Jovan Ristic 5656 Napisano juče u 18:56 Ne silazi, 4980 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite. Sajt moto gume.rs je proveren. Jaka korporacija je u pitanju. Stiće vam sigurno gume ili neko obaveštenje. Mislim da se do 2 nedelje čeka ako nemaju gume trenutno na stanju, povlače odmah iz obližnjeg magacina iz neke susedne države. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1878 Napisano pre 11 sati Drug član, 1438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jaka korporacija gde se niko danima ne javlja na telefon i ne možeš da dobiješ nikakvu informaciju o statusu narudžbine online jer ni sajt ne radi...Realno katastrofa...i dok ovo kucam upravo mi stiže poruka od AKS-a da mi danas stiže paket sa gumama...@MaRRe ima nade, budi strpljiv i čekaj AKS da se javi!Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 998 Napisano pre 10 sati Very Funny Rider, 1139 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo javio se AKS i meni. Cekamo nestrpljivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1878 Napisano pre 10 sati Drug član, 1438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže kurir da je stigao šleper guma u AKS, upravo am preuzeo paket, prednja dot 44/24 zadnja 47/23, ja zadovoljan.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...