RankoBg87 8447 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neka fala, ne znam ja gde ona bila 4 god, godinu dana je ok, tako da vise od god dana me ne zanima koliko god da kosta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 862 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Jebaci majke 440e @Darko Mihajlovic a kod susjeda AutoGume.hr WWW.AUTOGUME.HR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 534 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Gledah nešto gume kod nas, upoređujem cene sa nemačkim sajtovima.Na kemoimpex sajtu dobra ponuda ako su cene te jer ne vidim opciju poručivanja.Edit: pardon moja greška , može da se poruči online Za moje motorče dimenzije setaBridgestone T32GT 17/60/17.....oko .20.4000rsd T32 obična 120/70/17....oko 15.500 rsdTo je ja mislim odlična cena , pod uslovom da su mlade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 22 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, RankoBg87 je napisao: Neka fala, ne znam ja gde ona bila 4 god, godinu dana je ok, tako da vise od god dana me ne zanima koliko god da kosta. A ako je cuvana - gde - je dobra , a ako je cuvana - gde - je losa ? Daj neki parametar , jer , nemam predstavu na sta mislis kad kazes "ne znam ja gde je ona cuvana"... Gde je mogla da bude cuvana ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Februar 22 (promenjeno) Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze biti bilo gde, neki magacin prodavnice, nabacano preko ko zna cega, svasta moze biti za 4g, ovako godinu dana je mala sansa da bude lose skladištena. Uvek sam gledao da je do god dana stara i ostalo me ne zanima, moje pare moj izbor, to sto kazu da moze do 6g to nek oni sebi stavljaju. Ili transportovana ovako Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Create an account or log in to Instagram - Share what... Promenio Februar 22 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 22 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao ovo sinoc.. Ma , mislim da si prestrog... Ja bi metnuo gume , do 4 god lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Februar 22 Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A jbg znam kako mi na auto bilo kad sam stavio matore, sledeci set bude mlada i sve super bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 22 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Bratislav 1973 je napisao: @Darko Mihajlovic a kod susjeda AutoGume.hr WWW.AUTOGUME.HR Blago sam razocaran ... Svuda je jeftinije no kod nas , i to dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16462 Napisano Februar 22 Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemaju svi privilegiju da žive ovde ! Neka, izaći ću sam ... 1 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 22 (promenjeno) Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Blaza je napisao: Pa nemaju svi privilegiju da žive ovde ! Neka, izaći ću sam ... Brate , vidi ovo... Rezime : Nemacka - 311e Hrvatska - 360e Srbija - 490e Promenio Februar 22 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16462 Napisano Februar 22 Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Znam sve, dva dana pratim temu o gumama. Malo ću da off-ujem... Drago mi je što nisam rođen u npr. nekoj afričkoj državi, već ovde, na Balkanu, koji je deo Evrope. Ta Nemačka je uvek bila skupa za nas, obične smrtnike, za bilo šta. Mi trenutno gledamo moto program, ti gume, ja lanac i lančanike. I jeftinije svuda van Srbije... Gorivo opet svuda jeftinije... Trenutno sam u Sarajevu, krećem za Bgd i gledam šta se vozi od kola. Nema krševa, 90 % kvalitetni automobili, jeftino gorivo, gume, pranje kola 4 minuta 2 KM itd. Industrija nula... Hrvatska isto, Makedonija, Crna Gora, čak i u Sloveniji gume jeftinije. I gde smo mi ? Da ne psujem, svi će razumeti... Još jednom, sorry za off... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17934 Napisano Februar 22 Integrisan, 8767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Posle se pitate što motori imaju nerealne cene? Gume za TDM su kod nas preko 300 evra, litijumski akumulator 140 eur. Registracija... Skoro 750 evra u startu samo da zakotrljaš točkove. Zameni ulje? To je još 50 evra... Pa sad ti vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je zašto ista firma autogume.rs i autogume.hr kod dosta skuplje prodaje gume nego u Hrvatskoj, a kod nas još manji PDV? Jel smo mi šugavi, ili naše euri nisu kao njihovi, ili šta koji k.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 22 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mi pada da oni nemaju carinu , ali svakako smo i dalje dosta skupji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17934 Napisano Februar 22 Integrisan, 8767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Em je skuplje, dostupnost nikakva i nema nikad popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam i kod nas nema carine na robu iz EU, sad sam pročitao temu o Goranu iz Čepina, ne znam samo da li radi još uvek, u svakom slučaju, šugavi smo zajedno sa svim ovim nacionalistima, rusofilima i ostalim....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Februar 22 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Porucite gume od preko i dobijete ih na adresu za 30tak eur doplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10246 Napisano Februar 22 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, zoleprole said: Pitanje je zašto ista firma autogume.rs i autogume.hr kod dosta skuplje prodaje gume nego u Hrvatskoj, a kod nas još manji PDV? Jel smo mi šugavi, ili naše euri nisu kao njihovi, ili šta koji k.......... Zato što su oni sirotinja a mi Tigar. Studio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17934 Napisano Februar 22 Integrisan, 8767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eee kad bi vi znali koliko ljudi ne može da priušti četiri nove gume za auto u kome vozi porodicu... Šta tek o motorima da pričamo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da naručim preko ovih nemačkih sajtova ali oni isporučuju samo u Nemačku gume. Kada pitam da li može isporuka u Hrvatsku, mislim i to je EU, upute me na hrvatski sajt gume.com, što mu dodje kao naš autogume. Kao da su podelili teritoriju, i svako samo svoju čuva i nemešaju su u tudje. Konretno, ono što meni treba je 222 eur u Nemačkoj, 265 u Hrvatskoj a kod nas 330 eur. Tako da smo opet u nečemu najbolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8420 Napisano Februar 27 Drug član, 3171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Vaskrs daleko, za toliko cu se strpitiПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i kod njih je bagatela u odnosu naše prodavce, ali eto i oni isporučuju samo u Nemačku, Austriju i Holandiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 307 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima neka firma koja daje adresu na teritoriji Nemacke i onda salje pakete na drugu adresu van EU i slicno. Ne znam samo da li je i dalje pristupacno sa duplom postarinom. Mozda je bolje da onda kupiti u HR i kad pogledam koliko mene kosta da odem do HR i vratim se, cena guma u SRB je tu negde. Slucajnost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6662 Napisano Mart 1 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas su ne samo gume, nego većina stvari skuplja oko 20%. Što se guma tiče, tu ako se dobro sećam postoji još X dodatnih taksi, poput nekih ekoloških i slično. Najbolji primer je uporediti iste gume na autogume hr i autogume rs, jer je reč o istoj firmi, samo se kalkulacija pravi prema uvoznim i drugim troškovima za našu zemlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, zec said: Mislim da ima neka firma koja daje adresu na teritoriji Nemacke i onda salje pakete na drugu adresu van EU i slicno. Ne znam samo da li je i dalje pristupacno sa duplom postarinom. Mozda je bolje da onda kupiti u HR i kad pogledam koliko mene kosta da odem do HR i vratim se, cena guma u SRB je tu negde. Slucajnost? Da, ali ako vratiš PDV, dobiješ vožnju gratis, problem je što u Hrvatskoj ima jako retko vulkanizera za motore, bar ovaj deo blizu granice, Ilok, Vukovar, Osijek, ja nisam našao ni jednog jedinog, onaj Goran iz Čepina se ne javlja i piše da je zatvoren, jedino sam našao u Vinkovcima, ona namešta gume oko 20 eur po gumi, ali i on se kao isvi drugi ugradjuju ako naručiš gume preko njega, jedino da se naruči preko autogume.hr pa na njegovo adresu, ali ne znam kako će on reagovati na to. Uglavnom u Nemačkoj je najpovoljnije čak i ako ne vratiš PDV, 50% jeftinije nego kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...