Alex989 9 Napisano Avgust 28 U prolazu, 15 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan @nikolazv Proveri da li trebaš da ga dotegneš. Ja sam dva puta dotegao do prvih 1000km. I na stranim forumima su prijavljivali problem sa zadnjim lančanikom, da šrafovi nisu zategnuti. Proveri i to za svaki slučaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 50 Napisano Septembar 2 U prolazu, 40 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Hoću ja da šutnem topcase LS2 od 55L (kocka, crni) pa ako nekome treba nek cimne na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 38 Napisano Septembar 4 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se baš jako čuje nešto, neko zveckanje. Svaki put kad pređem preko 4000 obrtaja on prosto krči, kao neki metal. Čini mi se da je malo napred, da nije do lanca zato što se čuje i na leru preko 4000 obrtaja. Mislim da ću u servis da provere. Inače sam dotezao lanac u servisu, sve pohvale za Fiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12334 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 1302 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Da nije vizir...oće on da zveči na većim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 9 Napisano Septembar 4 U prolazu, 15 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan @markokove Dotegni šrafove crash bar-a. Posebno obrati pažnju na šraf sa maticom koji se nalazi na spoju leve i desne strane crash bar-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 487 Napisano Septembar 4 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Sve je već pisalo se, i po nekoliko puta..zveči nosač vizira i rešava se lako.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12334 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 1302 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A ja se uvek setim kad ga (vizir) čujem u vožnji,nikako da to sredim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 53 Napisano Septembar 6 U prolazu, 69 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Poslepodnevna vožnja,vreme idealno,deonica pefektna,priroda prelepa. Puno lepih i brzih krivina. Deonica Aleksinac-s.Vrelo-Svrljig-Knjaževac-Sokobanja-Aleksinac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCimi 1 Napisano Septembar 12 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, kako ste zadovljni menjacem na 525/625 dsx? Ja imam 625 i menjac je bas glasan pri promeni brzina iz prve u drugu i iz druge u trecu (nekad i downshift), 4-5-6 su ok. Nije pri svakoj promeni brzina tako ali recimo u 60% slucajeva se bas cuje zvuk slican onom kad se vrati menjac u prvu, samo nema trzaja. Probao sam da nastelujem sajlu kvacila ali nista nisam dobio. Jedino kada sam primetio da su blaze promene brzina je kad je hladan motor u prvih 5-10 minuta. Pozdrav! Promenio Septembar 12 član MarkoCimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 397 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Moj 625 isto, baš tako kako si opisao, glasan klonk koji blago iritira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCimi 1 Napisano Septembar 12 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blago? Pa iskren da budem mislim da ce me menjac naterati da prodam motor na prolece, iako sam generalno bas zadovoljan motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 487 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Rdjavom kurcu svaka dlaka smeta Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12334 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 1302 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Na 525 je menjač baš nešto najbolje na motoru i baš sam hteo da ga pohvalim kako radi.Koji god sam vozio motor a bilo ih dosta na svakom se čuje zvuk pri ubacivanju u prvu a još glasnije iz druge u prvu u pokretu. Niste vi vozili ili čuli kakav je "klang" na Hondi schadow. Inače u vožnji 525 menjač je baš dobar i nema šta da mu se zameri. Nego jedan savet proverite retrovizore koliko su uvrnuti. Sad za vikend sam vozio na jednoj deonici gde je put bio toliko loš da mi se otpustio retrovizor da bi tako video da su ga kod sklapanja uvrnuli samo dva navoja. Treba otpustiti kontra maticu i uvrnuti retrovizor koliko god može i onda kontra maticu stegnuti, da ne bi isčupao navoj pošto je nosač aluminium. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3648 Napisano Septembar 12 Drug član, 1742 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Interceptor BP je napisao: radi.Koji god sam vozio motor a bilo ih dosta na svakom se čuje zvuk pri ubacivanju u prvu a još glasnije iz druge u prvu u pokretu. Ovo je i moje iskustvo takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4430 Napisano Septembar 12 Drug član, 2820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MarkoCimi je napisao: Zdravo, kako ste zadovljni menjacem na 525/625 dsx? Ja imam 625 i menjac je bas glasan pri promeni brzina iz prve u drugu i iz druge u trecu (nekad i downshift), 4-5-6 su ok. Nije pri svakoj promeni brzina tako ali recimo u 60% slucajeva se bas cuje zvuk slican onom kad se vrati menjac u prvu, samo nema trzaja. Probao sam da nastelujem sajlu kvacila ali nista nisam dobio. Jedino kada sam primetio da su blaze promene brzina je kad je hladan motor u prvih 5-10 minuta. Pozdrav! To je sasvim normalan rad menjača...ako želiš da ''ublažiš'' sve to što te nervira promeni ulje...pređi na sintetiku. Sve to što opisuješ je proces same razrade menjača kao i tvog načina vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCimi 1 Napisano Septembar 12 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Interceptor BP je napisao: Na 525 je menjač baš nešto najbolje na motoru i baš sam hteo da ga pohvalim kako radi.Koji god sam vozio motor a bilo ih dosta na svakom se čuje zvuk pri ubacivanju u prvu a još glasnije iz druge u prvu u pokretu. Niste vi vozili ili čuli kakav je "klang" na Hondi schadow. Inače u vožnji 525 menjač je baš dobar i nema šta da mu se zameri. Nego jedan savet proverite retrovizore koliko su uvrnuti. Sad za vikend sam vozio na jednoj deonici gde je put bio toliko loš da mi se otpustio retrovizor da bi tako video da su ga kod sklapanja uvrnuli samo dva navoja. Treba otpustiti kontra maticu i uvrnuti retrovizor koliko god može i onda kontra maticu stegnuti, da ne bi isčupao navoj pošto je nosač aluminium. Ne pricam o ubacivanju u prvu kao ni iz druge u prvu u pokretu, gde kapiram da je to sve ocekivano. Pricam o pregrubom prebacivanju iz prve u drugu i iz druge u trecu. Pre 2 sati, mick je napisao: To je sasvim normalan rad menjača...ako želiš da ''ublažiš'' sve to što te nervira promeni ulje...pređi na sintetiku. Sve to što opisuješ je proces same razrade menjača kao i tvog načina vožnje. Sintetika je i sipana na prvom servisu, ako se ne varam ipone katana 15w50. Motor je ima trenutno 4000km na satu tako da cu probati na sledecem servisu da promenim ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4430 Napisano Septembar 12 Drug član, 2820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, MarkoCimi je napisao: Ne pricam o ubacivanju u prvu kao ni iz druge u prvu u pokretu, gde kapiram da je to sve ocekivano. Pricam o pregrubom prebacivanju iz prve u drugu i iz druge u trecu. Sintetika je i sipana na prvom servisu, ako se ne varam ipone katana 15w50. Motor je ima trenutno 4000km na satu tako da cu probati na sledecem servisu da promenim ulje. Koliko se sećam...naši dunđeri sipaju polusintetiku na redovnim servisima. Meni se Ipone nije nešto pokazao na ranijim motorima, dosta je menjač krljao. Motorex race, Motul 7100 i Miller ful sintetika su mi ok legali kad je menjač u pitanju...govorim o kineskim agregatima...CF, Benelli, QJ, Voge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCimi 1 Napisano Septembar 12 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, mick je napisao: Koliko se sećam...naši dunđeri sipaju polusintetiku na redovnim servisima. Meni se Ipone nije nešto pokazao na ranijim motorima, dosta je menjač krljao. Motorex race, Motul 7100 i Miller ful sintetika su mi ok legali kad je menjač u pitanju...govorim o kineskim agregatima...CF, Benelli, QJ, Voge. Servis je radjen kod Cipure u Valjevu i na racunu stoji Ipone katana 15w50, sto bi trebalo da bude ful sintetika. Mogu na servisu na 5k traziti neko drugo ulje pa da vidimo da li ima promene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen0202 2 Napisano Utorak u 18:28 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Motocikl: Voge DS525X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima i vlasnicima Voge motocikla.. Eto i mene kao novog vlasnika 525-ice.. Htedoh da pohvalim Cveleta za izbor rute (istu rutu vozio i ja sada u petak, međutim deonicu između Soko Banje i Knjaževca ne bih baš pohvalio!). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 53 Napisano pre 18 sati (promenjeno) U prolazu, 69 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Mala nadogradnja zadnjeg blatobrana. Pa jedna vožnja Promenio pre 18 sati član cvelei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 53 Napisano pre 18 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoć i savet. Ugradio sam produžetak vizira, ali kad pokušam da stegnem šrafove koji treba da stegnu nosač za vizir ove male metalne podloške beže i u toku vožnje se pomere tako da šrafovi dolaze direktno na vizir. Koju i kakvu improvizaciju da odradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4430 Napisano pre 17 sati Drug član, 2820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Tu nema leka...prosto faličan dizajn. Pametnije je da odeš kod Ivana da ti uradi ili nov produžen kršteni vizir ili da ti uradi dodatni fiksni deflektor. Ili naručiš preko AE novi vizir i završiš posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen0202 2 Napisano pre 17 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Motocikl: Voge DS525X Prijavi odgovor kao problematičan Cvele, možda bi mogao da probaš da zabušiš mala udubljenja tu gde leže šrafovi na te podloške.. Označiš gde naležu šrafovi, uzmeš burgiju 4 ili 5mm i napraviš malo udubljenje. Koliko sam skontao iz Aleksinca si, pa ukoliko ti je potrebna pomoć slobodno se javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 135 Napisano pre 17 sati U prolazu, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Staviš gumene podloške umesto postojećih, možda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 397 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Produženi vizir na Temu 50eur, ne isplati se zezati sa ovime Promenio pre 16 sati član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...