Alex989 7 Napisano pre 8 sati U prolazu, 10 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, ja sam malo teži sam po sebi a fabrički deklarisana nosivost motora mislim da je oko 150 kg. Tako da ne mogu da kažem da se ne oseti razlika pri ubrzanju dok je prisutan suvozač. Ali opet imaš dovoljno prostora za preticanje, nema problema na usponima i motor je neverovatno stabilan. Ne znam sa čime bi mogao da ga uporedim. Ja sam zadovoljan, ali najbolje bi ti bilo da testiraš sve koje razmatraš i prema tome odlučiš. Mislim da je 525 najekonomičniji izbor. Servisi za cf su bezobrazno skupi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5895 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 5057 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 525DSX ima par sitnih novina za 2025. godinu. Agregat prešao na EURO5+ emisioni standard Drugačija instrument tabla Drugačiji tasteri Voge 525DSX i novine za 2025. godinu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Voge 525 smo prošle godine testirali i sa razlogom smo ga proglasili najboljim u svojoj klasi, a u 2025. godini Voge 525 ima nekoliko novina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3478 Napisano pre 8 sati Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nikad nisam skapirao taj hejt prema 180° radilici, ko traktor se čuju možda oni 360°, ali opet ni tu ne bih koristio traktor kao poređenje. Oni rade malo sirovije nekako. Mislim, živeo sam na selu i znam kako traktor radi, nema ovo nikakve veze sa zvukom traktora po meni. Severnoamerikanci češto kažu da radi ko kosilica (lawnmower) a ja se samo pitam kakve kosilice oni imaju tamo. Meni 180° radi ravnomerno i ujednačeno. Lično mislim da je internet prenaduvao celu stvar. A možda to i nije slučajno.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3478 Napisano pre 8 sati Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Servisi za Voge su oko 10-11.000, servisi za cfmoto su 15-16.000. Ne bih na tome prelamao odluku. QJ čini mi se nešto između, 14.000 mislim da mi je rekao prodavac.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20067 Napisano pre 8 sati Integrisan, 6263 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne volim zvuk 180 stepeni ali ne toliko u radu koliko u leru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5895 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 5057 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svejedno koji je zvuk, samo da je isporuka snage dobra Kad smo kod zvukova, najlepši su mi V2 i V4 na motorima koji imaju malo veću radnu zapreminu. Kad slušam RSV4 na stazi, prosto se naježim od dubine zvuka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1894 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 1278 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj 180° twin zvuci nekako anemicno. U leru lepo zvuci kad se zavrti a-a. Ako govorimo o zvuku V2 i paralel twin 270°, s ovim bih zavrsio: Promenio pre 8 sati član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11853 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 1247 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alex989 je napisao: @cvelei Za duže relacije moraš praviti pauze na svakih sat vremena jer je sedište malo tvrđe za moj ukus. Ovo je do sada jedina mana koju sam primetio na 525DSX ali i to se rešava. Ja sam se žalio na neudobno sedište ali ne baš da treba praviti pauze na sat vremena. Ja obično posle 100 km počinjem da malo ustajem da procirkuliše krv pa tek posle dolazi pauza. Motor je dosta lakši od druga dva a u vožnji deluje baš lagano čak i sa suvozačem se lepo vozi, naravno da sa dva putnika se oseti razlika ali opet nije nešto drastično i da smeta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 7 Napisano pre 6 sati U prolazu, 10 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od ovoga nije baš da kažem "mana". Sve je to rešivo,a za ovu cenu savršeno. Ja sam iskreno zadovoljan motorom a vreme će pokazati sve ostalo. A ne planiram da ga štedim uopšte, ni što se tiče kilometraže ni uslova vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 291 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan QJ servis ulje i fiter su ispod 11k din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11853 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 1247 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu zamena ulja i filtra ulja na 525DSX 14500 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4333 Napisano pre 2 sati Drug član, 2779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Gordak985 je napisao: To o razlici u globalnom zagrevanju između štetnih gasova i više zagrejane mašine za par stepeni ti je baš onako... Ne znam s čime bih uporedio. Što se zvuka tiče, 700mt ima neki growl kad se odvrne gas preko jedne trećine, reži negde ispred tebe, pretpostavljam da dolazi od usisa, milina. SVT650 koliko god da ga zavrćem, zvuči jednolično i dosadno. Meni. Lični stav i mišljenje. I pričam o fabričkim izduvima. Zbog te razlike u zvuku i u vožnji mi je 700MT zabavniji. Imaju test model, uzmi pa probaj, videćeš o čemu pričam. Tebi naravno to ne mora da se svidi. Ali paušalna priča da se jedan čuje bolje od drugog a nisi probao oba ostavi za internet. A ne, ček. Ako jesi, onda ok. Voge 525 se isto dosadno čuje ali bih ga uzeo u razmatranje ako je težina motora i/ili ekonomija bitan faktor. Inače se lepo vozi i fino ubrzava. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Ne znam sta da kažem...posedovao șam CF650NK, TRK502X, SVT650X i sad 900DSX...dakle Sve NOVI motori su u pitanju, pored toga svaki model tih brendova șam imao prilike da probam i testiram. Konkretno sta da ostavim za internet? Druga stvar...voziš li ți motor sa Euro5+ normom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4333 Napisano pre 1 sat Drug član, 2779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Jovan Ristic je napisao: Meni svejedno koji je zvuk, samo da je isporuka snage dobra Kad smo kod zvukova, najlepši su mi V2 i V4 na motorima koji imaju malo veću radnu zapreminu. Kad slušam RSV4 na stazi, prosto se naježim od dubine zvuka. Brate nema ko ovde to da razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 281 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Interceptor BP je napisao: U Novom Sadu zamena ulja i filtra ulja na 525DSX 14500 din. Tako je, Beta ćao, skuter sam vozio u Ostružnicu, sad ću i ovaj. Toliko sam platio prvi servis za 625 a rekoše oko 10-11 kad sam se informisao, malo bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11853 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1247 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Isto i meni rekli kao oko deset crvenih a na kraju 14,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 78 Napisano pre 19 minuta U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Interceptor BP said: Isto i meni rekli kao oko deset crvenih a na kraju 14,5. Sta sve spada u taj servis? Pretpostavljam da je to redovan godisnji... ulje, filter ulja, filter vazduha i nekakav pregled / kontrola osnovnih stvari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...