Luka9905 2530 Napisano pre 22 sati Drug član, 470 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko testirao 525 i 625, ili neko ko vozi duže 525 da je testirao 625? Kakva je razlika u odnosu na snagu, ubrzanje, krajnju brzinu? Diskutovali smo u temi 625 o tome, ali me zanimaju iskustva korisnika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 134 Napisano pre 20 sati U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 525DSX se i dalje proizvodi naravno, Uvozniku je pristigao novi kontigent i tu su od ponedeljka. Bio danas u Skuter Centru da vidim motor i sednem. Prodavci a posebno vlasnik su veoma prijatni i profesionalni, retko se nađe takav prodavac, jedino što nemaju motor za probu. U Nautici iako su mi rekli da imaju test primerak za probu, kada sam otišao ipak nemaju "probaj 625, to je isto". Bzvz sam išao. Razlika u odnosu na raniji 525 je u ekranu koji više nije kao ogledalo već je mat, i drugi prekidači (svetle) tj komande, od 2025 pa na dalje je tako. Inače meni veoma bitna informacija u vezi širine motora je netačna i nije 820mm već 905mm (mereno više puta), to mi je bilo bitno jer tu gde držim motor, prolazi se kroz vrata, i MT tu prolazi knap, ali se njemu sklapaju retrovizori. Ovde bi morao da menjam retrovizore da bi mogao da ga unesem u prostoriju gde treba da stoji. Ali eto razloga da danas napravim 105km na emtejcu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buda_ 2 Napisano pre 14 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Koja je logika da Voge525dsx ima maksimalno nosivost “prtljaga i vozača i suvozača” maksimalno od 150-160kg natovaren. Tako piše u uputstvu, postoje predlozi za podešavanje amortizera za jedno i za dva putnika ako je dalji put u pitanju naravno. Kako bi motor ili neki sličan njemu po “konstituciji” reagovao na primer sa dva putnika od po 100kg (200kg ukupno npr.), mučenje ili za neke kratke relacije do i nije nešto osetno? Da li svaki kofer može na svaki nosač da ide? Interesuje me specifično za bočne kofere? Hvala! ”brm brm” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16188 Napisano pre 14 sati Integrisan, 8339 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema kapacitet, koliko god da izgleda veliko. To je motocikl od 500 kuba. Sa dvoje od 100 kg i prtljagom je zahtevno čak i za veće ozbiljnije motocikle. Podešavanja ogibljenja je jedan mali "prozor" u procentima. Nikakvo podešavanje ne može da podesi već slabe opruge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 648 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 608 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Svašta piše u uputstvu, 500ccm motocikl nije za 200Kg tereta ali nije da ne može da preveze po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 134 Napisano pre 13 sati U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Buda_ je napisao: Koja je logika da Voge525dsx ima maksimalno nosivost “prtljaga i vozača i suvozača” maksimalno od 150-160kg natovaren. Tako piše u uputstvu, U uputstvu piše 289kg ljudi i teret. To je maksimalna nosivost. To ne znači da je to preporučljivo i da je ok, ali to je neki inženjer proračunao da može i neki test vozači probali. Znači može ali nije dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...