Andrej_Hotstepper 9426 Napisano April 30 Ne silazi, 3790 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti sad bio u pošti na detelinari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b00zda 16 Napisano April 30 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Jes ti sad bio u pošti na detelinari? Не, ако мислиш на мене Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.smith 41 Napisano Sreda u 06:10 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Suzuki V-Strom DL 650 2008. ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kao što navedoh prije, došla komunikacija ejeas v6 PLUS, ali ne i PRO, ne znam kako sam se zeznuo prilikom naručivanja, ali šta je tu je. Koristio sam je prilikom par kraćih vožnji, kupljena je najviše zbog komunikacije sa suprugom, i onako na prvu sam zadovoljan. Prilično se dobro čuje i na brzinama preko 100 km/h, ima malo šuštanja zbog brzine ali se opet razumijemo bez problema. Kad je slušanje muzike u pitanju, nije nešto vau, skoro i da nema bassa, ali opet može se slušati. Pošto nemam nikog od drugara sa istom/sličnom komunikacijom, nisam testirao povezivanje, i na koju daljinu se čuje i kad gubi signal. Pokušao sam da se povežem preko aplikacije na telefonu ali iz nekog razloga ne prepoznaje istu, da bih mogao ući na postavke zvuka. Sve u svemu, za 35 eura sam zadovoljan i preporučio bih je svakome, ako je namjena kao u mom slučaju. edit: povezivanje je super lahko, dva-tri pritiska i povežu se. Muzika se može share-ti, da oboje slušamo istu muziku s jednog uređaja, ali nažalost, ne može ujedno se slušati muzika i komunicirati, u principu ili - ili.. Promenio Sreda u 06:16 član mr.smith 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1993 Napisano Sreda u 06:17 Drug član, 1490 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @mr.smith Misliš da ne može da se poveže sa drugom komunikacijom zbog različitog brenda? Ne znam kako je kod kineskih ali recimo Interphone se povezuje sa Senom (Interphone je neki prastari od pre bar 10 godina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.smith 41 Napisano Sreda u 06:20 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Suzuki V-Strom DL 650 2008. ABS Prijavi odgovor kao problematičan @bojanDa, nisam imao priliku da pokušam da se povežem s nekom drugom komunikacijom, pa da testiram kvalitet, ali nadam se da ću uskoro probati, pa ću javiti.. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15544 Napisano Sreda u 08:26 Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan U decembru uzeo kacigu, u januaru komunikaciju. Tek prekjuče mi drugar ugradio. V6 Plus sam uzeo, samo jednu sa Temua, jer se sam vozim na motoru. A uzeo sam je zbog grupnih vožnji, da probam to "umrežavanje" ... Oduševio sam se kako se dobro čuje dok razgovaram telefonom. Javljam utiske sa grupne vožnje kako radi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 320 Napisano Sreda u 09:05 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je V6 super radio u početku i preko telefona. Posle nekoliko godina se žale ljudi da me ne čuju. Muzika je i dalje ok, mada realno mora glasno da se pusti na AP. Osim toga, sa suvozačem radi super, ovako nisam probao. Jedino što ne uspevam da razumem je kako su nuklearni reaktor uspeli da spakuju u tako mali prostor pošto je punim svega 3-4 puta za sezonu. A dnevno radi 2 sata u proseku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 131 Napisano Sreda u 13:11 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VPetar je napisao: Meni je V6 super radio u početku i preko telefona. Posle nekoliko godina se žale ljudi da me ne čuju. Muzika je i dalje ok, mada realno mora glasno da se pusti na AP. Osim toga, sa suvozačem radi super, ovako nisam probao. Jedino što ne uspevam da razumem je kako su nuklearni reaktor uspeli da spakuju u tako mali prostor pošto je punim svega 3-4 puta za sezonu. A dnevno radi 2 sata u proseku. Sta dva ..ja po ceo dan bude ukljucena i ne ugasi se nikad, a bar sam do sad nabavio x komada tih (V6 plus) sa suvozacem je top za grupnu voznju nisam nikad probao .a zeleo bi da oprobam isto onu V6 ili ejsic sto ima komande na kormanu dodatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 1027 Napisano Sreda u 13:41 (promenjeno) Zainteresovan, 412 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ima dosta pitanja u vezi Ejeas V6 pro pa ću ovde samo pejstovati svoje utiske od pre dve godine. Napomena da smo uzeli i one daljinske koji se montiraju na korman, kojima se pali i gasi komunikacija, pušta muzika i poziva Siri. Ovo mi je bio prvi put da vozim uz komunikaciju sa drugim vozačem i moram da kažem da je atmosfera i ceo doživljaj vožnje podignut na viši nivo. Što se tiče tehničkih stvari, koristili smo ih 5 vezanih dana i sa njima prešli oko 1600km. Realni domet bez gubitaka je negde oko 200-300m, ako nema prepreka između motora. Mikrofon jako lepo filtrira šum, i razgovori do nekih 80kmh su potpuno normalni bez potrebe za dranjem i sl. Na većim brzinama nastaje problem zbog same buke u kacigama i prosto imam poteškoće da čujem saputnika od buke vetra kod mene. Verovatno ovo nije problem kod ljudi koji imaju veće vizire na motorima. Ukoliko jedan od vozača zamakne iza stene u, na primer, klisuri, javljaju se neki audio artefakti koji nisu baš najprijatniji za uvo. Ako pričam telefonom sa nekim ko ovo ima u kacigi, pri 100 kmh ga čujem najnormalnije, ne mogu uopšte da primetim da je na motoru (ako ne računam zvuk samog motora). Muziku je moguće slušati, ali zvuk nije baš najsrećniji, basovi se ne čuju skoro uopšte. Što se tiče trajanja baterije, ne znam koliko može da traje. Ja sam jedinicu punio svako veče nakon celodnevnog korišćenja, kolega svaki drugi dan. Nije nam se desilo da uređaji prestanu da rade zbog prazne baterije. Ako uređaji nisu povezani, pritiskom na daljinski komunikacija se ostvaruje nakon nekih 5-6 sekundi, uz bipove koji govore šta se dešava. Nakon što se povežu, obično smo ih ostavljali upaljene sve vreme, gasili samo kad znamo da hoćemo da budemo sami sa svojim mislima. Sam setup i povezivanje daljinskih, telefona i uređaja između sebe je dosta idiotski i neintuitivan. Uputstvo koje dolazi uz uređaj je na nekom kaubojskom engleskom, oko ovoga je pomogao YT. Sve u svemu, nas dvojica smo, za ove pare, prezadovoljni kupovinom. Još jednom bih pomenuo da ovo nije konferencijski sistem na kom više osoba može odjednom da priča, ali nama nije predstavljalo problem jer smo vozili u paru. Verovatno uređaji zvučnijih imena imaju dodatne pogodnosti i udobnosti, ali pošto svakako ne bi mogao da izdvojim par stotina evra za neki od njih, ovo je što se mene tiče bio pun pogodak. Promenio Sreda u 13:52 član Sveti Atila 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.smith 41 Napisano Sreda u 13:44 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Suzuki V-Strom DL 650 2008. ABS Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko od kolega uspio povezati plus varijantu aplikaciju i komunikaciju? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 320 Napisano Sreda u 14:32 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, deys said: Sta dva ..ja po ceo dan bude ukljucena i ne ugasi se nikad, a bar sam do sad nabavio x komada tih (V6 plus) sa suvozacem je top za grupnu voznju nisam nikad probao .a zeleo bi da oprobam isto onu V6 ili ejsic sto ima komande na kormanu dodatno. Pa ja kažem prosek, nebrojeno puta zaboravim da je ugasim i skontam tek kad telefon ne ispušta zvuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 131 Napisano Sreda u 14:39 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, mr.smith je napisao: Je li neko od kolega uspio povezati plus varijantu aplikaciju i komunikaciju? Sent from my iPhone using Tapatalk Kakvu aplikaciju ..ima neka posebna ili..nisam bas upucen ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.smith 41 Napisano Sreda u 14:40 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Suzuki V-Strom DL 650 2008. ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 683 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najnormalnije povezao sa aplikacijom. Šta ti je problem? Nisam trenutno u Slo gdje mi je motor i komunikacija ali biću u ponedeljak pa mogu provjeriti tačno kako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.smith 41 Napisano pre 4 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Suzuki V-Strom DL 650 2008. ABS Prijavi odgovor kao problematičan A evo meni kad odem na pairing device, uopste ga ne prikaze. Sve sam tipke istipkao, ali nikako neće. Možda ima poseban mod na komunikaciji, ili neka kombinacija pritiska tipki da bi ga prepoznalo u aplikaciji. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...