MrD 2298 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim u poslednje vreme da sve više ljudi koristi mrežu za sedište. Takođe, internet blogeri koji su iskusni na dugim turama ih često koriste. Neki od njih ih preporučuju kao obaveznu modifikaciju. Ja to do sada nisam razmatrao isključivo iz vizuelnih razloga... ali mi je bitnija udobnost u vožnji, nego izgled. A ovo je najeftinije unapređenje koje se može uraditi na motoru. Pitanja - za one sa iskustvom u korišćenju ovih mreža: Šta su tačno koristi od mreže na sedištu? Pretpostavljam manje grejanje kad ostane na suncu, više ventilacije prilikom vožnje leti. Možda i bolje prijanjanje na sedište u krivinama. Da li to utiče i na udobnost pri dugim vožnjama? Voleo bih da čujem lična iskustva. Na šta tačno treba obratiti pažnju prilikom kupovine: Da li je kvalitet isti, ili ima nekih razlika u materijalu, debljini, broju slojeva i sl? Vezano za sistem kaženja i fiksiranja na sedište, dimenzije, i sl... da li ima nekih razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 995 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 756 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim. Moje je od onih nesto tanjih i vise "udara" na neki tekstil, a ima i debljih koje vise "vuku" na neki plastican materijal. Za ovo moje, jedino sto mi znaci je to sto i kad parkiras motor na suncu, sediste te ne opece. Za samu voznju... nista. Ne klizem ali sam nekako nesiguran. Udobnost... ne mogu reci da sam nesto dobio. Kad operem motor duze mu treba da osusi sediste. Sve u svemu, ja bih to bacio da nije zastite od sunca. I ja bih voleo da procitam misljenja o onim debljim mrezicama. Mozda su bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6747 Napisano pre 1 sat Nemanja Stojanović, 1836 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno identična iskustva. Imam oko godinu dana na motoru i veoma ima razlike na parkiranom motoru, ali osim toga ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 258 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se komentarima . Ja sam , doduše , koristio na skuteru , na motoru još nisam probao . Dobro kao zaštita od sunca , guzica više mrda u vožnji jer se ne "lepi" za sedište , sa luftiranjem nema veze jer je tanko , ispod se zadržava prljavština , trunje i sl. Kod kineza nije skupo , samo da potrefiš veličinu pa i ako se zezneš nije velika šteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 407 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan A ja imam tu deblju sto je kao plasticne niti pletene, na njoj se oseti kako vazduh struju ispod butina i guzice. Ranije se desavalo na svim duzim voznjama da mi se oznoje butine i guzovi, sa ovim ne. Vec 2 godine je koristim, skinem je negde u jesen i vratim negde u aprilu kad bude toplo, kad je hladnije napolju oseti se hladan vazduh kako struji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 1086 Napisano pre 29 minuta Zainteresovan, 462 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Овча кожа? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...