Zarkela 2544 Napisano Februar 18 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Temisvaru ima da se kupe i kako se krecu cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Februar 18 Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 5. 2025. at 23:08, sst je napisao: motogume.rs i autogume.rs je izgleda ista firma. Malo pogubljeni, poslao sam Whatsapp preko site-a i potrudili su se. Telefon je dekoracija, nisam uspeo nekoliko dana da ih dobijem. Kasnili su desetak dana. To je sve Delmax 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 836 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam ovde alat za ocenu motoguma. Ako hoćete ostavite vaše utiske ovde. Nezavisne ocene moto guma 4RIDE.RS Pregledaj ocene vozača iz zajednice. Filtriraj po motoru ili brendu guma i pronađi šta odgovara tvom setapu. Svaka ocena dolazi od nekoga ko je stvarno nagazio kilometre. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6662 Napisano Februar 18 Ne silazi, 5368 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, srbac je napisao: To je sve Delmax Auto moto gume.rs nije Delmax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1750 Napisano Februar 18 Drug član, 728 postova Prijavi odgovor kao problematičan Delticom je u pitanju (puno ime Delticom OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU) Delticom – Home WWW.DELTI.COM Ja sam stvarno imao pozitivno iskustvo i kako stvari stoje, najverovatnije ću i sledeći par guma poručiti od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16462 Napisano Februar 21 Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 2. 2026. at 11:13, zoleprole je napisao: Vidim da smo mi lideri u regionu i po cenama guma, jel probao neko da kupi gume u Hrvatskoj, i da tamo odmah montira ili da donese vamo i vrati PDV? Čitao sam ranije na našem forumu, da su ljudi odlazili u Osijek (ili negde blizu) i uzimali gume. Sa montažom, i spremljenim papirima za povrat pdv. Ne sećam se imena, stariji članovi znaju o kome je reč, pa će podeliti iskustvo. Uglavnom, bilo je povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 311 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ja naručih malopre za Beverly, Michelin SG2 u Kompp Coo.Cena za obe gume je 21.330 dinara.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 21 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam gume u DE , bas dosta povoljnije nego kod nas, samo ne znam kako da ih dopremim do srb. Znam za de.prevoz , samo kod njih je 5e / kg. Gume , nek su 12 kg , 60e dostava , onda vec i nema racunice za cimanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam u Sloveniji i mala razlika bila, morao i tamo dostavu 20e, obrni okreni ako ne odes s motorom ili bas sam u radnju mislim da se ne isplati cimati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 21 (promenjeno) Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde mala ...vidi 330e set pilot road 6 gt Mislim da su kod nas 55.000 din pa na gore...mozda i vise .. Promenio Februar 21 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 865 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Nasao sam gume u DE , bas dosta povoljnije nego kod nas, samo ne znam kako da ih dopremim do srb. Znam za de.prevoz , samo kod njih je 5e / kg. Gume , nek su 12 kg , 60e dostava , onda vec i nema racunice za cimanje @Darko Mihajlovic Günstiger Motorradreifen: alle Hersteller auf GRIP500 WWW.GRIP500.DE Bei GRIP500 finden Sie Motorrad-, Motorroller- und andere Zweiradreifen aller Hersteller zu Discountpreisen. Eine große Auswahl an Reifen in allen Größen. Da li si mozda ovde pogledao cene guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gde sam uzimao u Sloveniji je bukvalno ispalo 30e jeftinije al to je ono bilo daj kad vec ima do da donese, malo je to da bi se cimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 21 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Bratislav 1973 je napisao: @Darko Mihajlovic Günstiger Motorradreifen: alle Hersteller auf GRIP500 WWW.GRIP500.DE Bei GRIP500 finden Sie Motorrad-, Motorroller- und andere Zweiradreifen aller Hersteller zu Discountpreisen. Eine große Auswahl an Reifen in allen Größen. Da li si mozda ovde pogledao cene guma? Ne. Aj sad cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na onom tvom sajtu imaju neki dobri popusti i ok je al ako gledas cene kakve su nije razlika, mozda su stariji dot ili tako nesto, gledam ko moje, bila 214 sad 157e, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 21 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt , tu je jos jeftinije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam i ovaj drugi sajt, jeste jeftinije al npr pisalo da je dot 22, zato kažem, nesto ima, ne kažem da ne mogu biti jeftinije al treba dobro pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 21 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, RankoBg87 je napisao: Pogledao sam i ovaj drugi sajt, jeste jeftinije al npr pisalo da je dot 22, zato kažem, nesto ima, ne kažem da ne mogu biti jeftinije al treba dobro pogledati. Pa kakav tacno problem imas sa dotom 22 ?!? To je nova guma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8447 Napisano Februar 21 Ne silazi, 3628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To ti je da kazem 4 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1184 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Nemam iskustvo sa njim, samo spadam u ono "stariji" P.S. Na gugl maps piše privremeno zatvoren: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 21 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nova guma je do 5 ili do 6 , zaboravih sad .. Sta ako je 4 ? Sta se , ispostila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16462 Napisano Februar 21 (promenjeno) Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @zoleprole Evo @Robi je pronašao temu ! Znam da sam čitao ovde... A imaš i u Bijeljini Ugljo d.o.o, isto su kolege uzimale gume. Promenio Februar 21 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 865 Napisano Februar 21 (promenjeno) Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, RankoBg87 said: To ti je da kazem 4 god Kakve veze ima sto je 4 godine, i ovako ce je potrositi za sezonu Promenio Februar 21 član Bratislav 1973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 959 Napisano Februar 21 Drug član, 849 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam, nova guma se smatra "novom" do 6 godina stajanja, uz pravilno skladištenje naravno, sveukupno do 10 godina upotrebljiva. Sad tu ima mnogo varijabli, od tog sladištenja do same gume, sigurno da ne može generalno pravilo da se odnosi na svaku gumu podjednako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 865 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Pa nova guma je do 5 ili do 6 , zaboravih sad .. Sta ako je 4 ? Sta se , ispostila ? @Darko Mihajlovic,pogledaj u komsiluku Just a moment... WWW.AUTOGUME.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Februar 21 (promenjeno) Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bratislav 1973 je napisao: @Darko Mihajlovic,pogledaj u komsiluku Just a moment... WWW.AUTOGUME.RS Jebaci majke 440e Promenio Februar 21 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...