vucko23 1031 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 jel to znači da imaju 525dsx izložbeni primerak, da se pipne/štipne? Pre neki dan sam zvao, rekao mi čovek da treba oko 20og da im stignu, ali taj neko ko se javio na telefon nije rekao da motocikl u salonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vucko23 said: @Markone88 jel to znači da imaju 525dsx izložbeni primerak, da se pipne/štipne? Pre neki dan sam zvao, rekao mi čovek da treba oko 20og da im stignu, ali taj neko ko se javio na telefon nije rekao da motocikl u salonu... Nemaju 525 imaju 500, valjda isporuka u Januaru, pitacu pa pisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 64 Napisano Decembar 10, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 525 mitsko biće, najavljuju ga skoro godinu dana, a nikako da im stigne. Na papiru izgleda najinteresantnije, ali ga preteraše sa čekanjem. Ja sam se odlučio za SVT650, stiže u februaru (nadam se, valjda), pa ću pisati utiske. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Decembar 12, 2023 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Malo realnija cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7091 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je svt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Decembar 12, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 6990. Prolazio sam pre neki dan pored auto prometa pa usao unutra da bacim pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 64 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: Kolko je svt? 6690 EUR u Novom Sadu, isporuka u februaru, MY2024. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je u odnosu na nc700? Razmatram sta bih mogao kao sledeci motor a da nije prevelik skok sto se snage tice, i ova dva modela mi se za sada najvise svidjaju. Ukoliko ima nekog ko je probao obas, znacili bi mi utisci. Da napomenem da sam 180/75, verujem da ce biti od znacaja. Naravno da je bolje novo nego polovno, ali me zanima sa strane voznje, udobnosti i ostalih stvari koje nisu vezane za izgled/cenu/stanje. Promenio Decembar 21, 2023 član Mali Ika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mali Ika je napisao: Kakav je u odnosu na nc700? Razmatram sta bih mogao kao sledeci motor a da nije prevelik skok sto se snage tice, i ova dva modela mi se za sada najvise svidjaju. Ukoliko ima nekog ko je probao obas, znacili bi mi utisci. Da napomenem da sam 180/75, verujem da ce biti od znacaja. Naravno da je bolje novo nego polovno, ali me zanima sa strane voznje, udobnosti i ostalih stvari koje nisu vezane za izgled/cenu/stanje. Sve što trebaš da uradiš je da izlistaš temu i kazaće ti se samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mick je napisao: Sve što trebaš da uradiš je da izlistaš temu i kazaće ti se samo... Vec jesam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Decembar 22, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate, kakva je prica sa dilerima za QJ? Postoje dva QJ sajta za Srbiju, razliciti su dileri nabrojani na sajtovima, razlicite su i cene, konkretno za SVT650x. Razliciti i rokovi isporuke. Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Decembar 25, 2023 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prosle nedelje u NS-u u QJ-Kymco prodavnici, i pricao sam sa ljudima sto rade tamo kaze kod njih nema više motora za isporuku odmah nego im stižu u februaru ali moze ranije da se kupe i o da se čeka februar za isporuku, u januaru ce da registruju motor za test vožnju. Za cenu su mi rekli da je do kraja januara 6700€ jer se dobro prodaju. Promenio Decembar 25, 2023 član Krpa31 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Decembar 26, 2023 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Svi bi da rade posao bez lagera... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Decembar 26, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 12. 2023. at 12:49, Shke je napisao: Da li znate, kakva je prica sa dilerima za QJ? Otprilike je priča ovakva - Auto Promet ima ugovor sa QJ Motor preko Grka, i odatle nabavlja robu. A Kymco shop uvozi direktno iz Kine. Za sad ne sarađuju međusobno, već konkurišu jedan drugom, i jure se sa cenama, odnosno podvlače se ponudama. Što je dobro za kupca, za sad, dok se dileri ne sete da se dogovore da kartelišu naše malo tržište A kao i svi, oba dilera verovatno imaju osnovne stvari na lageru, nešto od potrošnog materijala, a za delove moraće da se čeka da stigne spolja, po naručivanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Decembar 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da pre 2 meseca Autopromet nije imao crash bar za SRT, kazu ne drze na stanju, porucuje se. Tako da...ni to ne lageruju, a osnovna je stvar. Promenio Decembar 26, 2023 član sasa_f1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Porucen jedan SVT Nek ide zivot… Isporuka februar 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1454 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom! Cekamo utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/26/2023 at 10:12 AM, boza_kg said: Otprilike je priča ovakva - Auto Promet ima ugovor sa QJ Motor preko Grka, i odatle nabavlja robu. A Kymco shop uvozi direktno iz Kine. Za sad ne sarađuju međusobno, već konkurišu jedan drugom, i jure se sa cenama, odnosno podvlače se ponudama. Što je dobro za kupca, za sad, dok se dileri ne sete da se dogovore da kartelišu naše malo tržište A kao i svi, oba dilera verovatno imaju osnovne stvari na lageru, nešto od potrošnog materijala, a za delove moraće da se čeka da stigne spolja, po naručivanju. Ako je uvoz direktno iz Kine , mislim da se ne moze registrovati vozilo. Iako Kinezi daju uredno homologaciju za Evropu. Uvek nasi uvoze od posrednika, uglavnom iz Z. Evrope. Tek onda agencija za bezbednost daje saglasnost da se moze registrovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zaista kako to ide papirološki. Ali motori im fizički stižu direkt iz Kine, u kontejneru brodom, u ruku Rijeka, pa onda kopnom do nas. Ne iz Grčke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1222 Napisano Decembar 29, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco NS motori dolaze iz Rijeke, faktura Hrvatske firme-posrednika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Januar 11 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da uporedi QJ motors SVT650 sa Moto Morini X Cape 650 (ako je neko vozio, sedeo, video uzivo oba motora), to su mi trenutno 2 moguce opcije za kupovinu, dok nije izasao SVT 650 razmišljao sam o X Cape 650 ali sad sam vise zagrejan za SVT 650 ali opet ne mogu tako lako da se otarasim X Cape 650, po ceni, jačini i dodatnoj opremi deluje mi da je SVT u prednosti, pogotovu po ceni, pa me interesuje mišljenja još ljudi? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i video koji se razume, dok ne pocnu i kod nas recenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Januar 20 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Madjara, ko se razume znacice mu video jer su ga skroz rasklopili. Koliko sam shvatio iz komentara, iznenadjeni su kvalitetom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Januar 31 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Juče zvao i raspitivao se o ovom modelu...kaže da ga dobro prodaju, prodali su odprilike 20 tak komada u ns,+ ko zna koliko u bg, a čekaju sad novu isporku u martu pa onda za kraj maja...ja mislim da ga kupim, u odnosu na cene polovnih, ja ipak mislim da je ovo dobra kupovina. Od svih ljudi koji su kupili, kapiram da ga niko još nije vozio da bi napisao neke recenzije. meni se čini da je bolji od stroma, bar na oko tako deluje. Inače gledam kad ga ovaj bata rsklapa, koliko se sećam, meni je ovo 100% isto kao na stromu... će da vidimo za 20-30.000 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7091 Napisano Januar 31 (promenjeno) Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Će da vidimo za 100.000km... Vešanje i oprema su zasigurno na strani QJa.. Ali taj agregat u Stromiću je dijamant moto sveta. Mućkalica je za glavu svakako. Promenio Januar 31 član Andrej_Hotstepper 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...