abarth_maniac 6012 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio Jovan danas sa SVTom do servisa. Ja sam iskreno odusevljen. Videcemo kvalitet, ali motor je uradjen bas dobro, sve deluje kako treba. A ako kvalitet agregata prati istoriju, tu nema brige. Oba u isto vreme gledao. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7407 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan "jednoga dana kinezi će biti ko Japanci"... 2024... Tu smo.. Brembo, USD, sve andrmolje ovog sveta na njemu... Japanci su baj baj bejbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Abdrej je svojim zapažanjem jako blizu istine.Ostalo je do mentalnog sklopa balkanikus vulgarisa.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7407 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo, tvrdim da nije problem sam proizvod već podrška kupcima, tj kuće koje će stati iza brenda i njihova ozbiljnost. Za to treba vremena i da se pozicioniraju na tržištu, dobiju poverenje kupaca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1210 Napisano Februar 29, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, abarth_maniac said: Oba u isto vreme gledao. Vidi dal moze da se ogibljenje i kocnice prebace sa qj-a na stroma (dal pase sraf na sraf). Pitam za drugara Promenio Februar 29, 2024 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pase! Probao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5484 Napisano Februar 29, 2024 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Kada planiras napisati recenziju? Molim te ukljuci poredjenje u voznji sa konkurencijom tipa Vstrom 650 i slicni. U utorak završavam test. Trenutno sam na oko 500 km, bar da zaokružim 1.000 km. Znači tekst bi trebalo da bude do kraja sledeće nedelje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Februar 29, 2024 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Znali se koje je ogibljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5484 Napisano Februar 29, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Znali se koje je ogibljenje? Ako se ne varam Marzocchi EDIT: Permutovao sam, SVT650 bi trebalo da ima KYB prednju viljušku, a na SRT700 je Marzocchi. Promenio Februar 29, 2024 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9128 Napisano Mart 2, 2024 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 2. 2024. at 18:53, abarth_maniac je napisao: Bio Jovan danas sa SVTom do servisa. Ja sam iskreno odusevljen. Videcemo kvalitet, ali motor je uradjen bas dobro, sve deluje kako treba. A ako kvalitet agregata prati istoriju, tu nema brige. Oba u isto vreme gledao. Džaba sve, kad nema patkicu na kokpitu, kao ovaj gejStrom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Mart 2, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Био данас до НС-а да пробам макину. Мотор је ОК, сем фузастера и сирене (мип, мип) С обзиром на моју висину (195), осетио сам да су ноге скврчене већ на тих пар километара. Кочнице одличне. Мало ми је засметао на ножној онај полукруг на папучици према деклу. Првих неколико кочења, нисам укапирао да притискам полукруг. Контао сам како су папучицу дигли тако високо. Лепо потеже. Да није тих фузастера, сутра би га купио. Promenio Mart 2, 2024 član cika miloje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Mart 2, 2024 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Fuzastere mozes da promenis i sam. Visinu poluge nozne kocnice mozes da podesavas na svakom motociklu i to podesis za par minuta sa dva kljuca. Jos nisam cuo nekoga da nece da kupi motor zbog fuzastera i sirene . Ovo je bitnije sto si skvrcen jer imas visine jbg. Kontam da bi meni sa 183 legao odlicno. Znaci do sada svi hvale kocnice i agregat. Cekamo dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Mart 2, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne fuzasteri sami po sebi, već njihov položaj. Seo sam na SRT800X i čini mi se da je "prirodniji" položaj. Mora to rođak pogledati da vidi može li se šta izmeniti, da ih se malo spusti. Sirena nije presudan faktor. Spoiler Promenio Mart 2, 2024 član cika miloje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Mart 2, 2024 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci polozaj, to je vec drugo :). Mozda je samo do visine u svakom slucaju pogledaj moze li se sta izmeniti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano Mart 3, 2024 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam jučer kupio 650. - ticu Peobao na 500 metara, i odmah da pojasnim da ovaj moto niti pali niti se čuje kao v strom. Mnogo je finiji, mirniji, ali je daje utisak da nema 75 ks, ali to je prvi utisak. Kočnice svakako bolje od v stroma Display dobar, veliki, sve je ok na motoru. Kad dobijem sredinim aprila, napisĆu zaista pravu recenziju..,.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Mart 3, 2024 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja gledam da nadjem slobodan dan i zakazem voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1333 Napisano Mart 3, 2024 Drug član, 872 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sretoh danas kolegu na Fruskoj Gori na SVT-u, mozda je neko sa foruma, u crnoj opremi bese. Prepoznatljiva prednjica, nije bas ko ostali kinezi, ko jaje jajetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano Mart 3, 2024 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Kad već nosim kineske gaće, nema razloga da ne vozim i kineski motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano Mart 3, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2024 at 3:05 PM, cika miloje said: Био данас до НС-а да пробам макину. Мотор је ОК, сем фузастера и сирене (мип, мип) С обзиром на моју висину (195), осетио сам да су ноге скврчене већ на тих пар километара. Кочнице одличне. Мало ми је засметао на ножној онај полукруг на папучици према деклу. Првих неколико кочења, нисам укапирао да притискам полукруг. Контао сам како су папучицу дигли тако високо. Лепо потеже. Да није тих фузастера, сутра би га купио. Vidi, dzuže, prosečna visina za muškarca u normalnom svetu je oko 170 cm. Zato su kola i motori tebi nekako mali. Nisi ti kriv što si prosečan primerak jednog arijevca dinarskog tipa. Tebi je sve malo, ne znam za devojke! Promenio Mart 3, 2024 član vladmoll 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13006 Napisano Mart 3, 2024 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1.70, katastrofa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5484 Napisano Mart 4, 2024 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 187, smestim se bez problema. Inače, srušio sam rekord kočenja na zaustavnom putu. Sa 80 km/h - 0 km/h SVT650X sam zaustavio za 18,7 metara na ne tako sjajnom i prašnjavom putu. Realno, da sam se potrudio, mogao sam skinuti još. Postaviću snimak u toku večeri. Sutra vraćam SVT, u sredu objavljujem tekst sa utiscima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Mart 4, 2024 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem sa nestrpljenjem :). U NS nude test voznju od pola sata sto mi je iskreno jako malo. Za 15min taman izadjes iz NSa i moras nazad. Zaboravi na otvoren put ili offroad probu. Stani kreni saobracaj. Da ne gresim, hvala momcima i sto toliko nude ali mislim da nije dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Mart 4, 2024 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam motor kupio bez da sam ga vidio uživio, kamoli sjeo na njega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Mart 4, 2024 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, overtone said: Ja sam motor kupio bez da sam ga vidio uživio, kamoli sjeo na njega. I ja sam dva puta. Ali ovo je vec veca lova a i zasto ne iskoristiti kad se nudi. Opet, svaka im cast ko god nudi tako nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5484 Napisano Mart 4, 2024 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...