Alekre 14814 Napisano Jun 13 (promenjeno) Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam. Poslao sam upit korisničkoj službi pa ću da objavim ovde. EDIT: Najverovatnije sam se sjebao što sam ga kupio na pumpi. Takav je po defoltu na prepaid, tj. mora da se dopunjava. Tek nakon rekonfiguracije mogu da ga povežem sa karticom i za ostale države. Promenio Jun 13 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1247 Napisano Jun 13 Drug član, 1174 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Za upis u toll4all ne treba QR. Neće da prepozna uređaj po serijskim broju ali mislim da treba da se broj upiše bez nekih početnih cifara. Ali drugar im je slao mail i odradili su mu to bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9252 Napisano Jun 13 nekrunisani kralj moto cigana, 3258 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alekre je napisao: Iznervirao sam se. Da l je moguće da ništa čovek ne može da uradi iz prve nego za sve mora da se pati. Kupio TAG danas na NIS pumpi. Na ugovoru treba da stoji veliki QR kod. Kod mene ga nema. Odem da ga registrujem na Tool4All i penis, ne prepoznaje serijski broj. A nema u Smederevu gde da se rekonfiguriše. Probaj da ga rekonfigurišeš u MTS poslovnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14814 Napisano Jun 16 (promenjeno) Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao odgovor. Definitivno mora da se odnese na rekonfiguraciju da bi mogao da se poveže sa karticom da se plaća na našim autoputevima i isto za korišćenje van Srbije. Što se mene tiče najbliži mi je Bubanj potok, AMSS. Tako da, da se ne zajebete kao ja, ne kupujte TAG na pumpi. Nego direktno u poslovnicama JP Putevi Srbije ili AMSS. Što je to tako glupo ne znam i zašto ga uopšte prodaju sa dopunom i konfigurisan samo za naš autoput. Promenio Jun 16 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4117 Napisano Jun 16 Drug član, 474 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Može u poslovnicama MTS/Telekoma, ima ih u svim većim i manjim mestima. Ja kupio u petak, i aktivirao ga za par minuta, nikakav problem. Reče mi baš lik koji tamo radi da se pre-paid tagovi više ne prodaju, svi novi koji se aktiviraju su post-pad tj. vezani za platnu karticu, a stari pre-paid mogu da se prekonfigurišu. Ti si izlgeda naleteo na stari koji se nije prodao ni aktivirao pa sad imaš problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 944 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Tagove osim MTS poslovnica kupujte u Pošti i nikakvih problema nećete imati a makar pošta ima bukvalno svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1247 Napisano Jun 16 Drug član, 1174 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u A1. Post paid varijantu. Šljaka super i u Makedoniji (probano više puta). Onaj pre paid stari je zezao dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3515 Napisano Jun 16 Drug član, 1656 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan I u AMSS poslovnicama mozes da kupis,dopunis,konfigurišeš tag. Ja danas konfigurisao stari tag,kupljen ko zna kad na NIS pumpi i "preneo na" na novi auto. Dobijete qr kod na papiru, skenirate i posle vas sve vodi aplikacija...Mora za svaku zemlju posebno da se aktivira i unese kartica,sa koje rezerviše 1 rsd ili 1 eur. Ja sam recimo povezao internet karticu i prihvata ,prebacio sam neki novac na nju i ne razmišljam da li će neko kreditnu da mi zloupotrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14814 Napisano Jun 20 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo epilog. Mora da se odnese na re-konfiguraciju. Samo se raspitajte gde vam je najbliže. Ne može svuda. Ja sam to rešio u AMSS kod Bubanj potoka. Ne košta ništa, traje nekoliko minuta. Dakle, pre kupovine, ne kupujte TAG u PRIPEJD SISTEMU NA DOPUNU. Inače je kulturica stvar, probao sam ga danas na relaciji SD-BG-SD. Gospodska stvar! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce ikad da im padne na pamet da urade tag i za dvotockase ...ili da mozes da ga konfigurises kako hoces ...nije neka nauka za internet naciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3515 Napisano Jun 20 Drug član, 1656 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Grcki tag moze da se koristi u S.Makedoniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ne može ako se nešto nije u poslednjih mesec dva nije promenilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9252 Napisano Jun 20 nekrunisani kralj moto cigana, 3258 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi naš da uskoro važi i za Grčku. A možete da registrujete i različite kartice. Ja stavio kevinu kao backup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 45 Napisano Jun 20 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Tagove osim MTS poslovnica kupujte u Pošti i nikakvih problema nećete imati a makar pošta ima bukvalno svuda.I u Tehnomaniji, oni rade po ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4117 Napisano Jun 27 Drug član, 474 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 13. juna sam podneo zahtev za dobijanje taga iz Grčke, danas su mi tek poslali na mail dva dokumenta koja je potrebno potpisati i vratiti skenirano. Znači posle tačno dve nedelje. Videćemo koliko će trebati vremena da stigne do mene na adresu. Pre mesec dana se mnogo manje čekalo, sad je verovanto mnogo veći broj zahteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7526 Napisano Jun 27 Drug član, 2101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan vrv siih uhvatio u pocetku sezone kad ima milion njih koji traze tag ja sam zavrsio s njima bukvalno brze nego da sam ga narucio iz srbije to papire samo odstampaj , potpisi ih , slikaj telefonom i posalji kao atach , ne treba skener i to. meni tako proslo ( jesi uzeo i karticu za bajk ?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1247 Napisano Jun 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Inače su javili da je odložena sinhronizacija našeg i grčkog taga. Tj. neće početi plaćanje putarine kroz Grčku našim tagom od 1. jula kako je najavljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14814 Napisano Jun 27 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što se nisam iznenadio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1247 Napisano Jun 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja. Mada kažu da je do Grka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3515 Napisano Jun 27 (promenjeno) Drug član, 1656 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Top je stvar tag u Grčkoj,kao i naš u Srbiji i MKD Jedino sto nervira je to sto ne pise koliko je ostalo(na prolazu kroz rampu) pa moras da stajes i pitaš da ti očita .Druga opcija je da se logujes na svoj nalog i vidis(ja nisam to mogao jer sam pozajmio tag od drugara..) Promenio Jun 27 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4117 Napisano Jul 3 Drug član, 474 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 6. 2025. at 11:37, Darko Mihajlovic je napisao: vrv siih uhvatio u pocetku sezone kad ima milion njih koji traze tag ja sam zavrsio s njima bukvalno brze nego da sam ga narucio iz srbije to papire samo odstampaj , potpisi ih , slikaj telefonom i posalji kao atach , ne treba skener i to. meni tako proslo ( jesi uzeo i karticu za bajk ?) Promakla mi poruka, ali verovatno si u pravu da je gužva i da imaju milion zahteva Papire sam sredio i vratio istog trenutka, štampač i skener su mi skoro uvek ispred nosa. Nisam uzeo karticu za bajk, nemam planove za Gr motorom. Nego, update daljeg toga događaja. Nakon 6 dana od potpisivanja mi je stigao odgovor da je dokumentacija prihvaćena. Hello, We inform you that we received the signed documents and the procedure will be completed. Your package will be delivered by courier at the address you declared. We remain at your disposal. Videćemo kada će stići, čisto sumnjam da neće probiti mesec dana od trenutka podnošenja zahteva (13 jun). Ja svakako krećem 7 avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1370 Napisano Jul 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/13/2025 at 5:12 PM, Alekre said: Kupio TAG danas na NIS pumpi. Na ugovoru treba da stoji veliki QR kod. Kod mene ga nema. Odem da ga registrujem na Tool4All i penis, ne prepoznaje serijski broj. A nema u Smederevu gde da se rekonfiguriše. srpski TAG imam od 2017 Ok, treaba da se prekofigurise.... Odnesen u AMSS, dali su novi ugovor (jul 2025), postoji i QR za registraciju.... Ali, postoje zackoljice. skeniram QR, vodi me na stranicu "putevi srbije", ucita se neki obrazac ali bez potrebnih podataka (serijski broj i slicno) a i polja za unos su nedostupna => dakle link ne radi Probam preko stranice puteva Srbije (njihov je TAG), tu je i link za Tool4All, ne moze, ne prepoznaje serijski broj . A uz to, 30 godina koristim internet sajtove po celom svetu, al na srpskom se ne snalazim onda uspem preko sajta AMSS, na Prijavite se | AMSS ENP ENP.AMSS.ORG.RS dakle ne na Putevima, ne Tool4all nego na sajtu provajdera koji mi je konfigurisao TAG (a to moze biti posta, NIS, AMSS....) posle probam da se ulogujem na Tool4all, kazu mi ne pripadam njihovom sajtu vec mi daju link da se logujem na AMSS Zakljucak, spojeno je, umrezeno ali preko razlicitih platformi i provajdera, pa srecno svima zavisno od dobavljaca Promenio Jul 10 član rast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14814 Napisano Jul 10 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako je i kod mene. Sve u svemu, ostadosmo bez obećane Grčke ali to je što je. Više sreće sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6328 Napisano Jul 10 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da vam kažem da SR tag mogu da koristim samo za automobil, ali ne i za kamper, jer su različita kategorija. GR tag mogu da koristim i za kamper, jer samo skida kredit, svejedno mu je dal je auto ili kamper... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...