Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 17 (promenjeno) Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Nightrider Z je napisao: . pre 33 minuta, Nightrider Z je napisao: U teoriji da. U realnosti Road 6 GT apsolutno nemaju na stanju, a Road 6 cekam toliko, da mi je vec muka. Road 6 gt ja cekam toliko da mi je muka.. Road 6 mogu da nabavim sutra Promenio Mart 17 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je jasno koliko je ta cena od 30k nebitna kad guma nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 17 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Nightrider Z je napisao: Onda ti je jasno koliko je ta cena od 30k nebitna kad guma nema Imam jednu kombinaciju za GT za 360e. Oces da ga cimnemo da kupimo dva para , mozda nam da neki popust jos ? Ja sam ga cimao , pa sam ga odlozio zbog mrtvih Pirocanaca , sad mi truba da ga zovem opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da sacekam do kraja nedelje da vidim sta ce da me jos lazu pa se javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 17 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17805 Napisano Mart 17 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim pitanje, ima li neko iskustva sa Continental Conti Motion Z gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3176 Napisano Mart 18 Drug član, 1325 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim mozda ce nekome znaciti informacija. Upravo su mi stigle nove gume (Metzeler Sportec M9 RR) od Kemoimpex, dot decembar 2025, bukvalno ni 4 meseca stare gume, tj. prednja 4725, zadnja 4925 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2483 Napisano Mart 19 Drug član, 1679 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Mislim da Gagi u Balosavi može da nabavi Road Attack. Ako se ne varam cena je 370€. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17805 Napisano Mart 19 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi javi kolega iz Pa koliko bi me koštala Road Attack 4, 120/60 - 17. Menjao bih samo prednju pošto je zadnja još uvek odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4993 Napisano Mart 19 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jurio sam Pirelli Angel 2 ali nema ih ni za lek, pri tom su oko 50.000 rsdKupljene Michelin Road 6 na sajmu...Kompp Co 10% sajamskog popusta DOT vrućПослато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 19 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan i , koliko su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4993 Napisano Mart 20 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja 120/70/17 i zadnja 160/60/17 ukupno 41.000 da popustom, što mu dođe oko 350€Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Mart 20 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel daje još neko popust na sajmu za moto gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 20 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 350e u dimenziji 160 pozadi nije neki popust ..vise marketing Mislim, toliko ima na fejsu , onaj momak iz Kraljeva .. Za mene daje za 360e , 190/50 -17 + prednju .. A ako on da na 360 , nabavi ih za .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 22 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posle danasnje voznje ... Gume su sada na oko 18.500 km... Mislim da je to to od njih ... Mozda ima zivota u njima za jos 1000,2000 km , ali to je to . Ono sto bih naglasio , i danas vozim motor totalno identicno kao prvog dana kad sam ih stavio .. Ogromna preporuka za ove gume .. ( Uzeti u obzir motor na koji su vozene ! ) 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10105 Napisano Mart 22 (promenjeno) Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne spadam u preterano hrabre vozače,ali od kada sam stavio ove gume,toliko su ulile poverenja da sam dotakao krajnje rubove gume.Što bi Dare rekao,dojajna guma....vredi svaku paru,ma koliko koštala,jer,jedino je to što nas drži na putu.Samo treba uzeti u obzir i moje godine,gazim 60-tu,zato ono,ne preterano hrabar vozač. Promenio Mart 22 član Žaksi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1290 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan I tebi dosta vise trosi levu stranu gume. Ja sam s mojim Road 6 presao oko 7 hiljada i isto je primetna razlika izmedju leve i desne strane. S tim sto mi se cini da moje nece moci da izguraju 18 iljada, ali videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 22 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, mozda tako deluje sa slike .. Ja sam primetio , posle one Italije , da je zadnji deo sare nije pojeden kao prednjo deo, vec kao da se izdize na gore ( ne znam dal me razumes , ali pogledaj sliku, videces )... Ali to je zbog lose podesene suspenzije ....treba sam malo da ga stvrdnem za suvozaca i tri puna kofera.. Posle italije , kako sam ovde poceo da vozim sam , sad polako to nestaje ... Ovo je bas izrazeno kod ove gume jer ima bas dosta izrazen taj "negativan profil" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1290 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Razumem, isto mi se desavalo, i na motorima, i na maxi skuteru. Pisao je @N.F.S. ranije o podesavanju suspenzije, ali ni ja to nikad nisam radio jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 755 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/20/2026 at 9:07 AM, Darko Mihajlovic said: A ako on da na 360 , nabavi ih za .. Verovatno ispod 300e. Odlucio sam da isprobam alternativni pristup - kupljene u Nemackoj za 282e (Road 6 120/70 + 180/55), DE prevoz uzeo jos 52,5e. Dobih gume za 335e u Bg. Nije neka ekstremna usteda, ali po mom misljenju elegantno resenje. Kod tog iz Kraljeva mi se cini da je bilo 380e + ppt. Ostalo za montazu. Road 6 dot 2025 i Road 5 posle oko 19k: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 5 Napisano Mart 23 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 3. 2026. at 22:33, Bojan_87 je napisao: Ja sam generalno prezadovoljan kako Oliver pristupa poslu, a printom mi prija i kao čovek. Uvek kvalitetno popričam sa njim, i plus nešto i naučim. U mom ličnom slučaju, bitnije je poverenje u majstora od cene. Sent from my iPhone using Tapatalk Trebao bih ove godine da menjam gume negde u Beogradu, pa sad gledam gde to uraditi. Gde se nalazi taj Oliver? Imate li neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 886 Napisano Mart 23 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan https://maps.app.goo.gl/rksHEWYQVhTrBsLHA?g_st=ac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 5 Napisano Mart 23 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam vec tu da pitam i ovo, planiram kupovinu gume za Suzuki GSR 750, motor bi se vozio pola grad, pola otvoren put, tako da mi trebaju neke sport turing gume, mislio sam da uzmem Michelin Road 5, jeftinije su od Road 6 a ne verujem da su Road 6 nesto puno bolje. Kupio sam motor sa Road 5 gumama, DOT 2019, i dalje ima lepe sare i drze lepo gume, ali bih ih svakako zamenio za nove s obzirom na godine. Imate li jos neku preporuku za neku dobru premijum gumu? Cenovni rang do 400e max Bitno mi je da lepo drzi na putu, iako ce biti sve to normalna voznja, i da moze da predje silidnu kilometrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8452 Napisano Mart 23 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Road 6 je bolja, Metzeler roadtec 01 je isto vrhunska guma. Obe su ispod 400e 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 5 Napisano Mart 23 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 3. 2026. at 11:37, Darko Mihajlovic je napisao: Road 6 gt ja cekam toliko da mi je muka.. Road 6 mogu da nabavim sutra Gde moze Road 6 da se nabavi po normalnoj ceni? Planiram i ja uzeti Michelin. I koji su to Pirocanci koje pominjete? Znam neke ljude iz Pirota i povremeno idem u Pirot, pa bih mogao i dole uzeti ako je povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...