drazenye 531 Napisano Utorak u 17:04 (promenjeno) Zainteresovan, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Blazina je skroz ok, cujemo se i na 140kmh. Povezivao sam se i sa cardom i jos nekima, nisam primjetio razliku. Nemama pojma kako se zove moja komunikacija, poklon od @živke. Hvala. Promenio Utorak u 17:05 član drazenye 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 873 Napisano Utorak u 17:55 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan V6 pro imam 3-4 komada. Pretezno jako pozitivna iskustva, ali ima cudnih glitcheva. Primer: krecem s drugarom na put, on nema komunikaciju, dam mu svoju drugu kacigu. Krenemo, svako malo neke smetnje. Na sledecoj pauzi, raskacim i zamjenim samo uredjaje na kacigama i bude sve super danima bez ikakve smetnje. Zasto? Pojma nemam. Ali cisto da znate da i ovako glupave sitnice znaju skroz da promjene dozivljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 234 Napisano Sreda u 05:55 (promenjeno) Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, drazenye je napisao: Blazina je skroz ok, cujemo se i na 140kmh. Povezivao sam se i sa cardom i jos nekima, nisam primjetio razliku. Nemama pojma kako se zove moja komunikacija, poklon od @živke. Hvala. Kako si uspeo da se povezes? Daj sliku tvoje? Promenio Sreda u 05:57 član Djomla_ Hzhshz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15733 Napisano Sreda u 06:53 (promenjeno) Integrisan, 3331 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Dok se Draža ne javi, ovo je uputstvo sa moje. Koliko sam ga razumeo, on kod mene pritisne malo duže dugme motor i posle nekoliko sekundi se upare. Šta pritiska kod njega, ne znam. Promenio Sreda u 06:53 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7784 Napisano Sreda u 08:41 Ne silazi, 3430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drza ima fodsports fx s i bas dobro radi, moze da se upari sa Cardo fricom 4x, Da li je do same komunikacije tj ono koju ubodete, uzeo sam jednu fx 7, nije dobra ko Drazina, dosta su gubi i susti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...