivati probnu vožnju i ima, meni je po visini sedišta jako blizak SVT650X. Na prvu deluje da je manje udoban ali videćemo posle test vožnje. Ono zbog čega sam se oglasio jeste što sam ponovo seo na X i na običan SVT, i da, definitivno je običan niži, tj. Oba stopala su mi na zemlji dok na X definitivno nisu mada ne fali puno, kao da je razlika centimetar ili dva.Dodatno, išao sam sa ćerkicom (5) i kad sam je uveo u salon pitao sam je koji joj se motor najviše sviđa, razmišljala je 5 sekundi i prišla SVT-u, rekla ovaj i odmah krenula da se penje na njega. I uspela što bih naglasio :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 465 Napisano juče u 05:29 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam već kupio svt, bez dileme bih kupio zontes....to je ipak klasa više u odnosu na svt. Naravno ni on nije savršen, al eto. Ono što me najviše muči je servis. Dosta je komplikovan i pun elektronike. Al eto ja bih ga ipak kupio bez razmišljanja.., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 465 Napisano juče u 06:21 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan aqs quickshifter official (@aqs.quickshifter.official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 6 likes, 0 comments - aqs.quickshifter.official on December 9, 2024: "SVT650X+AQS... Deluje simpatično, al pojma nemam kako radi....neka elektronika vuče i gura.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3518 Napisano juče u 13:22 (promenjeno) Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, vladmoll je napisao: aqs quickshifter official (@aqs.quickshifter.official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 6 likes, 0 comments - aqs.quickshifter.official on December 9, 2024: "SVT650X+AQS... Deluje simpatično, al pojma nemam kako radi....neka elektronika vuče i gura.... Klasika…mehanički se pritiska poluga menjača…Elektronika tad gasi dizne ili ubrizgava više goriva. ja bih to uzeo…samo pod uslovom da je i downshift opcija. Ovako i sad menjam brzine bez siftera. Promenio juče u 13:24 član mick 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...